Daffy 10 568 Opublikowano 6 maja 2014 Opublikowano 6 maja 2014 o dziwo nie ma tematu o tej grze, a wg gamerankings i metacritic to jeden z najlepszych exów na ten sprzęt i chyba najlepszy jrpg jaki można na nim aktualnie ograć. grał ktoś? jakie wrażenia? Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 6 maja 2014 Opublikowano 6 maja 2014 Ja juz od dłuższego czasu mam w planach tylko że poki co ogrywam sobie FF VI na vicie, ale prędzej czy pózniej kupie bo wyglada na filmikach swietnie Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 6 maja 2014 Opublikowano 6 maja 2014 Ja mam ta edycje 20th millenium ale nie mam wiecznie czasu zeby zainwestowac czas w dluzszego rpga wiec lezy i czeka. Cytuj
Gość Opublikowano 7 maja 2014 Opublikowano 7 maja 2014 Ja mam rownież w planach jak już przebrne przez to co mam obecnie czyli gdzieś w okolicach jesieni pewnie...A ponoć na vite nie ma gier a ja odkąd kupiłem to więcej czasu na vicie niż ps3 spedzam Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 21 grudnia 2014 Autor Opublikowano 21 grudnia 2014 przez dwa do zakupienia w swiatecznej promocji z znizka dla plusowiczow za niespelna 48zł - warto? Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 21 grudnia 2014 Opublikowano 21 grudnia 2014 ja kupilem mam nadzieje ze sie nie zawiode - tylko ze mam taki backlog ze chyba dopiero ja ogram za rok xD Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 21 grudnia 2014 Autor Opublikowano 21 grudnia 2014 ja kupilem mam nadzieje ze sie nie zawiode - tylko ze mam taki backlog ze chyba dopiero ja ogram za rok xD wlasnie sie waham czy kupic z tego samego powodu - boje sie ze kupie i nigdy porzadnie nie ogram przy ciagle rosnacej kupce wstydu, jeszcze moze kiedys w plusie wyladuje Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 21 grudnia 2014 Opublikowano 21 grudnia 2014 Ja kupiłem bo taniej nigdzie jej nie dorwę, chociaz jest duże prawdopodobieństwo że wyładuje w plusie bo chyba z 2 razy była juz przeceniona no i cos do tego plusa musza wrzucać Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 21 grudnia 2014 Autor Opublikowano 21 grudnia 2014 ano za ta cene raczej przez dlui dlugi czas nie wyrwie sie w pudelku Cytuj
ArioX 6 Opublikowano 23 grudnia 2014 Opublikowano 23 grudnia 2014 Ja długi czas czekałem na przecenę YS Celceta. Kiedyś była jako gra tygodnia za 79zł. Teraz kupiłem i nie żałuję. Walka wydaje się(!) być prosta ale tak do końca wcale nie jest - przykładowo żeby zdobyć coś na wzór SP trzeba konkretną postacią zaatakować w konkretnym momencie - konkretną postacią bo różne mobki mają różne słabości (twardoskóre kraby i pancerniki podatne ataki pięściami a takie glutowate stworki lub goryle podatne na miecz). Ja dopiero zaczynam zabawę więc to tak z grubsza co zauważyłem. Oprawa graficzna i dźwiękowa jest bardzo przyjemna, sam interfejs także jest bardzo fajny. Mi jednak najbardziej spodobała się dynamika rozgrywki - wszystko dzieje się bardzo szybko, przez co walka nie nudzi się Kupuj jeśli lubisz RPGi. Cytuj
Elninio 141 Opublikowano 24 grudnia 2014 Opublikowano 24 grudnia 2014 Ja długi czas czekałem na przecenę YS Celceta. Kiedyś była jako gra tygodnia za 79zł. Teraz kupiłem i nie żałuję. Walka wydaje się(!) być prosta ale tak do końca wcale nie jest - przykładowo żeby zdobyć coś na wzór SP trzeba konkretną postacią zaatakować w konkretnym momencie - konkretną postacią bo różne mobki mają różne słabości (twardoskóre kraby i pancerniki podatne ataki pięściami a takie glutowate stworki lub goryle podatne na miecz). Ja dopiero zaczynam zabawę więc to tak z grubsza co zauważyłem. Oprawa graficzna i dźwiękowa jest bardzo przyjemna, sam interfejs także jest bardzo fajny. Mi jednak najbardziej spodobała się dynamika rozgrywki - wszystko dzieje się bardzo szybko, przez co walka nie nudzi się Kupuj jeśli lubisz RPGi. Moja przygoda dobiega końca z grą, na liczniku 25h i 96% mapy, gra mi się wybornie, muszę zebrać jeszcze 3 wspomnienia, i dokończyć grę . Średnio mam 47lvl każdą postacią. 1 Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 24 grudnia 2014 Opublikowano 24 grudnia 2014 Kurdę muszę w końcu dorwać tego YSa, tyle że ja poluję na niego w pudle. Bolał by mnie zakup jednej z lepszych pozycji na Vicie cyfrowo. Mam jeszcze kilka gier na oku do zdobycia w pudłach, więc wezmę YSa do pary z jakąś inną. Inna sprawa że bardzo spodobała mi się ta seria. Może nie jest to coś mega za(pipi)istego, ale fajnie spędza się przy tych grach czas i dodatkowo jest to miła odskocznia od miliona turowych jRPGów. 1 Cytuj
ArioX 6 Opublikowano 24 grudnia 2014 Opublikowano 24 grudnia 2014 Znowu jest w przecenie Celceta Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 24 grudnia 2014 Opublikowano 24 grudnia 2014 no to za do 3 miesiecy bedzie w plusie Cytuj
pecetowiec 1 Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 Wbiłem platynę, gorąco polecam. Gra jest naprawdę dobra, fabuła przyzwoita a ng+ tak bardzo nie dokucza. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi