Gość Opublikowano 5 września 2014 Opublikowano 5 września 2014 Przaeciez i tak bedzie mozna pewnie tak jak w tych nowych, ja w X obydwa startery ktorych nie mialem przez wonder trade zdobylem:) Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 5 września 2014 Opublikowano 5 września 2014 no właśnie, dzięki wymianie online bez problemu można zdobyć wszystkie 3 startery bo ludzie je rozmnażają i masowo wrzucają na wymiane Cytuj
Tiny 60 Opublikowano 10 września 2014 Opublikowano 10 września 2014 Mega Gallade - ability na razie nie jest znane Mega Sharpedo dostaje Strong Jaw i boost do wszystkich statów. Mega Camerupt natomiast łyka Sheer Force, traci trochę szybkości, ale resztę statów ma podbite. Dodatkowo Primal Kyogre i Primal Groudon mają nowe abilities: Sea of Begginings i Land of Endings, które to aktywują odpowiednio Strong Rain i Strong Sunlight. Nie wiadomo jeszcze w jaki sposób będą się one różniły od zwykłego deszczu i słońca, pierwsze podejrzenie jest takie, że zmiany pogodowe będą trwały do końca walki, a nie tylko 5 kolejek. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 10 września 2014 Opublikowano 10 września 2014 kurde rekin wygląda dosyć słabo, "dodajmy wszędzie kolce i żółte paski" , szkoda, liczyłem na więcej ale za to krowa wygląda fajnie, nawet bardzo. tylko osłabienie prędkości brzmi smutno bo ona i tak już była powolna strasznie. w trakcie jednego z przejść był to moj ognisty pok, chyba znowu go wezme bo mega evo fajnie wygląda Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 10 września 2014 Opublikowano 10 września 2014 Głowę Camerupa zrąbali. A SHarpedo rzeczywiście przekombinowany. Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 11 września 2014 Opublikowano 11 września 2014 Gallade bieda, musialem w google sprawdzic co zmienili. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 11 września 2014 Opublikowano 11 września 2014 Z każdą kolejną ujawnioną megaewolucją utwierdzam się w przekonaniu, że to ogólnie jest bieda. Obym w OR miał tak samo mało z nimi do czynienia, jak w Y. Fajne megaewolucje mogę policzyć na palach jednej ręki. Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 11 września 2014 Opublikowano 11 września 2014 Miałem nie kupować w ogole tego, ale chyba pozycze od kumpla 3ds, przerzuce wszystko z X do Ruby i sprzedam to pierwsze. Cytuj
mersi 804 Opublikowano 11 września 2014 Opublikowano 11 września 2014 no jak na razie rekin mało przekonujący, krowa nawet daje rade a Gallade myśle że w sam raz, nie przekombinowany, dodane kilka smaczków i tyle, najbardziej licze że dadzą jeszcze Mega Slakinga z jakimś innym ability, może jak sie wbije do Normana (chyba 3 lider z normalnymi pokami) to spotka się z miłą niespodzianką Cytuj
_mike 318 Opublikowano 12 września 2014 Opublikowano 12 września 2014 I kolejny trailer limitek 3dsa też chyba jeszcze nie było 1 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 12 września 2014 Opublikowano 12 września 2014 To chyba nie tyle limitki, co faceplate'y do nowego 3DSa. Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 12 września 2014 Opublikowano 12 września 2014 Zobaczymy. Na razie moje top 3 to: Black Ruby Y Z tym, że zdaję sobie sprawę, że stawiając tak wysoko Ruby przemawia za mną nostalgia. Hehe, ja mam tak samo - Crystala katowałem na GBC chyba z rok, nabiłem od uja godzin, do dzisiaj pamiętam takie rzeczy jak: -doginanie Shiny Raichu z jajka -jak mało nie zdechłem jak w konkursie w tym parku wyskoczył mi Shiny Venonat -jak pierwszy raz w trawie wyskoczył mi raikou i nie wiedziałem co się dzieje -szukanie info o celebifajne czasy, gra dzieciństwa dla mnie. to wszystko było grane dobrze ponad 10 lat temu, a dalej pamiętam takie pierdoły. Do dzisiaj wydaje mi się, że ta gra była bardzo, bardzo klimatyczna jak na swoje możliwości. motyw z psami, unowny, suicune i ho-oh, czerwony gyarados i w ogóle kosmiczny zonk - kanto po skończeniu gry z tymi wszystkimi zmianami. to naprawdę była gra-potwór. no i ta muzyka. - gimby nie znajo 1 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 12 września 2014 Opublikowano 12 września 2014 (edytowane) Całego tego mitycznego klimatu 2 generacji do tej pory chyba żadna część pokemonów nie przebiła. A może to tylko sentyment ... W HG grało mi się średnio, prawdę mówiąc, do dziś nie ukończyłem, a kupiłem lata temu :confused: EDIT napis na trailerze: GAME IN 2D SOME AREAS ALSO PLAYABLE IN 3D FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Edytowane 12 września 2014 przez Rayos Cytuj
agst 131 Opublikowano 12 września 2014 Opublikowano 12 września 2014 (edytowane) To prawda, 2 generacja była najlepsza. Jedyne co w niej brakowało to brak wyboru Charmandera, Bulbasaura albo Squirtle w Kanto, poza tym to była bezbłędna gra. btw. było już info o demku Pokemonów? Podobno wszystko co tam zdobędziemy będzie można przenieść do gry: http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=893636 Edytowane 12 września 2014 przez agst 1 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 12 września 2014 Opublikowano 12 września 2014 Najpierw demko smasha, teraz demko pokow, niiice, do want <3 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 12 września 2014 Opublikowano 12 września 2014 Demo pokemonów, no dziwnie to brzmi. Cytuj
mersi 804 Opublikowano 13 września 2014 Opublikowano 13 września 2014 (edytowane) dla mnie top to: - silver, grałem w nią w wersji niemieckiej którą mi dał kumpel z berlina razem z gameboy color, w pamięć zapadła mi najbardziej muzyka podczas walki z Championem Elity 4, chyba nic nie przebiło do tej pory tego ostu, wtedy kończyły sie już żarty: - yellow, ze starterem jako pikachu i zdobywaniu po kolei squirtla, bulbosaura i charmandera, z czasem też snorlaxa, i na końcu przygody walka z garym w elite 4, pamiętam wtedy jego alakazama który niszczył mi wszystkie poki i odpowiedni komentarz do tego To all the people saying the Alakazam destroyed his team you have to realize only three moves in the entire game are super effective to alakazam in gen 1 (twin needle, pin missle, and some other bug move) bug SUCKED in gen 1 so psychics were insanely overpowered. Dark did not exist, and there were two Ghost moves (lick and night shade). Due to a glitch lick did not effect psychic pokemon and night shade always does set HP. So yea...Gen 1 was really broken to say the least. - na trzecim daje reszte poków, bo przy nich też sie zajebiście bawiłem, ale to silver i yellow zostanie u mnie w pamięci najdłużej. Edytowane 13 września 2014 przez mersi Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 14 września 2014 Opublikowano 14 września 2014 Alakazam byl niby szybki, ale mial z dupy defa. Slash wtedy zawsze zadawal krytyczne obrazenia i moj charizard mial wiekszosc pokow na hita. Myslicie ze wyjdzie Pokemon Z? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 14 września 2014 Opublikowano 14 września 2014 Myslicie ze wyjdzie Pokemon Z? Oczywiście, w przyszłym roku będzie Z i pewnie będzie miał jakieś bajery ekskluzywne dla NEW 3DS, zapewne 3D przez całą grę bez dropów FPSów. Cytuj
_mike 318 Opublikowano 21 września 2014 Opublikowano 21 września 2014 Jakby ktoś jeszcze miał wątpliwości co do popularności Pokemonów, w Japonii ustawiają się w takie kolejki tylko po to żeby złożyć preorder na grę: Reszta tu: http://www.siliconera.com/2014/09/20/fans-lining-pokemon-omega-ruby-alpha-sappire/ 1 Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 21 września 2014 Opublikowano 21 września 2014 Nikt nigdy nie mial watpliwosci. Teraz czekam na pokemon silver w 3d. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 21 września 2014 Opublikowano 21 września 2014 (edytowane) Nikt nigdy nie mial watpliwosci. Teraz czekam na pokemon silver w 3d. Przecież Ci nie zrobią aktualnie remake'a remake'a Edytowane 21 września 2014 przez Rayos Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 21 września 2014 Opublikowano 21 września 2014 Jakies argumenty popierajace twoja teze? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 21 września 2014 Opublikowano 21 września 2014 o ku,rwa guernica, serio xD? 2 generacja miała już swoje remake'i. Co tu więcej tłumaczyć. Nie udawaj Yano. Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 21 września 2014 Opublikowano 21 września 2014 No, Resident Evil tez mial. Hajs sie musi zgadzac. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi