Gość DonSterydo Opublikowano 21 września 2014 Opublikowano 21 września 2014 Zobaczymy. Na razie moje top 3 to: Black Ruby Y Z tym, że zdaję sobie sprawę, że stawiając tak wysoko Ruby przemawia za mną nostalgia. Hehe, ja mam tak samo - Crystala katowałem na GBC chyba z rok, nabiłem od uja godzin, do dzisiaj pamiętam takie rzeczy jak: -doginanie Shiny Raichu z jajka -jak mało nie zdechłem jak w konkursie w tym parku wyskoczył mi Shiny Venonat -jak pierwszy raz w trawie wyskoczył mi raikou i nie wiedziałem co się dzieje -szukanie info o celebifajne czasy, gra dzieciństwa dla mnie. to wszystko było grane dobrze ponad 10 lat temu, a dalej pamiętam takie pierdoły. Do dzisiaj wydaje mi się, że ta gra była bardzo, bardzo klimatyczna jak na swoje możliwości. motyw z psami, unowny, suicune i ho-oh, czerwony gyarados i w ogóle kosmiczny zonk - kanto po skończeniu gry z tymi wszystkimi zmianami. to naprawdę była gra-potwór. no i ta muzyka. - gimby nie znajo Nie miałem konsolki, ale grę chyba ze 4x na emulatorze przeszedłem i co jakiś czas mam ochotę do niej wracać Ostatnio oglądałem materiały z X/Y i to poruszanie się po lokacjach w 3D tak bardzo mi nie leży. Rzut w 2D jakoś bardziej czytelny. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 21 września 2014 Opublikowano 21 września 2014 No, Resident Evil tez mial. Hajs sie musi zgadzac. Ok, no to czekamy na kolejne remake'i 2 generacji. xD Cytuj
_mike 318 Opublikowano 21 września 2014 Opublikowano 21 września 2014 Zobaczycie, że będzie, pewnie zaraz po kolejnej serii - już zacieram ręce na MindCrystal Z resztą tak sobie myślę, że całkiem spoko by było jakby stworzyli PKMN Originals - takie połączenie Gen 1 i 2 w jednej grze. Duży świat (dwie krainy), całość przebudowana i unowocześniona, nacisk na pierwsze gen pokemonów, zunifikowana historia z nowymi wydarzeniami (mogliby oprzeć na serialu). Grałbym. 3 Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 23 września 2014 Opublikowano 23 września 2014 Pokemonowe 2DSy. Lubicie przezroczyste konsolki? Ja nie bardzo. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 25 września 2014 Opublikowano 25 września 2014 Mam nadzieję że w tym remaku safari bedzie inaczej zrobione niz w xy. Bo pomysł na rozbudowe safari za pomocą znajomych był by bardzo fajny gdyby nie s(pipi)a przez nintendo metoda na ich dodawanie. Jesli by dalo sie dodac znajomego z poziomu gry to takie safari bylo by super. Albo chociaż do cholery gdyby mozna było wpisać czyjś friend kod i zeby tej osobie wyświetliło sie powiadomienie o tym i możliwość akceptacji znajomego. Bo przymus wypisywania kodów na forum i dopraszanie sie zeby inne osoby wpisaly sobie nasz kod to jest tak niewygodne i glupie ze brak słów Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 1 października 2014 Opublikowano 1 października 2014 Chyba warto odnotować? http://www.my3ds.pl/demo-pokemon-omega-ruby-alpha-sapphire-polsce/ 2 Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 2 października 2014 Opublikowano 2 października 2014 Kolejny uber jeszcze bardziej dopakowany, ale wyglad spoko, podoba mi sie bardziej niz podstawowa forma. Wole jednak jak sie biora za slabe pokemony, nadal czekam na mega ewolucje farfetch'da. Cytuj
mersi 804 Opublikowano 2 października 2014 Opublikowano 2 października 2014 nowe mega super wyglada, ale wolałbym żeby dali jakimś słabszym pokom evolke jak np Beedrill, ale raczej wolą dawać popularnym nakręcając jeszcze większy hype Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 10 października 2014 Opublikowano 10 października 2014 (edytowane) Conquest Entertainment na swoim fanepageu potwierdziło, że kody na demo poksów będą również dostępne u nas w Polsce EDIT Nowe mega evo na skanach, na serebii Mega beedrill i pidgeot!Będzie można LATAĆ na Latiosie/Latiasie! Edytowane 10 października 2014 przez Rayos Cytuj
Jeez_PS 835 Opublikowano 10 października 2014 Opublikowano 10 października 2014 Mega Pidgeot! Za każdym razem jak gram w poki to pidgeot był w głównej szóstce, teraz już nie mam powodu by to zmienić. Na tych skanach latanie wygląda jakbyśmy mogli naprawde sterowac i latac sobie dowolnie. Cos bylo mowione w tym temacie? Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 10 października 2014 Opublikowano 10 października 2014 (edytowane) nie wyswietlaja mi sie te skany ;/ pidgeot jeden z moich ulubiencow. edit: znalazlem na innej stronie, tak bez szalu, czekam na ability Edytowane 10 października 2014 przez Guernica Cytuj
mersi 804 Opublikowano 10 października 2014 Opublikowano 10 października 2014 mega beedrill <3 Pidgeot też super Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 10 października 2014 Opublikowano 10 października 2014 Mega Pidgeot is Normal/Flying-type with the ability No Guard and Mega Beedrill is Bug/Poison-type with the ability AdaptabilityBieda pany, a myslalem ze Pidgeot wreszcie bedzie przydatny ;/ Cytuj
mersi 804 Opublikowano 14 października 2014 Opublikowano 14 października 2014 wyciekły nowe mega z demka oras jak do tej pory nie hejtowałem nowych mega to dla mnie steelix jest w chuy przesadzony, glalie jeszcze przejdzie Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 14 października 2014 Opublikowano 14 października 2014 (edytowane) steelex słabizna, ale glaieje całkiem spoko, a w cześniej go nie lubiłem, jednak mega forma znacznie fajniej wygląda niż standardowa piłka nowy filmik, głównie o legendach na latiosie i latiasie można latać niczym w skyrim na smoku? O_o Edytowane 14 października 2014 przez Yano Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 14 października 2014 Opublikowano 14 października 2014 Steelix steel/fairy? ;p Cytuj
mersi 804 Opublikowano 14 października 2014 Opublikowano 14 października 2014 (edytowane) też tak na początku myślałem, ale diamenty to ziemia czy kamien skojarzenia wiec typy chyba zostaną bez zmian, ciekawe jestem czy do glalie dali jakis dodatkwy do ice Edytowane 14 października 2014 przez mersi Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 14 października 2014 Opublikowano 14 października 2014 skojarzylo mi sie z carbinkiem i diancie Cytuj
Tiny 60 Opublikowano 14 października 2014 Opublikowano 14 października 2014 (edytowane) Tak (pipi)a, cały czas liczyłem na to, że Glalie dostanie Mega Ps. Mega Steelix ma ability Sand Force a Mega Glalie to pure Ice z ability Refrigerate. Edytowane 14 października 2014 przez Tiny Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 14 października 2014 Opublikowano 14 października 2014 Biore, mialem olac, ale troche pozmieniali. Przerzuce wszystko z X do Ruby i sprzedam to pierwsze. Cytuj
Bjały 2 951 Opublikowano 15 października 2014 Opublikowano 15 października 2014 Tak bardzo mi się nie podoba dizajn postaci Dobrze że jest jeszcze do wyboru dziewczyna. Nie wiecie czy będą przebieranki jak w X/Y ,żeby zmienić to nakrycie głowy? Cytuj
Tiny 60 Opublikowano 15 października 2014 Opublikowano 15 października 2014 W ostatnim wywiadzie Masuda potwierdził, że nie będzie customizacji postaci i możliwości wysyłania mega kamyków z ORAS do XY Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 15 października 2014 Opublikowano 15 października 2014 ale lipa panie, a zwykle itemy? lucky egg itp? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi