Skocz do zawartości

Pokemon Omega Ruby & Alpha Sapphire

Gość ragus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo podoba mi się to, że analogiem można chodzić tak jak krzyżakiem, a nie, że się od razu rolki włączają.

Opublikowano

Rayos, z chęcią przyjmę jeden kod :)

Na gierkę jestem już tak nahype'owany jak nie wiem. Ale widzę, że nie tylko mi się udziela.

Mega evo pierwszej generacji - poproszę więcej, Pidgeot wygląda super (szkoda że nie dorzucili mu jakiegoś fajnego podtypu, dark żeby poszerzyć dmg albo steel aby zniwelować kary). Jeszcze mega Noctowla poproszę :)

Opublikowano (edytowane)

Jeszcze raz dzięki wielkie! Kurde, trzecia generacja, mimo że nie jest moją ulubioną, przywołuje masę miłych wspomnień ;)

EDIT: Cholera, pograłem trochę i jestem po prostu OCZAROWANY. Nie miałem styczności z Pokemon X/Y, więc to moje pierwsze Poki w 3D i po prostu jest super. Już wiem, jaki będę chciał prezent z Polski w grudniu.

Edytowane przez Szwed
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

czemy XY to zawód? mi sie podobało, jedynie za zawód uznał bym mała ilość prawdziwie nowych poków, bo to dla mnie zawsze największa atrakcja nowej gry (dlatego remake'i mniej mnie ruszają)

Opublikowano

Super wygląda ten trailer. Ciekawe czy animacje są poprawione względem XY. Z chęcią obejrzą jakieś filmiki porównujące obie wersje. Latanie wygląda ciekawie tym bardziej, że świat z Ruby/Sapphire był bardzo fajny.

Opublikowano

Animacje, czyli płynność? Jest tak samo, czyli tak sobie. Gamefreak to partacze, jeżeli chodzi o technikalia.

Opublikowano

jest szansa na jakieś jeszcze nowe mega evo? po premierze x/y też ludzie odkryli kilka ukrytych, nowych kamyków czy już wszystko w było wiadome przed premierą?

• 2 tygodnie później...