Skocz do zawartości

Pokemon Omega Ruby & Alpha Sapphire

Gość ragus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jutro gramy! Wygląda na to że dystrybutor dał radę, już dziś gra była w niektórych sklepach. Patrzyłem po innych forach i widzę że zamawiający wysyłkowo dostali na mejla numer nadania.

Opublikowano

e tam takie gadanie, ja wiele gier kupowałem nawet 3-5 dni przed premierą (głównie na ps3) i oczywiście czasem były teksty "nie możemy sprzedać ... oh no dobra" ale żeby sie ktoś przejmował online? (w niektórych przypadkach w ogole online nie działa przed premierą, ale np battlefield3 grałem online 4 dni przed premierą)

Opublikowano

Ja ich pamietam jak mieli 50 fanów na myspace, a teraz trasy po Indiach. Najpopularniejsza kapela z Polski w tym gatunku.

Zeby nie robic tyle offtopa, to jestem ciekaw czy czesciej Nintendo bedzie robic limitki ze steelboxami, byly juz jakies przed pokemonami? Bo majora's mask tez bedzie mialo.

Opublikowano

Nie było, Pokemony są chyba pierwsze. Miałem już dziś w latach steelbooka i figurkę groudona. Stelelbok pierwsza klasa, figurka mocna tsndetna, jednak liczę ze jutro w paczkomacie będę miał do odbioru figurkę również. Poza tym, będę miał za free kod na AS :reggie:

Opublikowano

Niedługo skrobne recenzje pewnie, w końcu dostane as cyfrowego specjalnie w tym celu... Generalnie gra mi się o niebo lepiej niż w x/y, strasznie jadą po nostalgii, muzyka świetna, gra się super. Szkoda tylko, że nadal gra potrafi chrupnac i gubić klatki przy włączonym 3d...

Opublikowano (edytowane)

Jeszcze dobra opcja z tymi widocznymi w trawie pokemonami, ze potrafia miec wysoki level. Biegam sobie w lokacji z pokami 2-5lvl, moja druzyna 7 i 11, a tu wyskakuje dziki na 15lvl, ledwo wygralem

Edytowane przez Guernica
Opublikowano

Dostałem kod na EON Ticket od Nintendo <3 bycie człowiekiem Nintendo faktycznie popłaca :) Dla tych co nie wiedzą, EON Ticket umożliwia podróż na wyspę i złapanie drugiego Lati@sa w grze. Można go dostać TYLKO przez streetpass z kimś kto ten bilet już ma, ot, rozprzestrzenia się jak wirus. Ja dostałem kod, żeby zacząć małą epidemię w Krakowie ;) 

• Plusik 2
Gość ragus
Opublikowano (edytowane)

Tak jak HG/SS mi nie podeszło, tak w te rimejki gra mi się wspaniale. XY przy tym nawet nie stało.

Edytowane przez ragus
Opublikowano

Ano, też miałem obawy jak to wyjdzie. I wyszło wspaniale, rimejk rządzi. Najlepsze jest skradanie się w trawie. GOTY!

Gość ragus
Opublikowano

Usprawnienia jeżeli chodzi o łapanie pokemonów to jedna z lepszych zmian od wielu lat, ale i tak pewnie w kolejnych odsłonach to usuną.

Opublikowano

możecie troche opowiedzieć o tych usprawnieniach w łapaniu?

sam narazie nie kupiulem gry bo remaki zawsze mało mnie kusiły, ale może jeszcze kupie, ciekaw jestem najwiekszych zalet/zmian itp