Skocz do zawartości

Pokemon Omega Ruby & Alpha Sapphire

Featured Replies

Opublikowano

Mozna przerzucic poki z x/y do ruby/sapphire razem z itemami? Bo do banku bez itemow mozna wrzucac z tego co pamietam.

• Odpowiedzi 329
  • Wyświetleń 86,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zobaczycie, że będzie, pewnie zaraz po kolejnej serii - już zacieram ręce na MindCrystal   Z resztą tak sobie myślę, że całkiem spoko by było jakby stworzyli PKMN Originals - takie połączenie Gen 1

• Chyba warto odnotować?   http://www.my3ds.pl/demo-pokemon-omega-ruby-alpha-sapphire-polsce/

• Dostałem kod na EON Ticket od Nintendo <3 bycie człowiekiem Nintendo faktycznie popłaca Dla tych co nie wiedzą, EON Ticket umożliwia podróż na wyspę i złapanie drugiego Lati@sa w grze. Można go do

• 2 lata później...
Opublikowano

Pytanko mam, ostatnie poki jakie grałem to Blue, warto kupić któreś z tego tematu a dopiero kiedyś x/y potem sun/moon czy lepiej od razu atakować nowsze? 

Opublikowano

Kupiłem Alpha Sapphire, dlatego, że nie pamiętałem już o co chodzi we wcześniejszych częściach, a że gra prosta to była dobra wstawka dla mnie przed Sun i Moon.