Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Nowa odslone zobaczymy juz w lato! Troche wczesnie, ale kalendarz, przez pozna premiere na nextgenach mogl sie przesunac. Na pewno nie uslyszymy juz Dariusza Szpakowskiego, a nowosciach narazie cisza, co nie dziwi przez fakt, ze aktualnie odcinaja kupony wersja World Cup.

Bardzo licze na nowa nextgenowa odslone, dlatego otwieram temat.

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 167,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moze mnie w du.pe pocalowac z tymi poradami, ta gra jest tak zje.bana w tym roku ze wola to o pomste do nieba, jak masz przed soba takiego bale'a, ronaldo albo messiego to mozesz sobie przyciskac te j

• Co maja wyrzucic ? Lamy z serwerow by im przeciwnicy 1 gosciem calej druzyny nie objerzdzali ? Czesc juz i tak gra w PESa, reszta bedzie narzekac na jakies handicapy, sromentum, zle polozenie gwiazd

• ścierpła mi noga
    ścierpła mi noga

gra powinna być zbalansowana i na ręcznych i na automatycznych, a nie żeby człowiek siedział i patrzył na filmiki z yt, żeby szukać, jak oszukać błędy w grze, albo jak nauczyć się innych. Jest gorzej

Opublikowano
  • Autor

Electronic Arts zorganizowało specjalną konferencję, na której włodarze firmy podsumowali ostatni okres. Podczas wydarzenia pojawiło się wiele informacji dotyczących przeszłości oraz przyszłości korporacji. Najważniejszą dla nas wiadomością jest ogłoszenie dokładnego kalendarza nachodzących produkcji:

EA Sports UFC – 17 czerwca

Madden NFL 15 – lato

FIFA 15 – lato

NHL 15 – lato

The Sims 4 – wrzesień

Dragon Age III: Inquisition (Dragon Age: Inkwizycja) – październik

NBA Live 15 – III/IV kwartał

Gra golfowa – I kwartał 2015

Tajemnicza nowa gra oparta na silniku Frostbite. Tytuł zostanie zaprezentowany na E3 – III kwartał

http://www.ppe.pl/news-28318-znamy_kalendarz_wydawniczy_electronic_arts___tajemnicza_gra_zostanie_zapowiedziana_na_e3.html

Opublikowano

Na pewno nie uslyszymy juz Dariusza Szpakowskiego

Jak dadza dwojke z C+ Sport zamiast duetu TVP to z przyjemnoscia bede gral z polskim komentarzem.

Opublikowano

jpr... co takie zdziwienie? jesien zaczyna sie 23 wrzesnia, 23 wrzesnia to wtorek, wiec pewnie we wtorek premiera jak zreszta co roku. 

Opublikowano

Na pewno nie uslyszymy juz Dariusza Szpakowskiego

Jak dadza dwojke z C+ Sport zamiast duetu TVP to z przyjemnoscia bede gral z polskim komentarzem.

Bardziej obstawiałbym brak Szpakowskiego tym, że na PS4 będzie to kolejna FIFA bez polskiego komentarza. ;)

Opublikowano
  • Autor

wtedy na wszystkich konsolach dostalibyśmy wersje angielska. Gra straciłaby mocno na klimacie.

Opublikowano

Po co to po Polsku ? Angielski komentarz jest o niebo lepszy i 100 razy bardziej klimatyczny niż miałkie teksty polskiego duetu a'la "wygląda jak mopsik, ale zaliczył straszny klopsik" 

Opublikowano
  • Autor

Sprawa gustu, mi tam tych bledow na PS4 bardzo brakuje, dlatego licze na polonizacje 15tki.

Opublikowano

Ludzie, którzy wychowali sie na Szpakowskim wolą grać z nim- np ja tak mam, choc w realu juz go nie trawie.

Co do Fify 15 to licze na next gena z prawdziwego zdarzenia, bo 14 nie robi żadnego wrażenia. Nawet można powiedzieć, że lepiej wygląda PES 14 na pc.

Mysle, ze w tym roku progres bedzie duzy.

Opublikowano

Nie obstawiałbym może za samym Szpakowskim i Szaranowiczem, ale Polską wersję językową z np. komentatorami z C+ Sport (wszołek + orłowski) chętnie bym ujrzał , wiem, pomarzyć dobra rzecz :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kilka zasłyszanych PLOTEK:

-liga duńska

-rozmowy w sprawie licencji dla ligi chińskiej

-drużyny kobiece O.o

-wszystkie stadiony ligi hiszpańskiej bardzo dobrze odwzorowane i oryginalne

-twarze zawodników Evertonu skanowane, mają wyglądać idealnie.

Co z tych plotek będzie prawdą...zobaczymy

Opublikowano

Jak będą kobiety to super, urozmaici tryb FUT. Stadiony też na plus ale niech sie postarają z czyms konkretnym na NG. Czekam na nowa Fife a co za tym idzie i kupnem ps4.

Opublikowano

https://amp.twimg.com/v/91f4f524-765d-44de-a22d-d1a27038872d

Wymagania PC

Recommended Specifications:

CPU: Intel i5-2550K @ 3.4Ghz
RAM: 8GB
Hard Drive Space Required: 15.0 GB
Supported Video Cards: ATI Radeon HD 6870, NVIDIA GTX 460
DirectX: 11.0

Minimum Required Specifications:

CPU: Intel Q6600 Core2 Quad @ 2.4Ghz
RAM: 4GB
Hard Drive Space Required: 15.0 GB
Minimum Supported Video Cards: ATI Radeon HD 5770, NVIDIA GTX 650
DirectX: 11.0

Edytowane przez marekjw2523

Opublikowano

Czuje ze ta fifa rozniesie. Nextgenowa czternastka jest juz mega dobra, gram od premiery ps4 i sie nie nudzi , a jestem pewny ze 15 bedzie bardziej nextgenowa niz 14. Jaranko

Opublikowano

EA potwierdziło, że wersja PC napędzana będzie silnikiem Ignite, czyli będzie identyczna jak na current-genach. Po tych wszystkich cyrkach z nowymi konsolami raczej głupio brzmiałby tym razem argument, że obecne komputery są za słabe.

Edytowane przez Pawlo

Opublikowano

Miodzo.

Opublikowano

Zawsze to tańsza alternatywa. Ale tak czy inaczej bardziej skupią się na konsolach.

Opublikowano

Wersja na PC będzie miała ten sam silnik co na nextgench :) tylko czym tu się cieszycie skoro FIfa 14 na PS4 nie wyglądała jakoś inaczej niż fifa 13 :)

Opublikowano

Miała parę dodatkowych zagrań + poprawki w grafice gry. Wstrzymałem się z kupnem nowego PS4 do momentu wydania FIFY 2015. Narazie wystarcza mi ta na ps3 i jestem bardzo nią uradowany.