Prawdziwek 13 Opublikowano 15 czerwca 2014 Opublikowano 15 czerwca 2014 Popatrz sobie na grafikę w NBA2K. Robi wrażenie, jest ten efekt "wow". Pokazywano na E3 Assasyna- choć to oczywiście inna gra, to oprawa znów pokazuje nową jakość. Tego Fifie brak. To nie jest najważniejsze, tym niemniej szkoda. Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 17 czerwca 2014 Autor Opublikowano 17 czerwca 2014 (edytowane) Kompany w brudnej koszulce i w deszczu wyglada niezle. W koncu normalna murawa. Z ciekawszych zmian kontrola zawodnikow podczas wykonywania kornerow, rzutow wolnych: Standardowo 2 wersje pewnie będą w Saturnach - zwykła i UT, która będzie zawierać: 40 paczek FIFA Ultimate Team (jedna tygodniowo)FUT Loan Player - możliwość wystartowania z Messim przez pewien czas (pewnie tylko singiel)The adidas® All-Star TeamThe adidas® Predator Boot Collection3 new CelebrationsHistoric Club Kits Edytowane 17 czerwca 2014 przez easye Cytuj
Gość ragus Opublikowano 17 czerwca 2014 Opublikowano 17 czerwca 2014 Demo jakoś tak w sierpniu co nie? Może trochę beka, ale dla mnie to jest najważniejsza premiera końcówki tego roku z gier "next-genowych" i przebieram nóżkami aż odpalę to na pc. Cytuj
Max Rockatansky 3 Opublikowano 17 czerwca 2014 Opublikowano 17 czerwca 2014 Jak można jarać się grą, która od przeszło 15 lat wygląda tak samo (oprócz okładki) ?? 1 Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 17 czerwca 2014 Opublikowano 17 czerwca 2014 Ta nowa fifa bedzie tak dobra ze czuje to nawet w jadrach. Dla mnie to nawet jakby dodali takie bajerki z ta murawa, koszulkami, kibicami, lepsza fizyka grajkow i troche podciagnieta grafa to nie musza jakos super zmieniac gameplayu bo ten z nextgenowej czternastki do dzis daje rade Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 17 czerwca 2014 Autor Opublikowano 17 czerwca 2014 Jak można jarać się grą, która od przeszło 15 lat wygląda tak samo (oprócz okładki) ?? Jak ktos nigdy w nia nie gral, to nie zrozumie... 1 Cytuj
Max Rockatansky 3 Opublikowano 17 czerwca 2014 Opublikowano 17 czerwca 2014 Jak można jarać się grą, która od przeszło 15 lat wygląda tak samo (oprócz okładki) ?? Jak ktos nigdy w nia nie gral, to nie zrozumie... W F...15 na pewno jeszcze nikt nie grał... Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 18 czerwca 2014 Autor Opublikowano 18 czerwca 2014 (edytowane) Tak, nikt nie gral , stanowsika na E3 swiecily pustkami... Piszesz bzdury, bo nigdy widac w pilke nie grywales. Od 2008r gameplay w FIFA zmienial sie co roku nie do poznania, a przez ostatnie lata ta pila zaliczyla najwiekszy progres. Od dryblingu 360, zachowania pilkarzy, animacji po tryby online. Nawet nie chce mi sie tego tlumaczyc, jak ktos nie trzymal nigdy pada dluzej niz 4 minuty, albo ocenia gre wylacznie na podstawie filmow to tak, moze nie widzi roznic miedzy 10,12,14 i innymi czesciami, fakty sa jednak takie, ze kazda z tych gier wnosila cos nowego,co znaczaco zmienialo rozgrywke i doznania wizualne. Dopiero teraz mozemy miec pierwszy rok, gdzie zmian moze byc niewiele. Edytowane 18 czerwca 2014 przez easye 1 Cytuj
KarolJanuszGejmingu 476 Opublikowano 18 czerwca 2014 Opublikowano 18 czerwca 2014 (edytowane) No FIFA jak zawsze bajery typu authentic player visuals a przychodzi co do czego to tylko Kosecki w Legii podobny. Popularni gracze jakoś wyglądają,ci przeciętni kopiuje wklej. Cala FIFA. Edytowane 18 czerwca 2014 przez KarolFanbojSony Cytuj
Prawdziwek 13 Opublikowano 18 czerwca 2014 Opublikowano 18 czerwca 2014 Jak poznać trolla? Miedzy innymi po tym, że wchodzi do tematu o grze, która kompletnie go nie interesuje i pisze jakieś durnoty. To było łatwe. Jak poznać ślepego trolla? Ano można poznać po tym, ze nie widzi różnicy miedzy Fifą 94 a 2014. Stępień z Trzynstego Posterunku widzi chyba lepiej. 1 Cytuj
Wojtas angol 20 Opublikowano 18 czerwca 2014 Opublikowano 18 czerwca 2014 Największą niespodzianką targów E3 był Pes 2015 na nexgeny więc go nie skreślajcie Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 18 czerwca 2014 Autor Opublikowano 18 czerwca 2014 byly jakies standy ? bo w sieci totalna cisza. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 18 czerwca 2014 Opublikowano 18 czerwca 2014 do 29 czerwca emargo na jakiekolwiek opinie z wersji preview dla prasy Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 18 czerwca 2014 Autor Opublikowano 18 czerwca 2014 (edytowane) a juz znalazlem - bigest supprise dla jeuxvideo Jeszcze zachwytow z evoweb brakuje. Po tylu latach, gdzie Konami nie potrafilo ogarnac poprzedniej generacji nie wierze, ze w 6 miesiecy ogarneli nextgeny. Pewnie bedzie jak zawsze - FIFE biore w ciemno, PESa sprawdze jak pojawi sie demo. Edytowane 18 czerwca 2014 przez easye Cytuj
ssxx1 208 Opublikowano 18 czerwca 2014 Opublikowano 18 czerwca 2014 Jak wygląda sprawa z handicapem na ps4/xbone w 14? 13 bardzo szybko pożegnałem z tego powodu a 14 w ogóle nie tykałem. Cytuj
Prawdziwek 13 Opublikowano 18 czerwca 2014 Opublikowano 18 czerwca 2014 Myśle, ze to ostatnia szansa dla PESa. Nowe studio do pomocy plus współpraca z Sony. Jezeli teraz pokpią temat, to nie bedzie realnych szans na zmiany w przyszłosci. PES 13 w mym odczuciu był lepszy od Fify, 14 poległa przez fatalny online oraz technikalia- generalnie to taki jeden wielki skrypt był. Animacje (niektóre) trwały za długo, co w online przekładało sie na komiczne sytuacje. Podstawy są, kto wie jednak co bedzie z tym pesem 15. Z drugiej strony Adam Bhatti pisał, ze ten PES bedzie kompletnie inny...czyli kto wie jak wypadną nowe pomysły. Cytuj
KarolJanuszGejmingu 476 Opublikowano 18 czerwca 2014 Opublikowano 18 czerwca 2014 W 14 zawsze mamy beke z bratem jak gramy,bo w tej części bramki wpadają do szatni albo w doliczonym czasie gry. Możesz cały czas bombardować bramkę i bramkarz wszystko wyciąga ale pod koniec polowy wpuszcza każda szmate. Heheh co oni tam cpia w tym EA. Co to handicapa to nawet grając na kanapie gra wybiera komu dac większe szansę. Spisz sobie na yt jest mnóstwo filmików o tym. Cytuj
Wojtas angol 20 Opublikowano 18 czerwca 2014 Opublikowano 18 czerwca 2014 a juz znalazlem - bigest supprise dla jeuxvideo Jeszcze zachwytow z evoweb brakuje. Po tylu latach, gdzie Konami nie potrafilo ogarnac poprzedniej generacji nie wierze, ze w 6 miesiecy ogarneli nextgeny. Pewnie bedzie jak zawsze - FIFE biore w ciemno, PESa sprawdze jak pojawi sie demo W czym ten zachwyt nad Fifą? nie pisz mi o licencjach i trybach Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 18 czerwca 2014 Autor Opublikowano 18 czerwca 2014 (edytowane) Wojtas - znudzily mi sie juz tego typu dyskusje, od 2008 slyszymy o powrocie krola, nagrodach i zachwytach na pokazach, nowym silniku - czekajcie dalej w temacie PES'a... Co do handicapu - lament od lat ten sam, ale jakos najlepsi na forum potrafia miec 60 meczy z rzedu wygranych i im zaden handicap, gole w 45', gorszy horoskop partnerski nie przeszkadza. Najlepiej jak niektorzy specjalisci wypowiadaja sie na temat gameplayu na podstawie FUTa (bo w nic innego nie graja ) Edytowane 18 czerwca 2014 przez easye Cytuj
orion50 632 Opublikowano 18 czerwca 2014 Opublikowano 18 czerwca 2014 W tym, że PES został jedną nogą w erze PS2. 1 Cytuj
Wojtas angol 20 Opublikowano 18 czerwca 2014 Opublikowano 18 czerwca 2014 W tym, że PES został jedną nogą w erze PS2. Jak tak myślisz to chyba zaleta bo wtedy były najlepsze odsłony ;] Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 18 czerwca 2014 Opublikowano 18 czerwca 2014 miałem okazje odpalić pes14 na nowym kompie, więc poszedł w full detalach, uśmiałem się i obsmarkałem, ta gra ma mechanikę i wygląd niemal jak z PS2, a gameplay sensible soccer bije ją na głowe. Fifa 14 wkurza tylko przy bramkach z główki po rzutach rożnych, wystarczy, że to ograniczą i już mają moje 250 zł. Mnie się marzy, żeby do normalnej fify dołączali paczki z reprezentacjami, nawet jako płatne dlc, brakuje mi rozgrywania eliminacji do mundialu/mistrzostw kontynentu, bo dodatek do 14 stki na ps4/xone to śmiech na sali 1 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 30 czerwca 2014 Opublikowano 30 czerwca 2014 Demo FIFY 14 na PS4 mnie nie zachecilo. Odrzucilo wrecz. Ale tutaj moze byc inaczej... Wyglada to na tym zwiastunie wysmienicie. 2 Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 30 czerwca 2014 Opublikowano 30 czerwca 2014 Już nie mogę się doczekać finalnego efektu - oby do września! Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 1 lipca 2014 Opublikowano 1 lipca 2014 No nic, trzeba szybko platyne zrobić i fife sprzedać, wygląda to całkiem fajnie i chyba się nie zawiode Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi