easye 3 373 Opublikowano 25 sierpnia 2014 Autor Opublikowano 25 sierpnia 2014 no i co z tego, ze gra bedzie zaraz w tloczni - filmy nie przedstawiaja finalowego kodu, a takie rzeczy juz nie raz w przeszlosci poprawiali zwyklymi patchami. I nie wiem jak tu porownywac wiszacy miedzy slupkami recznik do bramkarzy w 14tce - przeciez na tych filmach Ci bramkarze nie robia totalnie nic... Cytuj
Gość suteq Opublikowano 25 sierpnia 2014 Opublikowano 25 sierpnia 2014 W 14 też zdarzyło mi się mnóstwo razy, że bramkarz totalnie nic nie zrobił, a miał piłkę normalnie na wyciągnięcie ręki. Cytuj
KarolJanuszGejmingu 471 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Hahhajah ci bramkarze bronią gorzej jak na okręogowce. Takiej parodii jeszcze nie widziałem. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Chyba za bardzo chcieli usprawnić bramkarzy bo chyba to było ich mottem na ten rok i spaprali sprawę. Tylko gdzie betatesterzy ? sądzili że gracze takich baboli nie zauważą ? Cytuj
pele15 3 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Opublikowano 26 sierpnia 2014 wie ktoś może kiedy jest premiera dema na ps4? Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Opublikowano 26 sierpnia 2014 (edytowane) Wersja demonstracyjna ukaże się 9 września (10 września na europejskim PSN) i zaoferuje dostęp do ośmiu zespołów. Będą to przedstawione na powyższym screenie: FC Barcelona, Boca Juniors, Borussia Dortmund, Chelsea, FC Liverpool, Manchester City, Napoli oraz Paris Saint-Germain. Potwierdzone platformy to PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 oraz Xbox One. W demie dostępne będą dwa tryby rozgrywki. Będzie to mecz towarzyski przeciwko SI lub kumplowi na stadionie Liverpoolu albo też Ultimate Team, w którym gracze będą mogli zapoznać się z działaniem tego trybu. Co ciekawe, bramki strzelone podczas meczu w wersji demo można nagrać oraz przesłać do EA Sports Football Club. Edytowane 26 sierpnia 2014 przez schabek Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Ciekawe czy wróci tryb turnieju na PS4, bo o ile wiem to w 14 go nie było (sic) Cytuj
pele15 3 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Opublikowano 26 sierpnia 2014 dzięki za odpowiedź. w końcu lpool, pięknie a co do tego co pisze c0r, mam nadzieje ze takiej sceny juz nie będzie i turnieje wrócą do nas graczy. tłumaczenie EA ze nikt z tego nie korzystał to największa głupota jaka słyszałem od nich Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Opublikowano 26 sierpnia 2014 turnieje potwierdzono jakiś czas temu Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Czy jeśli Di Maria przejdzie do United, to przy jakimś tam pierwszym patchu wrzucą go do składu? Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Bankowo wszystkie składy będą aktualne od premiery, to nie PES Cytuj
-DamiaN- 169 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Jeśli gra wychodzi 26 czy tam 23 wrezśnia a okienko zamyka się 31 sierpnia to sam sobie odpowiedz ? 1 Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Okienko może się zamykać, a Di Marii w United może nie być Mam nadzieję że w rodzimej Ekstraklasie też będzie wszystko aktualne. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 26 sierpnia 2014 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Przecież zawsze dają aktualizacje składów, bez fermentu ziomeczki. Cytuj
-DamiaN- 169 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Okienko może się zamykać, a Di Marii w United może nie być Mam nadzieję że w rodzimej Ekstraklasie też będzie wszystko aktualne. Wydawała mi się oczywista oczywistość że jak co roku dostaniemy świeże składy więc napisałem trochę przekornie. Zapewniam cię "jeżeli" sam DiMaria przejdzie do United zagrasz nim od premiery 1 Cytuj
Frredy 33 Opublikowano 28 sierpnia 2014 Opublikowano 28 sierpnia 2014 Fifa ma to do siebie że nawet zimowe okienko transferowe po jego zakończeniu będzie aktualne Cytuj
VerB_ 34 Opublikowano 30 sierpnia 2014 Opublikowano 30 sierpnia 2014 Wersja demonstracyjna ukaże się 9 września (10 września na europejskim PSN) i zaoferuje dostęp do ośmiu zespołów. Będą to przedstawione na powyższym screenie: FC Barcelona, Boca Juniors, Borussia Dortmund, Chelsea, FC Liverpool, Manchester City, Napoli oraz Paris Saint-Germain. Potwierdzone platformy to PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 oraz Xbox One. W demie dostępne będą dwa tryby rozgrywki. Będzie to mecz towarzyski przeciwko SI lub kumplowi na stadionie Liverpoolu albo też Ultimate Team, w którym gracze będą mogli zapoznać się z działaniem tego trybu. Co ciekawe, bramki strzelone podczas meczu w wersji demo można nagrać oraz przesłać do EA Sports Football Club. Na Vite się wylali już? Cytuj
Rafael0089 105 Opublikowano 2 września 2014 Opublikowano 2 września 2014 Legia i Lech bez sponsorów na koszulkach w polskiej wersji. Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 3 września 2014 Opublikowano 3 września 2014 (edytowane) Lista 50 najlepszych piłkarzy: http://www.easports.com/fifa/news/2014/fifa-15-player-ratings-top-50 A właściwie to miejsca 50-41. Następne dziesiątki w następnych dniach. I filmik: https://www.youtube.com/watch?v=6Dg_-iJ4Dws Edytowane 3 września 2014 przez Ludwes Cytuj
michal89a23 1 Opublikowano 3 września 2014 Opublikowano 3 września 2014 Witam wszystkich . Czy może mi ktoś w punktach po kolei wytłumaczyć jak uzyskać dostęp do aplikacji web app na PS3/PS4 ? Mam założone konto na easports oraz na origin . Miałem grę FIFA 14 PS3 i FIFA 12 PS3 (FIFA 13 niestety ominąłem) . Gdzieś czytałem że muszę połączyć te konta (easports i origin) ale nie wiem jak to się robi. Jak chcę dodać grę FIFA 14 do Origin to prosi mnie o wpisanie klucza produktu którego na pudełku nie mam. Z góry dzięki za odpowiedź . Walczę z tym naprawdę dużo czasu więc jeżeli ktoś wie jak to się robi to bardzo proszę o pomoc . Pozdrawiam Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 3 września 2014 Opublikowano 3 września 2014 Wersja demonstracyjna ukaże się 9 września (10 września na europejskim PSN) i zaoferuje dostęp do ośmiu zespołów. Będą to przedstawione na powyższym screenie: FC Barcelona, Boca Juniors, Borussia Dortmund, Chelsea, FC Liverpool, Manchester City, Napoli oraz Paris Saint-Germain. Potwierdzone platformy to PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 oraz Xbox One. W demie dostępne będą dwa tryby rozgrywki. Będzie to mecz towarzyski przeciwko SI lub kumplowi na stadionie Liverpoolu albo też Ultimate Team, w którym gracze będą mogli zapoznać się z działaniem tego trybu. Co ciekawe, bramki strzelone podczas meczu w wersji demo można nagrać oraz przesłać do EA Sports Football Club. Na Vite się wylali już? Przecież wersja na vite to jest 11 z dużych z konsol z podbitymi składami. Cytuj
elvis004 293 Opublikowano 4 września 2014 Opublikowano 4 września 2014 Są już jakieś wieści czy będzie opcja grania w sezonach online we 2 "kanapowo" tak jak w 13, coś co było najlepszą opcją w 13, w 14 wycieli i dali taką opcję tylko online:/ Może w 15 dadzą jako nowość Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 4 września 2014 Opublikowano 4 września 2014 Są już jakieś wieści czy będzie opcja grania w sezonach online we 2 "kanapowo" tak jak w 13, coś co było najlepszą opcją w 13, w 14 wycieli i dali taką opcję tylko online:/ Może w 15 dadzą jako nowość przeciez masz pare postow wyzej, guest play turnieje potwierdzono jakiś czas temu Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 5 września 2014 Opublikowano 5 września 2014 Ciekawe kiedy gra wycieknie i będzie można obejrzeć jakieś materiały z finalnego produktu . Inna sprawa że zastanawiam się czy brać na PC czy PS4. Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 5 września 2014 Opublikowano 5 września 2014 Ciekawe kiedy gra wycieknie i będzie można obejrzeć jakieś materiały z finalnego produktu . Inna sprawa że zastanawiam się czy brać na PC czy PS4. Jesli masz PS4 to PS4 jedyny sluszny wybor, zawsze więcej ludzi gra, lepszy FUT market, nooby mogą ci bombowac skrzynkę po przegranej ja biore na PC, bo prostu mi trochę za drogo kupować PS4 tylko dla tej jednej gry Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi