Skocz do zawartości

FIFA 15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawe kiedy gra wycieknie i będzie można obejrzeć jakieś materiały z finalnego produktu ;). Inna sprawa że zastanawiam się czy brać na PC czy PS4.

Ale czemu rozwazasz kupno wersji PC majac w domu PS4?

Opublikowano (edytowane)
Opublikowano

Nie wiem za co Messi ma 94.

nom, też się dziwie najlepszy piłkarz świata powinnien mieć te 99

Opublikowano

Nojer 90 czyli jego karta w fut pewnie bedzie po 500k

Ronaldo z Messim powinni miec tyle samo mysle ale EA nie moze tego zrobic skoro maja Messiego jako najwieksza gwiazde na okladce juz od paru edycji :) 

88 dla RvP stanowcza przesada!!

Opublikowano

Tak długo jak Ronaldo będzie na PES okładce to mu nie dadzą tych 99

Na okładce PES-a w tym roku jest Gotze.

Opublikowano

Przecież Messi świetnie gra głową, ma super skoczność i często wraca pomóc w defensywie.

Ronaldo to niski skrzat, który stoi i czeka na piłkę.

• Plusik 1
  • Minusik 1
Opublikowano

Zapowiadali jakieś ciekawe zmiany w 15 bo nie za bardzo śledziłem newsy? 

Poprawione: grafika, dźwięk, komentarz, stadiony, bramkarze, fizyka piłki, mimika twarzy, murawa, menus'y, wyszukiwanie online, stroje i buty, podania górą, podania dołem, podania na dobieg, podania do nogi, strzały, finezja, bardziej realisytyczna rozgrywka i pudełko z grą :woot:

Opublikowano

Zapowiadali jakieś ciekawe zmiany w 15 bo nie za bardzo śledziłem newsy? 

Poprawione: grafika, dźwięk, komentarz, stadiony, bramkarze, fizyka piłki, mimika twarzy, murawa, menus'y, wyszukiwanie online, stroje i buty, podania górą, podania dołem, podania na dobieg, podania do nogi, strzały, finezja, bardziej realisytyczna rozgrywka i pudełko z grą :woot:

A skończy się pewnie na tym, że jak ktoś grał w FIFA14 to nie zauważy różnicy między F14 a F15 :teehee:

Opublikowano

co za czasy nastały - grę już mam zainstalowaną na dysku xbona ale muszę czekać na premierę demka, żeby zobaczyć jak się będzie w to grać