Skocz do zawartości

FIFA 15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja pyerdole zlodzieje yebane

przecież tak jest od zawsze, że demka są w goldzie wczesniej

Opublikowano

Jakim cudem ludzi na PS4 grają już w demo, a na PSS nie ma. Czyżby na USA jest ?

Na amerykanskim storze nie ma, przed chwila sprawdzalem. Skad potwierdzone info ze na ps4 juz pykaja?

W najgorszym przypadku sprawdze demko jutro bo pewnie wersja na kompy macbookow nie obsluzy :D

Opublikowano

Jestem podjarany ta fifa mocno ale tak na spokojnie patrzac na te filmiki to jesli oni cos zmienili/dodali jesli chodzi o animacje bramkarzy to ja jestem slepy. Dla mnie ruszaja sie jak kolki tak jak w 14.

Opublikowano (edytowane)

No ja pograłem na 360 jest ok, ale startu do 1080p nextgenowego to nie ma

Ale wizualnie czy pod każdym względem (fizyka gry itp)?

EDIT: Może ktoś kto ma PS3/X360 i PS4/XBOXOne/mocny PC ściągnąć oba dema i opisać swoje porównawcze wrażenia? Poza wrażeniami graficznymi? Bo zastanawia mnie czy rzeczywiście gameplayowo jest taka przepaść między tymi platformami a nie mam jak sprawdzić.

Edytowane przez VerB_
Opublikowano

Przepaść to nie, ale widziałem 14 na ps4 i odpaliłem sobie 15 na 360 no to czuje się jakbym wrócił do czasów ps2. 

Opublikowano

bluber - chciałbym bardzo, żeby było tak jak piszesz, w 14 grałem tylko na PS 3 i PC, wiec mam nadzieję, że teraz 15 mną zamiecie na max detalach na PC. 

O to nie musisz się martwić, różnica już była ogromna nawet między Fifą 14 na Xbone, a World Cup (czyli notabene nowszą) na x360. Teraz jeszcze bardziej się pogłębi.

Opublikowano

ragus - też czekam jak głupi, ponoć o 18:30 naszego czasu ma być, ale nie wiem ile w tym prawdy. Szkoda, że nie można grać online w demie :P A ktoś wie czy mając adapter do PC (żeby działał bezprzewodowy pad od X360) mogę używać jednocześnie dwóch padów i grać we dwóch czy ten adapter nie jest na tyle dobry i nie obsłuży jednocześnie dwóch padów? 

Opublikowano (edytowane)

czekam na demko PC (oraz PS4) ale słyszałem że dali jakiś stary build (może ten z gamescom) i ciekaw jestem jak tam bramkarze :P

z tego co czytam to bramkarze w demie sa do du.py ale EA ponoć juz szykuje patcha do fulla :) no i ponoć osłabili L1+/\ i wrzutki, oby to była prawda 

#FIFA15Demo for PC out later today, Tuesday 9 September. We'll update with the Origin download link when available.

Edytowane przez nero2082
Opublikowano

nero - przecież to jest akurat oczywiste, że te demo to będzie build z targów, co roku przecież tak jest i z Fifą i z PES, to by było nielogiczne jakby producenci mieli tracić czas na dwa dema i dopieszczać jedno bardziej oj drugiego. 

Opublikowano

Ograłem właśnie demko FIFA15 na XONE. Co tu dużo mówić... jest mega next-genowo! w F14 szarpałem na PS4, ale nadal był to taki middle-gen. Tutaj czuć naprawdę duży powiew zmian! kapitalna animacja, duża paleta nowych zachowań, ruchów, interwencji. Poprawiona kolizja (niektóre starcia, zderzenia, upadki wyglądają prawdziiiwie!) Do tego świetne animowane mecze - wstawki TV, ZA(pipi)ISTE ujęcia z kamer meczowych, zwolnienia, najazdy kamer na gadających, uśmiechających się zawodników... można klecić powolne akcje, klepać piłę  i szukać opcji wypuszczenia kogoś... Zawodnicy wreszcie nie ruszają się jak po szynach i jest tak bardzo pożądany przeze mnie element nielinowości. ZA(pipi)ISTE! dobrze, ze dostałem swoją kopię za free wraz z XONE.

Opublikowano (edytowane)

Ograłem właśnie demko FIFA15 na XONE. Co tu dużo mówić... jest mega next-genowo! w F14 szarpałem na PS4, ale nadal był to taki middle-gen. Tutaj czuć naprawdę duży powiew zmian! kapitalna animacja, duża paleta nowych zachowań, ruchów, interwencji. Poprawiona kolizja (niektóre starcia, zderzenia, upadki wyglądają prawdziiiwie!) Do tego świetne animowane mecze - wstawki TV, ZA(pipi)ISTE ujęcia z kamer meczowych, zwolnienia, najazdy kamer na gadających, uśmiechających się zawodników... można klecić powolne akcje, klepać piłę  i szukać opcji wypuszczenia kogoś... Zawodnicy wreszcie nie ruszają się jak po szynach i jest tak bardzo pożądany przeze mnie element nielinowości. ZA(pipi)ISTE! dobrze, ze dostałem swoją kopię za free wraz z XONE.

Caly dzien czekam na takiego posta, bo widze, ze wrazenia po czternastce na PS4 masz podobne. O tym kleceniu powolnych akcji, klepania pilka, szukania opcji wypuszczenia - SERIO?! Tyle na to czekalem...  :sweat:

Huehuehue, ale to jednym patchem beda mogli naprawic.

A tutaj gameplaye z niemalze skonczonej wersji gry. Gosc mowi, ze jego zastrzezeniem na gamescomie byli bramkarze, a w tej przez nich ogrywanej wersji jest zdecydowana poprawa.

Edytowane przez Voytec