Skocz do zawartości

FIFA 15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Voytec spokojnie bo wykitujesz :) zresztą sprawiedliwość dla ludzi pracy też musi być i żądam by demo było dostępne dopiero od 15 !.

Skoro oczekujemy sprawiedliwości to demo musi pojawić się o 18:30

Opublikowano

Voytec spokojnie bo wykitujesz :) zresztą sprawiedliwość dla ludzi pracy też musi być i żądam by demo było dostępne dopiero od 15 !.

NIE! Na amerykanskim storze zawsze po polnocy jest update, teraz tylko dema FIFY brakuje :/ Na polskim dzisiaj tez pewnie beda jaja. A ja wlasnie do 15 moge pograc.

Kuzwa specjalnie o 6 wstalem zeby ustawic sciaganie i wrocic spac i chooooj.

A co do filmiku, ktory wrzucil Labtec - bardzo duza roznica. Porownalbym do skoku jakosciowego jak miedzy FIFA 09 i 10.

Opublikowano

Ja raczej obiektywny nie będę w ocenie dem, bo wczoraj włączyłem dema fify 14 na PS4 i PC, i osobiście bardziej wizualnie podoba mi się na PC :) a wszyscy twierdzą inaczej. A co do ściągania to rzeczywiście mogą być problemy jak wszyscy się rzucą, przykład wczorajszego ściągana dema na PC.

Opublikowano

Kuzwa mac, dema na US Store dalej nie ma :confused:

Jak nie ma, jak jest. W dziale: nowe w tym tygodniu.

Piszcie na jaka platforme, bo jesli chodzi  o PS4, to na pewno nie ma

Opublikowano

Sciagnalem demko z japonskiego sklepu i kuzwa jest cale po japonsku. Ale udalo mi sie dojsc w menu do zmiany poziomu z translatorem Google i od razu przelaczylem na Legendary tak jak w kazdej poprzedniej FIFIE.

Coz duzo mowic, jest fantastycznie, bo na to czekalem. Czternastka mnie demem nie zachecila i byla pierwsza FIFA od 2008 roku, ktora opuscilem. Teraz wiem, ze wracam. Gameplay jest swietny i pozwala mi na powolne rozegranie pilki, szukanie okazji do zagrania. Graficznie tez jest zdecydowanie lepiej, choc nie moge patrzec na te przeskoki animacji. Sa ohydne.

Ale cala reszta, wraz z otoczka Premier League jest piekna. Klimat futbolu wylewa sie z ekranu. I do tego te skroty w przerwie i po meczu. Az szkoda wylaczac.

Teraz czekac na demko w naszym sklepie zeby sciagnac i miec je w jezyku krolow.

Opublikowano

Az tak dobrych opinii sie nie spodziewalem! Szkoda, ze wciaz na PSS nie ma dema.

Z tego co widze te strzaly z 26 metra to jakis bug, 3/4 wchodzi, wszyscy juz psiocza a i tak w fullu bedzie poprawione.

Opublikowano

Wersja demo FIFA 15 na Playstaion 4

Dobra, nie bede owijal w bawelne, to bedzie moja pierwsza FIFA jaka kupie. Gra zrobila na mnie niesamowite wrazenie, nie myslalem, ze bedzie az ak dobrze.

Pierwsze co sie rzuca, to zdecydowanie wieksza ilosc animacja, niz w poprzedniej czesci.-teraz naprawde czuc, ze na bosiku biega 22 ludkow. Tego wlasnie oczekuje od next-gen'a. Murawa tez zasluguje na uwage, bo w koncu to murawa (ulegajaca degradacji), a nie plaska tekstura- naprawde czuc, ze biegamy po trawie. Kolejna fajna rzecza jest reakcja publiki na to co sie dzieje. Jesli oponent dlugo trzyma pilke, a my ja przejmujemy kontrakatkujac, wowczas zmaga sie doping naszych kibicow. Ogolnie masa jest takich "ficzerow. FIFA 15 bardzo przypomima mi miod, jaki plynal z PES'ow za czasow PS one czy PS2. Polecam gorace ogranie demka, naprawde warto. :)

Ps. Jest pewna wkurzajaca rzecz w demie. Po pierwszym wymuszonym meczy Liverpool- man City, dzialajacym plynnie, kolejne klatkuja niemilosiernie (menu tez). Granie offline rozwiazuje ten problem

• Plusik 1
Opublikowano

jezu, skonczylem wlasnie swoj pierwszy mecz - liverpool - city, ostatni mecz sezonu, o mistrza anglii. w doliczonym czasie gry i przy prowadzeniu the reds caly stadion zaczal spiewac - ciary na calym ciele. highlightsy to mistrzostwo swiata, tak samo jak animacja, czuc nextgena. wyglada to milion razy lepiej, niz czternastka na ps4

biore na premiere bankowo

Opublikowano

beka z mojego starego :

słyszy YNWA, wchodzi do pokoju :

- ty co to za mecz

- pool vs city a co?

- (lecą składy) Lambert gra od początku?!

- no...

...

(mój śmiech)

- no co?

- to gra jest...a co podobne?

- no jak mecz 

wychodzi z wtf na twarzy

:teehee:

• Plusik 5
Opublikowano

Past genowa jest ok, ale bez szału. Gameplay jest wolniejszy, strzały soczyste, ale to nadal stara fifa.