Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Też jestem po paru meczach :) i powiem że na taką fifę czekałem !!!. Bez owijania w bawełne grafika, bardzo fajna murawa rzeczywiście zużywa się w trakcie meczu, i do tego super wślizgi :). Na dodatek piłkarze już wyglądają naprawdę fajnie.

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 166,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Moze mnie w du.pe pocalowac z tymi poradami, ta gra jest tak zje.bana w tym roku ze wola to o pomste do nieba, jak masz przed soba takiego bale'a, ronaldo albo messiego to mozesz sobie przyciskac te j

• Co maja wyrzucic ? Lamy z serwerow by im przeciwnicy 1 gosciem calej druzyny nie objerzdzali ? Czesc juz i tak gra w PESa, reszta bedzie narzekac na jakies handicapy, sromentum, zle polozenie gwiazd

• ścierpła mi noga
    ścierpła mi noga

gra powinna być zbalansowana i na ręcznych i na automatycznych, a nie żeby człowiek siedział i patrzył na filmiki z yt, żeby szukać, jak oszukać błędy w grze, albo jak nauczyć się innych. Jest gorzej

Opublikowano

W menu zuzycie murawy jest na Brak (i nie da sie tego zmienic), a na boisku wyraznie widac slady po wslizgach itd. Wut?

Opublikowano
  • Autor

Tak powinna wygladac FIFA 14. Dynamiczna prezentacja meczu, masa nowych animacji, w koncu normalnie wygladajacy kibice, stadiony, murawa - deszcz, zima, gdzie tym razem naprawde gra sie tragicznie, a bez pomaranczowej pilki nie da sie grac ! Pomimo dziwnych sylwetek niektorych pilkarzy (naprawde gdzieniegdzie przesadzili) w koncu czuje sie zwinnosc i panowanie nad pilka zawodnikow pokroju Iniesty, Messiego czy Naymara. Klimat meczu znakomity - zarzadzanie zespolem, sugerowane zmiany - male rzeczy a jak ciesza!

Doszedł nowy sposob wykonywania rzutow roznych i wolnych - ciekaw jestem jak bedzie sie sprawdzal w pojedynkach ze znajomymi - teraz mozemy przelaczyc sie sami na obronce i walczyc o miejsce w polu karnym.

Nie wiem skad wzieli za siatki za bramkami, ktore sie podnosza po golu. Chyba w zadnej lidze juz takie nie wystepuja, ale olewam, bo w pelnej wersji pewnie tego juz nie zobacze.

Bramkarze do poprawy, ale jestem spokojny, bo niemal w kazdym demie zawsze bylo cos z nimi nie tak - a to finezyjne wpadaly 10 na 10, a to glowke kazda puszczali, to i teraz nie ma czym sie przejmowac.

Sciagam wersje PS3, zeby zobaczyc jakie sa roznice...

Edytowane przez easye

Opublikowano

z fejsa EA Ultimate Team

W związku z licznymi pytaniami o FIFA 15 w Edycji Ultimate Team z 40 paczkami do FUT:
- dla PC: jest dostępna w formie przedsprzedaży: http://bit.ly/1iqkDML
- dla PS3/4 oraz Xbox 360/One: nie będzie dostępna w formie pre-orderu. Jej zakup będzie jednak możliwy od dnia premiery w sklepach Media Markt i Saturn.

wersję Ultimate chętnie bym wziął ale tradycyjnie będę polował na pudełko na (kilka) dni przed premierą i wezmę co będzie, do zwykłej edycji też dają jakieś paczki do UT

Opublikowano

z fejsa EA Ultimate Team

W związku z licznymi pytaniami o FIFA 15 w Edycji Ultimate Team z 40 paczkami do FUT:

- dla PC: jest dostępna w formie przedsprzedaży: http://bit.ly/1iqkDML

- dla PS3/4 oraz Xbox 360/One: nie będzie dostępna w formie pre-orderu. Jej zakup będzie jednak możliwy od dnia premiery w sklepach Media Markt i Saturn.

wersję Ultimate chętnie bym wziął ale tradycyjnie będę polował na pudełko na (kilka) dni przed premierą i wezmę co będzie, do zwykłej edycji też dają jakieś paczki do UT

wiadomo ile bedzie kosztowala ta edycja w MM?

Opublikowano

Pięknie wyglądają mecze w deszczu i w zimę. Zrobiłem kilka ujęć.

sT8mjlu.jpg

rOQI8Sj.jpg

ah7D0ra.jpg

4kPajdv.jpg

v643oJw.jpg

WGVaRBE.jpg

Wersja PS4.

Opublikowano

ściągnąłem, pograłem 5 min i usunąłem, w fife jestem laikiem i nie widziałem jakichś znaczących zmian od poprzednich części, żeby mnie to demko wciągnęło

a i dalej mam wrażenie że biegają na łyżwach

Edytowane przez mersi

Opublikowano

ściągnąłem, pograłem 5 min i usunąłem, w fife jestem laikiem i nie widziałem jakichś znaczących zmian od poprzednich części, żeby mnie to demko wciągnęło

a i dalej mam wrażenie że biegają na łyżwach

jak przez tyle lat mozna nie zminić modelu sylwetki zawodnikom...

Opublikowano
  • Autor

Past genowa jest ok, ale bez szału. Gameplay jest wolniejszy, strzały soczyste, ale to nadal stara fifa.

Trudno w ogole porownywac gre na starym silniku do FIFY 15 z PS4, nawet pomijajac 1080p i lepsze animacje, czy udzwiekowienie.

Odpalilem obydwie wersje na raz i zdecydowanie wolniej akcje konstruuje sie na PS4.

Opublikowano

Jak co roku mam problem ze strzelaniem bramek a jak juz mi sie trafi okazja sam na sam to widowiskowo spyerdole :(

Super jest ta fifa. Mozna tak klepac pileczka ze az serce rosnie, czekalem na to dlugo. Co do bramkarzy to u mnie oni bronia kur wa prawie wszystko, jeden taki dziwny blad popelnili. I w tej fifie chyba sila > szybkosc. Bankowo na aukcjach ibra bedzie chodzil wyzej niz messi. Zlatan jest takim przechuyem...

Preorder zamowiony!

Opublikowano

Jak co roku mam problem ze strzelaniem bramek a jak juz mi sie trafi okazja sam na sam to widowiskowo spyerdole :(

Tak jak wczoraj bramkarze zachowywali się jak idioci, tak dzisiaj wszystko u mnie bronią. Aż mi się Fifa 08 przypomina.

Opublikowano

Mecz, jeden z wielu przeze mnie dzisiaj rozegranych, ale chce sie tym skrotem podzielic ze wzgledu na jedna rzecz. Jeszcze nigdy nie zdarzyl mi sie taki faul w polu karnym w zadnej grze. Uczucie? Bezcenne.

https://www.youtube.com/watch?v=GDYhgCMUgwA&feature=youtu.be

Best. FIFA. Ever.

Fajnie nawet to montują, ale mogliby pokazywać trochę więcej z akcji, a tu od lat to samo, czyli prawie tylko strzał.

Opublikowano

Najfajniej ta nowa Fifa wygląda na zwolnionym replay'u. Poza tym jazda na łyżwach i drewno w w animacjach postaci. Czekamy na demo PES'a

Opublikowano

ikQOjTP8Js2VJ.gif

jrZpcp320gRvn.png

Nieprzyzwoicie jaram się oprawą w tej grze. Taki już ze mnie janusz.

Opublikowano

Na jakim poziomie gracie? Mam wrazenie ze Legendary jest trudniejszy niz w poprzednich edycjach.

Opublikowano
  • Autor

Jedyne co nie do konca mi pasuje, to strzaly z daleka, moze trzeba sie ich nauczyc od nowa, ale nie czuc w nich sily, a dwa ze pilkarze mocno pudluja...

Opublikowano

ifZD2UJmvKrIJ.gif

Wreszcie gracze przestali być kukiełkami. Zaje,biste są te ich reakcje na to, co się dzieje na boisku.

ig6phPeCWvusH.gif

W końcu udało się strzelić coś zza pola.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

wykończenie chuyowe, ale w końcu można elegancko dryblować bez używania trikasów ( poziom legendarny)

WERSJADEMOFIFA15Szybkimeczwmenu_zpsc7aa6

Opublikowano

Azard ma tak dopakowany drybling, że aż czasami za łatwo się nim obkręca całą obronę ;P

Opublikowano

Messim to już w ogóle cuda można odwalać, ciekaw jestem jak będzie z Robbenem :D

Opublikowano

Dziwne, że w demie nie dali Bayernu. Jakaś umowa z PESem?

A to Hazard u mnie. Zakręcić typa, zgubić 2 przy rogu, zejść i strzelić na długi słupek. Gol w jego stylu.

https://www.youtube.com/watch?v=s0eClPQNCo8&feature=youtu.be

Edytowane przez ragus