popi_91 0 Opublikowano 12 września 2014 Opublikowano 12 września 2014 - jak wykonać bramkarzem "Dudek dance" podczas bronienia karnego? - jak się robi salto podczas cieszynek? Jakie są w ogóle Wasze ulubione cieszynki? Najlepiej napiszcie od razu z kombinacją klawiszy- żeby oddać strzał z woleja trzeba wcisnąć dwukrotnie przycisk strzału? Cytuj
nero2082 791 Opublikowano 12 września 2014 Opublikowano 12 września 2014 (edytowane) - jak wykonać bramkarzem "Dudek dance" podczas bronienia karnego? - jak się robi salto podczas cieszynek? Jakie są w ogóle Wasze ulubione cieszynki? Najlepiej napiszcie od razu z kombinacją klawiszy - żeby oddać strzał z woleja trzeba wcisnąć dwukrotnie przycisk strzału? - X, pozostałe ruchy to [], /\, O - masz rozpiske w opcjach w menu pauzy settings> celebrations, ulubiona? why always me - trzymać L2 przy napełnianiu paska strzału np czekając na wrzutkę (nożyczki) albo nabić pasek jak piłka jest w powietrzu na wysokości tułowia/nogi Edytowane 12 września 2014 przez nero2082 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 12 września 2014 Opublikowano 12 września 2014 http://www.fifa-infinity.com/fifa-15/fifa-15-pc-demo-quick-settings-v-1-0/ Fajny program dla blacharzy. Można sobie ustawić długość meczu na jaką się tylko chce. Cytuj
Rafael0089 105 Opublikowano 12 września 2014 Opublikowano 12 września 2014 (edytowane) Ciekawi mnie jak to będzie z wersjami językowymi FIFY 15 na PS4 w innych krajach. Jestem ciekaw czy kupując grę w Niemczech będzie chociażby polski język menu. Pisałem do supportu niemieckiego oddziału EA SPORTS FIFA i nie potrafią mi odpowiedzieć na pytanie dotyczące języka komentarzy i menu ( żadne zaskoczenie, że nie wiedzą). Może ktoś z Was wie coś więcej niż oni na temat języka w Niemczech lub innych krajach? Biję się z myślami między wersją pudełkową kupioną w Niemczech a cyfrówką z PS Store (której nie jestem fanem, wolę pudełko). Edytowane 12 września 2014 przez Rafael0089 Cytuj
adam16505 5 Opublikowano 12 września 2014 Opublikowano 12 września 2014 Mam nadzieje, że pełna wersja poprawi bramkarzy., bo są naprawdę słabi poziom legendarny a oni puszczaja takie szmaty, że szok. Do tego schodzą z bramek itp. gorzej niż w 13. Cytuj
nero2082 791 Opublikowano 12 września 2014 Opublikowano 12 września 2014 też strzelam nieziemskie szmaty, strzały w środek to w demie szansa na gola, turlające się piłki w środek a bramkarzowi odpala się jakaś zdu.py interwencja i się mija z piłką, raz puścił między nogami szczura z 16 metra..ja wiem że reklamują teraz "nowe sposoby na strzelenie gola" ale to jest przesada...o tych wolejach nie wspominam bo można z 40 metra poważnie zagrozić bramce wystarczy że piłka jest w powietrzu - napełniasz 3/4 paska i masz groźną okazję bramkarze są też popsuci w drugą stronę - bronią absolutnie wszystkie finesse shoty, które nadają się tylko do wykańczania w polu karnym ale też tylko jak bramkarz już do ciebie wychodzi, zwykły strzał po rogu z finesse (99% gol w '14) tutaj jest sparowany do boku bo bramkarzom odpalają się te nowe animacje po demie zawsze jest masakra jakaś :> co poprawiają potem w pierwszym patchu Cytuj
KarolJanuszGejmingu 474 Opublikowano 12 września 2014 Opublikowano 12 września 2014 (edytowane) Ciekawi mnie jak to będzie z wersjami językowymi FIFY 15 na PS4 w innych krajach. Jestem ciekaw czy kupując grę w Niemczech będzie chociażby polski język menu. Pisałem do supportu niemieckiego oddziału EA SPORTS FIFA i nie potrafią mi odpowiedzieć na pytanie dotyczące języka komentarzy i menu ( żadne zaskoczenie, że nie wiedzą). Może ktoś z Was wie coś więcej niż oni na temat języka w Niemczech lub innych krajach? Biję się z myślami między wersją pudełkową kupioną w Niemczech a cyfrówką z PS Store (której nie jestem fanem, wolę pudełko).Pewnie będzie jak na poprzedniej generacji, PlayStation po zmianę języka w menu będzie miała język Polski.Na xboxie tylko gry z PL. Edytowane 12 września 2014 przez KarolFanbojSony Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 12 września 2014 Opublikowano 12 września 2014 (edytowane) Grając na Legendarnym nie ma tak wiele sytuacji, w których bramkarze mogliby się ośmieszyć, to jednak niejedna mi się zdarzyła. Kilka ewidentnych bugów, o które się nie martwię, że zostaną usunięte z pełnej wersji. Ale twórcy chwalą się nowymi możliwościami strzelania bramek i powiem wam, że może nie jest to nic cudownego, to cieszy mnie bardzo, że piłka tak płynnie przeszła między nogami Mignoleta jak na poniższym gifie. Wygląda to bardzo naturalnie Dalej. Licencje Premier League jest fantastyczna, nie przecze temu, ale ciekawe dlaczego po liście ze składami, wyeliminowali tę animację, gdzie na planszy w kształcie połowy murawy ustawienie wszystkich zawodników jest dokładniej rozpisane. Może się czepiam, ale trochę mi tego brakuje. W trakcie meczu szkoda, że nie ma w prawym dolnym rogu znaku Premiership jak w trakcie transmisji. No, ale to już takie moje czepialstwo. Edytowane 12 września 2014 przez Voytec Cytuj
easye 3 376 Opublikowano 12 września 2014 Autor Opublikowano 12 września 2014 (edytowane) Dla mnie nie ma to zadnego znaczenia jak wyglada to w grze z konsola - takie akcje jak wstawiles jak najbardziej akceptuje, ale naprawde wystarczy zagrac z ogarnietym graczem, by wszystkie exploity pokazal Ci w minute... Edytowane 12 września 2014 przez easye Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 12 września 2014 Opublikowano 12 września 2014 Kolejny film z prawie ukonczonej gry. Zamiast pory dnia bedzie mozna ustawic godzine rozpoczecia meczu. Mega Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 12 września 2014 Opublikowano 12 września 2014 z tą godziną to nie wiem czy nie było już w 13 Cytuj
mersi 804 Opublikowano 12 września 2014 Opublikowano 12 września 2014 (edytowane) ja wiem że reklamują teraz "nowe sposoby na strzelenie gola" ale to jest przesada... hah serio sie tak reklamują? czyli że będzie mniej schematycznie ale nadal, co widać po strzałąch z woleja? no to beka, przypominam ze w prawilnymi PESie nie miałeś zadnych schematów na strzelenie gola bo każda bramka była po prostu wyjątkowa, i to jest rzecz za którą najbardziej cenie piłke od konami ale to taki offtop, bo będzie zaraz wojenka z rycerzami ea Edytowane 12 września 2014 przez mersi Cytuj
bartiz 1 616 Opublikowano 12 września 2014 Opublikowano 12 września 2014 ja wiem że reklamują teraz "nowe sposoby na strzelenie gola" ale to jest przesada... hah serio sie tak reklamują? czyli że będzie mniej schematycznie ale nadal, co widać po strzałąch z woleja? no to beka, przypominam ze w prawilnymi PESie nie miałeś zadnych schematów na strzelenie gola bo każda bramka była po prostu wyjątkowa, i to jest rzecz za którą najbardziej cenie piłke od konami ale to taki offtop, bo będzie zaraz wojenka z rycerzami ea nie było wcale, masz tu nawet filmik z naszym forumowym madafakiem Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 12 września 2014 Opublikowano 12 września 2014 ja wiem że reklamują teraz "nowe sposoby na strzelenie gola" ale to jest przesada... hah serio sie tak reklamują? czyli że będzie mniej schematycznie ale nadal, co widać po strzałąch z woleja? no to beka, przypominam ze w prawilnymi PESie nie miałeś zadnych schematów na strzelenie gola bo każda bramka była po prostu wyjątkowa, i to jest rzecz za którą najbardziej cenie piłke od konami ale to taki offtop, bo będzie zaraz wojenka z rycerzami ea Ty w PESa chyba nigdy nie grałeś w takim PESie 6 np. sprincik po skrzydle, ścięcie do środka w polu karnym, strzał i brameczka <3 Cytuj
mersi 804 Opublikowano 12 września 2014 Opublikowano 12 września 2014 (edytowane) grałem zanim jeszcze byłeś w jądrach taty, fakt sam tak robiłem zbiegając ze skrzydła ale to tylko najszybszymi zawodnikami i przyznam że często wpadało, a takich akcji co pokazał bartiz nie pamiętam żeby miał, może gdyby jaczes grał na najwyższym poziomie to piłka by tak nie wędrowała spokojnie po polu karnym Edytowane 12 września 2014 przez mersi Cytuj
bartiz 1 616 Opublikowano 12 września 2014 Opublikowano 12 września 2014 prawda jest taka, że teraz każdy teraz wspomina stare gry jako mesjasze bez wad ale te gry miały sporo błędów ale miło je wspominamy bo jednak świetnie się przy nich bawiliśmy... chyba w PES5 też były wolne z połowy a i tak się fajnie grało. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 12 września 2014 Opublikowano 12 września 2014 no wolne z połowy to klasyk, szczególnie z Adriano Cytuj
KarolJanuszGejmingu 474 Opublikowano 12 września 2014 Opublikowano 12 września 2014 Shot power 99 zabijał bramkarza:D Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 13 września 2014 Opublikowano 13 września 2014 grałem zanim jeszcze byłeś w jądrach taty, fakt sam tak robiłem zbiegając ze skrzydła ale to tylko najszybszymi zawodnikami i przyznam że często wpadało, a takich akcji co pokazał bartiz nie pamiętam żeby miał, może gdyby jaczes grał na najwyższym poziomie to piłka by tak nie wędrowała spokojnie po polu karnym No to jak ty nie pamietasz tych akcji, ktore wrzucil bartiz to ty grales chyba w Ere Futbolu 2002, a nie w PESa. W starych czesciach FIFY i PESa roilo sie od schematow. Cytuj
easye 3 376 Opublikowano 13 września 2014 Autor Opublikowano 13 września 2014 ale po co wy dyskutujecie z Mersim, ktory odpalil FIFE na 2 minuty i usuna z dysku bo "lyzwy" Chocby nie wiem jak FIFA byla dobra to pewnie napisze to samo - no i zrozum, ze te woleje na 99% w pelnej wersji gry nie beda wchodzic. FIFA od jakiegos czasu ma stare buildy i w poprzednich demach tez byly cyrki ala finezyjne 10/10 z 20 metra, czy glowki, ktore przy premierze nie mialy miejsca. Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 13 września 2014 Opublikowano 13 września 2014 Jak oni nagrali doping kibiców Premier L ciary na plecach Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 13 września 2014 Opublikowano 13 września 2014 Pytanie. Mam kod z bundla na nową fifę i mam wykupiony ea Access. Grę do ściągnięcia i przetestowania dostanę 6 dni przed premierą, czyli dokładnie za tydzień. Po 6 godzinach gry mam zadecydować czy kupuję, czy nie. Myślicie, że wklepując owy kod w grę będę mógł grać bez problemu już od soboty, czy 6 godzin testu z ea Access i czekanie na oficjalną premierę? Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 13 września 2014 Opublikowano 13 września 2014 Raczej to drugie, nie liczyłbym na granie wcześniej w wersji cyfrowej. Sam mam kod z bundla i tak samo twardo uruchomię po północy 24 września. Tu będzie podobnie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi