Opublikowano 16 września 201410 l co chwile odpalam demko, takie dobre. poprawią kilka błędów i będzie pięknie. z zakupem się wstrzymam do dema pes'a
Opublikowano 16 września 201410 l pogralem wiecej i kurcze coraz bardziej mi sie podoba, swietne tempo gry, za wyjatkiem bramkarzy wiekszych bugow nie zauwazam, wszystko chodzi tiptop
Opublikowano 17 września 201410 l a ja coraz bardziej widze przeskoki i zrywy animacji pilkarzy na replayach. Postacie momentami albo nawet czesciej wydaja sie byc nie naturalni. Pewnie dlatego ze animacja jest liczona w czasie rzeczywistym a nie z gory ustalona. Niby lepiej ale widac zombikowatosc grajkow. Nie wiem czy kapujecie o co mi chodzi.
Opublikowano 17 września 201410 l przeskoki animacji sa, nienaturalne ruchy rowniez - tez to widze, troche to pewnie wina tego ze ten caly ignite engine wg mnie smierdzi past genem ale najwazniejsze ze gameplay jest bardzo wporzadku
Opublikowano 17 września 201410 l Tez mnie wkurzaja te nienaturalne przeskoki miedzy animacjami i te ich przyspieszenia ni stad ni zowad (np. np w trakcie zmiany jak na boisko wbiega nowy zawodnik). Ale to mi mowi, ze przynajmniej Elektronicy nad tym pracuja z kazda czescia i widac postepy. Jezeli uda im sie opanowac te animacje, zeby plynnie przechodzily z jednej w druga to bedzie krok milowy w tej serii. Ale przynajmniej jest mnostwo swietnych animacji, ktore z gory wygladaja bardzo naturalnie.
Opublikowano 17 września 201410 l Każdy na bogatości gra na Xone/ps4 czy jest ktoś z ps3/x360 i mógłby opisac swoje wrażenia względem poprzedniej edycji? Sa jakieś widoczne zmiany w rozgrywce czy zaczyna się kosmetyka? Bo ja dopiero zacząłem ściągac i przy moim internecie to troooooooooochę potrwa?
Opublikowano 17 września 201410 l Czekam i czekam na ten web app, z nadzieja ze dostane totw neymara albo diego costa na poczatek......choc tak dobrze nigdy nie mam
Opublikowano 17 września 201410 l Ja tak samo odświeżam ta ich stronke i nic caly czas nie ma :confused: Nawet nie musialbym Di Marii czy Neymara xd kazdy z tej ekipy na poczatek by mi podpasowal Ale podali ze dzisiaj ma sie ukazac ta aplikacja. Mam nadzieje ze nie dadza dupy. Poza tym druzyna tygodnia i paczki od 19 a nie ma gdzie ich kupic. EA. Edytowane 17 września 201410 l przez schabek
Opublikowano 17 września 201410 l Ja mam takie szczescie do paczek ze jak dostaje 82 rated zawodnikow to nic tylko sie cieszyc
Opublikowano 17 września 201410 l ja w 14 mialem spore szczescie do paczek. wystarczy ze powiem ze trafil mi sie Cristiano ktorego sprzedalem za 2mln coinsow dzien sie zaraz skonczy a aplikacja dalej nie dziala. podobno ma byc o 22, zobaczymy bo juz mialo byc tez o 19.
Opublikowano 17 września 201410 l LoL mój najlepszy to chyba suarez sprzedany za 70k. A w ultimate gram od pierwszej edycji.
Opublikowano 17 września 201410 l Ziomkowi jak wyslalem mmsa z fota ronaldo to oprocz wulgaryzmow odpisal mi ze nie odezwie sie do mnie jak nie odpale mu 50k ze sprzedazy xd No ja w 14 jeszcze Aguero, Neuer, Schweini, z 3 razy Gotze i pare zielonych imotm i if tez. Dodam ze w fut gram od 14 wlasnie wczesniej nie moglem sie wkrecic
Opublikowano 17 września 201410 l Czy jestem ułomny, czy w 15 nie ma https://www.youtube.com/watch?v=YBvDqP-KcZw
Opublikowano 17 września 201410 l Jest. Spróbuj L2 + markowanie strzalu (kolko albo kwadrat i szybko x) i kierunek galka w ktorym chcesz to zrobic.
Opublikowano 17 września 201410 l nie ma pod starym ustawieniem, sam trików nie używam, ale grając z kumplem który się bez nich nie obchodzi w pewnym momencie się mnie pyta " co jest... nie ma rowerka?" Edytowane 17 września 201410 l przez MYSZa7
Opublikowano 17 września 201410 l Ja też za dużo nie używam, ale to było fajnie przydatne do zmiany kierunku ładnie w polu karnym, spróbuję z markowaniem strzału.
Opublikowano 17 września 201410 l I dobrze najbardziej w(pipi)iajacy trik uzywany przez 90% gimbusów xD (bo najprostszy)Te ronaldo chop oczywiscie Edytowane 17 września 201410 l przez Codename
Opublikowano 17 września 201410 l Ale łatwy do zatrzymania Dziwne byłoby usuniecie go, nie chce mi sie wierzyc ze zrobiliby to, bo byl wkurzajacy
Opublikowano 18 września 201410 l tak jest wersja z L2 + shotfake, a ta wygodniejsza (tył,tył na rstick) poszła wpiz.du i dali drugą ruletkę #ealogic @schab - nie osłabiaj mnie tym otwieraniem paczek bo to fizycznie boli najlepsze co mi kiedykolwiek wpadło to Suarez, niestety UT nie jest nastawione na "value" i żeby coś wypadło trzeba otworzyć naprawdę dużo paczek (albo mieć mega farta jak schab), z tego co słyszałem w takim NBA 2K w myteam jest to rozwiązane inaczej i team marzeń jest osiągalny - u EA trzeba się rok w rok siłować bo mają ratio ustawione pod ilość ludzi a tych gra jednak więcej niż w NBA
Opublikowano 18 września 201410 l Kiedy będzie demo fify 15 na PC,wie ktoś może? NVM już dawno jest Edytowane 18 września 201410 l przez Ader
Opublikowano 18 września 201410 l Jutro na PC demo w pełnej wersji. FIFA 15 ULTIMATE TEAM EDITION#1 WORLDWIDE RELEASESeptember 19, 2014