Skocz do zawartości

FIFA 15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pogralem wiecej i kurcze coraz bardziej mi sie podoba, swietne tempo gry, za wyjatkiem bramkarzy wiekszych bugow nie zauwazam, wszystko chodzi tiptop

Opublikowano

a ja coraz bardziej widze przeskoki i zrywy animacji pilkarzy na replayach. Postacie momentami albo nawet czesciej wydaja sie byc nie naturalni. Pewnie dlatego ze animacja jest liczona w czasie rzeczywistym a nie z gory ustalona. Niby lepiej ale widac zombikowatosc grajkow. Nie wiem czy kapujecie o co mi chodzi.

Opublikowano

przeskoki animacji sa, nienaturalne ruchy rowniez - tez to widze, troche to pewnie wina tego ze ten caly ignite engine wg mnie smierdzi past genem ale najwazniejsze ze gameplay jest bardzo wporzadku

Opublikowano

Tez mnie wkurzaja te nienaturalne przeskoki miedzy animacjami i te ich przyspieszenia ni stad ni zowad (np. np w trakcie zmiany jak na boisko wbiega nowy zawodnik). Ale to mi mowi, ze przynajmniej Elektronicy nad tym pracuja z kazda czescia i widac postepy. Jezeli uda im sie opanowac te animacje, zeby plynnie przechodzily z jednej w druga to bedzie krok milowy w tej serii.

Ale przynajmniej jest mnostwo swietnych animacji, ktore z gory wygladaja bardzo naturalnie.

Opublikowano

Każdy na bogatości gra na Xone/ps4 czy jest ktoś z ps3/x360 i mógłby opisac swoje wrażenia względem poprzedniej edycji? Sa jakieś widoczne zmiany w rozgrywce czy zaczyna się kosmetyka? Bo ja dopiero zacząłem ściągac i przy moim internecie to troooooooooochę potrwa?

Opublikowano (edytowane)

Ja tak samo odświeżam ta ich stronke i nic caly czas nie ma :confused:

10377539_763619197018072_189980072547972

Nawet nie musialbym Di Marii czy Neymara xd kazdy z tej ekipy na poczatek by mi podpasowal :D Ale podali ze dzisiaj ma sie ukazac ta aplikacja. Mam nadzieje ze nie dadza dupy.

Poza tym druzyna tygodnia i paczki od 19 a nie ma gdzie ich kupic. EA.  :teehee:

Edytowane przez schabek
Opublikowano

ja w 14 mialem spore szczescie do paczek. wystarczy ze powiem ze trafil mi sie Cristiano ktorego sprzedalem za 2mln coinsow  :teehee:

dzien sie zaraz skonczy a aplikacja dalej nie dziala. podobno ma byc o 22, zobaczymy bo juz mialo byc tez o 19.

Opublikowano

Ziomkowi jak wyslalem mmsa z fota ronaldo to oprocz wulgaryzmow odpisal mi ze nie odezwie sie do mnie jak nie odpale mu 50k ze sprzedazy xd

No ja w 14 jeszcze Aguero, Neuer, Schweini, z 3 razy Gotze i pare zielonych imotm i if tez. Dodam ze w fut gram od 14 wlasnie wczesniej nie moglem sie wkrecic 

Opublikowano (edytowane)

nie ma pod starym ustawieniem, sam trików nie używam, ale grając z kumplem który się bez nich nie obchodzi w pewnym momencie się mnie pyta " co jest... nie ma rowerka?"

Edytowane przez MYSZa7
Opublikowano

tak jest wersja z L2 + shotfake, a ta wygodniejsza (tył,tył na rstick) poszła wpiz.du i dali drugą ruletkę #ealogic 

@schab - nie osłabiaj mnie tym otwieraniem paczek bo to fizycznie boli ;) najlepsze co mi kiedykolwiek wpadło to Suarez, niestety UT nie jest nastawione na "value" i żeby coś wypadło trzeba otworzyć naprawdę dużo paczek (albo mieć mega farta jak schab), z tego co słyszałem w takim NBA 2K w myteam jest to rozwiązane inaczej i team marzeń jest osiągalny - u EA trzeba się rok w rok siłować bo mają ratio ustawione pod ilość ludzi a tych gra jednak więcej niż w NBA