Labtec 3 646 Opublikowano 18 września 2014 Opublikowano 18 września 2014 Web app moze dzis o 6 UK czasu...ale jak to EA to nigdy niewiadomo Cytuj
Ader 383 Opublikowano 18 września 2014 Opublikowano 18 września 2014 Pograłem trochę,nawet jeden mecz zagrałem w UT z jakimś randomem(wygrany oczywiście przy zerowej liczbie strzałów przeciwnika) i powiem,że fajna giera,jednak dla mnie jest za późno by po tylu latach zmienić przyzwyczajenia i przerzucić się na FIFĘ '_' Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 18 września 2014 Opublikowano 18 września 2014 Pograłem trochę,nawet jeden mecz zagrałem w UT z jakimś randomem(wygrany oczywiście przy zerowej liczbie strzałów przeciwnika) i powiem,że fajna giera,jednak dla mnie jest za późno by po tylu latach zmienić przyzwyczajenia i przerzucić się na FIFĘ '_' Nie nie, nigdy Mam kumpla co gral zawsze w pesa, na poczatku Fifa13 zmienil i teraz ma poprostu ustawienia podobne do Pesa, z 5 minut se ustawia guziki na custom jak nie ma zapisanych, dzis gra na poziomie DIV2-3 Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 18 września 2014 Opublikowano 18 września 2014 Pograłem trochę,nawet jeden mecz zagrałem w UT z jakimś randomem(wygrany oczywiście przy zerowej liczbie strzałów przeciwnika) i powiem,że fajna giera,jednak dla mnie jest za późno by po tylu latach zmienić przyzwyczajenia i przerzucić się na FIFĘ '_' W demku mozna pograc w UT? Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 18 września 2014 Opublikowano 18 września 2014 masz taki przewodnik a potem rozgrywasz mecz z poprawkami jakie gra kazała ci zrobić. Ogólnie to taki samouczek Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 18 września 2014 Opublikowano 18 września 2014 (edytowane) Soundtrack: AVICII A-Trak Bang La Decks Utopia feat. Dominique Young Unique Broods L.A.F. Catfish And The Bottlemen Cocoon ChocQuibTown Uh La La Death From Above 1979 Crystal Ball Dirty South Tunnel Vision feat. SomeKindaWonderful Elliphant All Or Nothing feat. Bunji Garlin and Diplo Elliphant Purple Light feat. Doja Cat Emicida feat. Rael Levanta e Anda FMLYBND Come Alive Foster The People Are You What You Want To Be? Jacob Banks Move With You Joywave Tongues feat. Kopps Jungle Busy Earnin' Kasabian Stevie Kinski Gallo Cumbia Del Corazón Kwabs Walk Lowell Palm Trees Madden Brothers We Are Done Madeon Magic Man Tonight Milky Chance Down By The River MPB4 Agiboré (Marky's Ye-Mele Refix) Nico & Vinz When The Day Comes Polock Everlasting Prides Out Of The Blue Rudimental Give You Up feat. Alex Clare (World Cup Remix) Saint Motel My Type Saint Raymond Wild Heart Sante Les Amis Brasil Slaptop Sunrise Teddybears Sunshine feat. Natalie Storm Tensnake Pressure feat. Thabo The Griswolds 16 Years The Kooks Around Town The Mountains The Valleys The Ting Tings Super Critical tUnE-yArDs Water Fountain Vance Joy Mess Is Mine Playlista na Spotify: https://play.spotify.com/user/easportsaudio/playlist/00i82lDzMDdiHWNjrIGAyw Edytowane 18 września 2014 przez Ludwes Cytuj
Rafael0089 105 Opublikowano 18 września 2014 Opublikowano 18 września 2014 Lista klubów i reprezentacji w FIFA 15: http://www.easports.com/fifa/news/2014/fifa-15-leagues-and-clubs Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 18 września 2014 Opublikowano 18 września 2014 (edytowane) Dziala juz aplikacja z tym ze wiara tak sie rzucila na strone EA ze przynajmniej u mnie ledwo dziala. nie moje ale ktos niezle wylapal juz xd Edytowane 18 września 2014 przez schabek Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 18 września 2014 Opublikowano 18 września 2014 (edytowane) podzialal se webapp, ja sie nawet nie zalogowalem a teraz dalej coming soon edit: juz dziala, ladnie to wyglada Edytowane 18 września 2014 przez Labtec Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 19 września 2014 Opublikowano 19 września 2014 Miał ktoś może problem z demem Fify na PS4? Startowy mecz Liv - City działa elegancko, ale po meczu zaczyna wszystko klatkować. Menu, wybór drużyny oraz oczywiście sam mecz, może ma z 10 fpsów. Ściągnę demko jeszcze raz, ale może ktoś miał podobny problem? Cytuj
Daffy 10 565 Opublikowano 19 września 2014 Opublikowano 19 września 2014 mi dziala wszystko elegancko ale spotkalem opinie ze tak sie niektorym dzieje Cytuj
puchol1906 1 Opublikowano 19 września 2014 Opublikowano 19 września 2014 myślicie że jest szansa na pojawienie się gry w media 22.09 ? Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 19 września 2014 Opublikowano 19 września 2014 Miał ktoś może problem z demem Fify na PS4? Startowy mecz Liv - City działa elegancko, ale po meczu zaczyna wszystko klatkować. Menu, wybór drużyny oraz oczywiście sam mecz, może ma z 10 fpsów. Ściągnę demko jeszcze raz, ale może ktoś miał podobny problem? spróbuj zagrać offline Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 19 września 2014 Opublikowano 19 września 2014 (edytowane) myślicie że jest szansa na pojawienie się gry w media 22.09 ? pojawić się może, ale trzeba będzie pewnie zagadywać z jakimś uprzejmym sprzedawcą by ją sprzedał z magazynu. Najlepiej szukać jakiegoś małego sklepu z grami i zadzwonić do nich. W Zagłębiu Dąbrowskim takich kilka jest, 219 zł w poniedziałek odbiór Edytowane 19 września 2014 przez ścierpła mi noga Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 19 września 2014 Opublikowano 19 września 2014 Jest jakiś headstart przewidziany dla peorderu? ;p Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 19 września 2014 Opublikowano 19 września 2014 ktoś tam pisał, że niby w mm może w sobotę będzie, ale to by było nazbyt piękne Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 19 września 2014 Opublikowano 19 września 2014 tez mi sie obilo o uszy/oczy ze juz w sobote moze byc w mm/saturn. w sobote nie moge sie wybrac nigdzie ale podzwonie, mysle ze moze w niedziele albo poniedzialek no maksymalnie we wtorek juz bedzie do kupienia. z tego co pamietam to na premiery z grami od ea czesto tak jest ze oficjalna premiera pod koniec tygodnia czw/pt a sklepy maja u siebie juz w poniedzialki. kilka razy tak mialem, ale zawsze jest strach ze media albo saturn beda sie cykali wystawic na polki przed premiera i teraz bol czy zamowic preordera bo wszyscy wyslaja w poniedzialek czy co Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 19 września 2014 Opublikowano 19 września 2014 Podoba mi sie ta milosc EA Spports i Chelsea 1 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 19 września 2014 Opublikowano 19 września 2014 Właśnie na TVN obejrzałem reklamę Fify niestety zwykła reklama z Lewym nie ta wypasiona Angielska Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 19 września 2014 Opublikowano 19 września 2014 Konsolowcy przez neta będą mogli grać z pecetowcami? Cytuj
Gość Darude Opublikowano 19 września 2014 Opublikowano 19 września 2014 (edytowane) Ograłem demo Fify i demo Pesa z HK i no niestety PES to nie ta generacja sorry .Fifa zawędruje do mnie.RIP PES. Edytowane 19 września 2014 przez Darude Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 19 września 2014 Opublikowano 19 września 2014 Czy poziom trudnosci Ultimate tez byl w FIFIE 14? W demie jest dostepny grajac FUT, w podstawowych meczach najwyzszy to Legendarny. W podstawowej wersji tez ma byc tylko dostepny w FUT czy normalnie w calej grze? Cytuj
Bartg 5 467 Opublikowano 19 września 2014 Opublikowano 19 września 2014 Wkurza w demie to co od dawna jest w Fifie - praktycznie brak czerwonej kartki dla bramkarza w sytuacji faulu 1 na 1, mijamy bramkarza, zostaje nam strzał do pustej, dostajemy kose - w 90% przypadków żółta. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi