SG1-ZIELU 870 Opublikowano 22 września 2014 Opublikowano 22 września 2014 Rady ? pogramy online to poćwiczymy razem, danielski a ty znów cyfrowo kupujesz ? Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 22 września 2014 Opublikowano 22 września 2014 to bedzie moja pierwsza kopanina w ktora zamierzam pograc troche jako ze demko mnie strasznie wkrecilo. jakies rady dla nooba? przerazaja mnie te cale triki, komp od zawodowca w gore jedzie mnie jak dziecko.. wszelkie rady mile widziane zarowno do gry online i offline. i tak ogrywajac demko jest ciut lepiej z AI kompa niz w poprzednich czesciach - do gry w single player od zawsze preferowalem pesa - tam od zawsze gra z konsola byla lepiej zrobiona, fifa na najwyzszych poziomach od zawsze to byla joga banita konsoli zawodnikami z overall 60 Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 22 września 2014 Opublikowano 22 września 2014 Jakieś wieści z dużych sieciowek mm empik jest już dostępna fifa?;> Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 22 września 2014 Opublikowano 22 września 2014 W media ekspert maja najtańsza ofertę, podobno dostarczają w dniu premiery. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 22 września 2014 Opublikowano 22 września 2014 Empik.com juz wysyła Maja za 220 wersje na PS4 z odbiorem jutro w salonie. Kusi mnie to niezmiernie, patrzac ze po poludniu wychodze do pracy do wieczora, jutro na rano, wiec moglbym sobie potem odebrac i spokojnie juz jutro zagrac. Chodzi mi po glowie tylko jeszcze Saturn/MM, ze wrzuca za 199 i przeplace 2 dychy Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 22 września 2014 Opublikowano 22 września 2014 (edytowane) to bedzie moja pierwsza kopanina w ktora zamierzam pograc troche jako ze demko mnie strasznie wkrecilo. jakies rady dla nooba? przerazaja mnie te cale triki, komp od zawodowca w gore jedzie mnie jak dziecko.. wszelkie rady mile widziane zarowno do gry online i offline. - przejrzyj dokładnie controlsy, przetestuj każde zagranie, odpal sobię trening albo arenę albo skill games, to cię trochę doedukuje - zmień sobie od początku switching controls assistance z auto na air balls, auto będzie ci sprawiać problemy na dłuższą metę bo w obronie będzie ci przeskakiwać zmiana zawodnika na niekoniecznie tego którego chcesz, z ustawieniem air balls zmieniasz samemu L1 albo prawą gałką a automat przełącza tylko przy wrzutkach co jest najwygodniejsze - kamera preferowana z jak największym widokiem placu np tele - przede wszystkim naucz się grać w obronie, używaj dużo jockey z L2 idealne do blokowania pola gry wrzutek używam tego nonstop, odbierać możesz samym dobrym ustawieniem się (czekasz aż ktoś wpadnie na ciebie), bardzo dobrze działają odbiory z O jeśli dobrze trafisz, możesz też gonić kogoś i trzymać O to go trochę potargasz za koszulkę, ewentualnie mashować O żeby go spowolnić - z odbiorami kółkiem uważaj w polu karnym bo jak nie trafisz z interwencją to dają czesto faul ; wślizgi z kwadratem działają bardzo dobrze ale trzeba je wycelować porządnie ; contain z X olej bo jest bardzo słabyw obronie nie biegaj za piłkarzykami tylko odcinaj linie podań (pomoże ci to później w meczach online), najlepiej przełącz się na defensywnego pomocnika i nim działaj, jak bronisz środkowym obrońcą to jest jedna zasada nie rób dziur w obronie bo jest to bardzo karalne najprostszą klepką ; grając online przewiduj zagrania, jak ktoś ma Ibre to wiadomo że musisz odciąc podania do niego, ja robię tak że przełączam się na CDM i manualnie stoję obok Ibry tak żeby nie dostał żadnego podania - działa prawie zawsze takiego Cristiano na skrzydle podwajaj z R1 i kasuj jak najszybciej zanim się rozpędzi - w ataku nie graj na chama do przodu, wymień kilka podań żeby ci się w ogóle piłkarzyki ustawili na pozycjach, czasem wystarczy przegrać całą akcję z jednej strony na drugą żeby boisko się otworzyło ; najbardziej użyteczne zagrania to klepka (L1+X), prostopadłe dolne i górne (L1+/\), zastawianie się napadziorem (trzymaj L2 i chroń piłkę) ; nie masz co grać na wrzutki bo są kiepskie ; strzelaj jak najwięcej blisko pola karnego i w samym polu karnym - na razie bramkarze są biedni więc wchodzi sporo prostych bramek, łatwo też o dobitkę po strzale ; na początku nie potrzebujesz trików do szczęścia bo możesz manewrować nawet biegając z R2 i wciskając jakieś skosy, to i shotfake (O+X) wystarczy ci na początek - nie pchaj się na online od razu, z niskim EASFC levelem coprawda trafisz na januszy ale niekoniecznie, komfortowo wygrywaj na professional i wtedy atakuj, do tego czasu na twoim mscu grałbym offline, a trybów masz masę np ultimate team sezony offline Edytowane 22 września 2014 przez nero2082 Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 22 września 2014 Opublikowano 22 września 2014 widzialem pare filmikow z niby fulla i dalej bramkarzom sporo za czesto zdarza sie jakas skrajnie idiotyczna interwencja, oby jak najszybciej zalatali to w jakims patchu, powoli nakrecam sie na ta czesc, trzeba przeliczyc kase w skarbonce Główki z 14 poprawili po paru tygodniach, tu pewnie będzie podobnie. nie poprawili do teraz. jutro jest premiera w usa ? Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 22 września 2014 Opublikowano 22 września 2014 Hahaha! Biore z empik.com. Mozna tam zaplacic jeszcze czesc karta PayBack gdzie mialem uzbierane troche punktow i -50 zl do zamowienia FIFA 15 za 170 zl Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 22 września 2014 Opublikowano 22 września 2014 (edytowane) oho! na stronie mediamarktu FIFA 15 na wszystkie platformy wbita już w system ale jeszcze niedostępna, może dzisiaj/jutro położą na półki cena na PS4 229zł Edytowane 22 września 2014 przez nero2082 Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 22 września 2014 Opublikowano 22 września 2014 to bedzie moja pierwsza kopanina w ktora zamierzam pograc troche jako ze demko mnie strasznie wkrecilo. jakies rady dla nooba? przerazaja mnie te cale triki, komp od zawodowca w gore jedzie mnie jak dziecko.. wszelkie rady mile widziane zarowno do gry online i offline. ja mam klopoty z komputerem na semi-pro, ale online wygrywam DIV1, ustaw sie odrazu na granie online i wyczytywanie roznych przeciwnikow a nie tylko komputer ktory potem to samo robi bez zadnego error-a Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 22 września 2014 Opublikowano 22 września 2014 Dzisiaj byłem w MM i Empiku. W MM babka zadzwoniła chyba do kierownika i powiedział jej, że dostawa będzie jutro i koło dziesiątej rano można przychodzić. W Empiku koleś zajrzał do lapka i stwierdził, że premiera 25, na pytanie czy można będzie kupić wcześniej odpowiedział, że nie. 2 Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 22 września 2014 Opublikowano 22 września 2014 słodko, dzięki za info Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 22 września 2014 Opublikowano 22 września 2014 dzieki chlopy za rady. Zielu tak, juz calkowicie przerzucilem sie na cyfrowke:) Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 22 września 2014 Autor Opublikowano 22 września 2014 Saturn w Jankach będzie miał dzisiaj na polkach, mniejsze sklepy w Warszawie (takie jak Electronic Dreams) także powinny mieć. Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 22 września 2014 Opublikowano 22 września 2014 xgamecenter, Dąbrowa Górnicza po 17 stej Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 22 września 2014 Opublikowano 22 września 2014 (edytowane) Hype train, panowie! Myślę, że znalazłem wszystkie te filmy. Etihad Stadium Anfield Road St. Mary's Stadium Villa Park Stamford Bridge Goodison Park White Heart Line Edytowane 22 września 2014 przez Voytec Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 22 września 2014 Opublikowano 22 września 2014 W części RTV Euro AGD już są FIFY. Cena 239zł. U mnie w Toruniu już jest i zastanawiam się czy jechać, po ile będzie w MM? Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 22 września 2014 Opublikowano 22 września 2014 Nie lepiej kupić za 180 zł na amerykańskim storze? i grać już od jutra? Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 22 września 2014 Opublikowano 22 września 2014 FIFka - tylko plyta. Jak z kazda, bede ja sprzedawal po sezonie, jak juz 16 bedzie miala premiere. Zawsze sie znajda ludzie, ktorzy uwazaja ze poprzednia jest lepsza i dalej w nia kroja. Zawsze 50 (+/- 10) zl w kieszeni. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 22 września 2014 Opublikowano 22 września 2014 Podobnie jak Voytec z tym, że ja będę wymieniał za 3-4 miechy na PES'a, albo sprzedam Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 22 września 2014 Opublikowano 22 września 2014 Nie lepiej kupić za 180 zł na amerykańskim storze? i grać już od jutra? do tego można podzielić na 2 <cebula> więc wychodzi jakoś 95zł na premierę, goty. Szkoda ze wtorek i sroda pracuje caly dzien;/ Cytuj
Desmond 2 Opublikowano 22 września 2014 Opublikowano 22 września 2014 Nie lepiej kupić za 180 zł na amerykańskim storze? i grać już od jutra? do tego można podzielić na 2 <cebula> więc wychodzi jakoś 95zł na premierę, goty. Szkoda ze wtorek i sroda pracuje caly dzien;/ Podzielić na 2? Jest jakiś trik o którym nie wiem, czy kupujesz z kimś? Panowie, orientujecie się, czy można będzie zmienić język komentarza po zakupie polskiej wersji? Ostatni raz bawiłem się w to jeszcze na x360, bodajże przy FIFIE 12 - można było ściągnąć z Live'a paczki języków komentarza. Ktoś wie jak ta sprawa wygląda teraz? Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 22 września 2014 Opublikowano 22 września 2014 Po prostu kupujesz na amerykańskim koncie FIFE 15 z którego możesz skorzystać na dwóch konsolach. Jak ktoś chętny to pisać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi