Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Kupiłem w euro. Niestety wersja bez darmowych złotych paczek :(

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 168,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moze mnie w du.pe pocalowac z tymi poradami, ta gra jest tak zje.bana w tym roku ze wola to o pomste do nieba, jak masz przed soba takiego bale'a, ronaldo albo messiego to mozesz sobie przyciskac te j

• Co maja wyrzucic ? Lamy z serwerow by im przeciwnicy 1 gosciem calej druzyny nie objerzdzali ? Czesc juz i tak gra w PESa, reszta bedzie narzekac na jakies handicapy, sromentum, zle polozenie gwiazd

• ścierpła mi noga
    ścierpła mi noga

gra powinna być zbalansowana i na ręcznych i na automatycznych, a nie żeby człowiek siedział i patrzył na filmiki z yt, żeby szukać, jak oszukać błędy w grze, albo jak nauczyć się innych. Jest gorzej

Opublikowano

Kupiłem w euro. Niestety wersja bez darmowych złotych paczek :(

Nic nie dodaja? :( myslalem ze kod na te 15 paczek itd bedzie w pudelku 

Opublikowano

ech panowie, podaję wam nazwę sklepu, zamówilibyście za 229 zł i mieli fifę z dodatkami premierowymi jutro w domu

+ koszt wysyłki 15 zł, a ktoś może mieć w pupce UT, więc słaby deal...

Opublikowano

patch 1.01 faktycznie naprawia te woleje z 40 metrow?

Opublikowano

Jak byscie w paczce dostali Ronaldo to ciekawe czy byscie tez mieli FUT gdzies, kto kolwiek daje szanse fut to chyba nie wraca potem do nudnych wolnych sezonow

Opublikowano

kurde wlasnie patrze ze na psn premiera dopiero 26go czyli kurcze w piatek sobie pogram - mowa o irl... jest mozliwosc zmiany konta na inny region czy musze zakladac nowe?

Opublikowano

RTV AGD, 239zł. Wszystko działa tak jak powinno.

Edytowane przez Cohle

Opublikowano

wg informacji na stronie RTV AGD już mają - a informacje mają na bieżąco raczej aktualizowane, więc ja bym wierzył

Opublikowano

Czy ktos wie czy jest sens kupowac przed premiera fifa 15 na PC jak i tak wymagane jest logowanie przez Origin?

Opublikowano

Jak byscie w paczce dostali Ronaldo to ciekawe czy byscie tez mieli FUT gdzies, kto kolwiek daje szanse fut to chyba nie wraca potem do nudnych wolnych sezonow

No nie ma to jak hokejowe wyniki, strzelanie z 40 metrów i bieganie na pałe od bramki do bramki.

Opublikowano
  • Autor

Fanom PESa pewnie by się spodobalo ^^

Pogram w sezony dzisiaj na PS4 ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

czytam, ze patch 1.01 w temacie dalekich strzalow nic nie poprawia i dalej techniczne i woleje pieknie wchodza za kolnierz

Opublikowano

Czy ktos wie czy jest sens kupowac przed premiera fifa 15 na PC jak i tak wymagane jest logowanie przez Origin?

nie ma sensu. Chyba ze odpalisz vpn z meksyku, dzisiaj oni maja premiere 

Opublikowano

nie ma sensu. Chyba ze odpalisz vpn z meksyku, dzisiaj oni maja premiere

Dzieki. W rtv euro agd jest juz na wszystkie platformy. Przynajmniej w łodzi

Opublikowano
  • Autor

czytam, ze patch 1.01 w temacie dalekich strzalow nic nie poprawia i dalej techniczne i woleje pieknie wchodza za kolnierz

Gdzie ? Ludzie nawet online nie pograli zbytnio po aktualizacji i już pisza, ze wszystko wchodzi ? Jeżeli to prawda, to przynajmniej jest nadzieja, ze będą chieli to jak najszybciej naprawić. Za godzine sam potestuje.
Opublikowano

Mam i ja. 50km w jedna strone, cena 239zl zwykla edycja i do tego 100zl na doladowanie psn na fifa poinsty zeby klub rozruszac  :teehee: fifka raz do roku to mozna :D

Dobrze ze chociaz na paliwo sie z ziomkiem zlozylismy bo tez napalony na fife byl i pojechalismy we 2 ale i tak moje pieniadze [*]

Ide napyerdalac!!!!

Opublikowano

Dzisiaj po 22 zapraszam na onlajnowanie maks 4* jak zawsze cnie easye? Aem_PL

2rw2c0n.jpg

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Fuck you. O 11 oplacilem swoje zamowienie na empik.com i caly czas mam w realizacji, a planowana wysylka jutro. Ostatnio mialem tak, ze status zmienil sie w nocy i nastepnego dnia mialem do odbioru, ale nerwowka jest. :/

Pogralbym juz jutro...

Opublikowano

hehe ja przez easye jutro kupuje. Kusił dziś jak dobry marketingowiec ea. Gram sobie w destiny a ten na czacie rozpływa się nad fifą i jeszcze słyszę te odgłosy w tle (trybuny, komentator i odgłos piłeczki kopanej). Miałem nie kupować a prawie zmusił mnie do wyjścia dziś z domu i jazdy 15 km do mm :D Leń dziś wygrał ale jutro po pracy jadę i kupuje.