oczysk 14 Opublikowano 23 września 2014 Opublikowano 23 września 2014 oO odpalilem kariere na drugim najwyzszym poziomie Leicester i poki co FIFA15 przypomina mi zabawe z Dark Souls - 1:4 z Evertonem i 0:2 z Chelsea. Ale oprawa, klimat itd ale sie wylewaja, no i komentarz angielski kozacki, wstawki, smaczki, nawiazania do poprzednich i nastepnych spotkan. Dla fanow ligi angielskiej boska sprawa. A nast mecz przede mna to Arsenal... :confused: Na początku będziesz podjarany, że jest ciężko itd. ale później zauważysz że CPU oszukuje, jak będzie ci troche lepiej szło w lidze, wskoczysz na pudło, to CPU stwierdzi że ci za dobrze idzie, i nagle będziesz tracił bramki z dupy, a ty bedziesz obijał bramkarza i słupki. takie sztuczne podbijanie poziomu trudności. Mnie to strasznie irytowało (grałem w wersje na x360) Chyba że w wersji na nextgeny zmienili zachowanie CPU to będe mile zaskoczony. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 23 września 2014 Opublikowano 23 września 2014 granie z CPU mija się z celem jak komputer kontroluje 21 zawodników na boisku nie da się go oszukać przecież nie ogladaliscie terminatora? Cytuj
Daffy 10 565 Opublikowano 23 września 2014 Opublikowano 23 września 2014 ojjj kusicie do zakupu fulla - a jak tempo rozgrywki? cos grzebali wzgledem dema, troche bola informacje o hokejowych wynikach - preferuje bardziej te odslony pilkarskie gdzie wiekszy nacisk kladzie sie na defensywe i niskie wyniki Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 23 września 2014 Opublikowano 23 września 2014 (edytowane) dokładnie, CPU czyta twój input co z tego że np pressujesz jak oszalały CPU dojdzie sobie tam gdzie chce i jak ma strzelić to strzeli taka gra, co zrobisz nic nie zrobisz taki przykład, zblokowałem jockeyem bieg cpu typka na skrzydle to wycofywał się z mojego skrzydła pod...swoje pole karne, a ja razem z nim - na końcu wybił na aut...shit happens Edytowane 23 września 2014 przez nero2082 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 23 września 2014 Opublikowano 23 września 2014 Dokładnie, czasem widać, że handi jest okrutny, ale cóż - właśnie znów pograłem w demko i czekam jeszcze bardziej na fulla. Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 23 września 2014 Opublikowano 23 września 2014 my tu gadu gadu a fifka w EURORTV w godzinę od rezerwacji do odbioru co ja tu robie jeszcze Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 23 września 2014 Opublikowano 23 września 2014 (edytowane) No a w multi występuje momentum ale co zrobisz, nic nie zrobisz. Edytowane 23 września 2014 przez _Be_ Cytuj
Daffy 10 565 Opublikowano 23 września 2014 Opublikowano 23 września 2014 nie momentum a dramatic real football experience Cytuj
oczysk 14 Opublikowano 23 września 2014 Opublikowano 23 września 2014 No a w multi występuje momentum ale co zrobisz, nic nie zrobisz. Przypominają mi się piękne czasy , spędzone setki godzin przy online pes6 na pc. nie był żadnych momentum, tylko czysty skill hehe nie licząc lam. Po strzeleniu gola , szybkie pisanie komentarza do ziomka jaki jest słaby i wspólne pojazdy, piękne czasy... 1 Cytuj
adam16505 5 Opublikowano 23 września 2014 Opublikowano 23 września 2014 Wiele osób ma ten problem z zacinajacym sie menu a potem samymm meczem? Mówię o online na PS4. I czy po restarcie da się grać? Cytuj
MacGyver_PL 0 Opublikowano 23 września 2014 Opublikowano 23 września 2014 Pisze to od trzech lat ale napiszę to jeszcze raz. Jedynym lekiem na momentem i bramki z dupy z gośćmi co nie umieją grać to przejście na sterowanie RĘCZNE i granie tylko z recznymi których Na całe szczęście jest coraz więcej. Aż serce rośnie. Granie na ręcznym w fifie nie było nigdy tak swobodne jak w tej edycji. Jak ktoś chce zagrać na ręcznym lub zobaczyć do czego zdolny jest gracz na sterowaniu bez asyst konsoli to proszę pisać Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 23 września 2014 Opublikowano 23 września 2014 Empiki Toruń strona pokazuje że gra jest dostępna myślę że już jest na półkach,zaraz jadę odebrać swój preorder 219 zł ze złotymi paczkami nice Cytuj
Graciuch 0 Opublikowano 23 września 2014 Opublikowano 23 września 2014 Ja obserwuje lekkie przyciecia przy podaniach czasem macie cos takiego? Zla optymalizacja? W demku tez bylo ale olalem bo demo... Cytuj
Daffy 10 565 Opublikowano 23 września 2014 Opublikowano 23 września 2014 ??na ps4? przeciez demo bylo super plynne, betonowe 60fps Cytuj
Graciuch 0 Opublikowano 23 września 2014 Opublikowano 23 września 2014 Ja mialem takie akcje z fifa 14 i teraz tak samo. Najczesciej przy wykopie bramkarza i przy podaniach w obronie jak jest gesciej Cytuj
ssxx1 208 Opublikowano 23 września 2014 Opublikowano 23 września 2014 Wiecie kiedy będzie można grać w elektroniczna wersje na xbox one? Jutro od 23:59 czy później? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 23 września 2014 Opublikowano 23 września 2014 Pisze to od trzech lat ale napiszę to jeszcze raz. Jedynym lekiem na momentem i bramki z dupy z gośćmi co nie umieją grać to przejście na sterowanie RĘCZNE i granie tylko z recznymi których Na całe szczęście jest coraz więcej. Aż serce rośnie. Granie na ręcznym w fifie nie było nigdy tak swobodne jak w tej edycji. Jak ktoś chce zagrać na ręcznym lub zobaczyć do czego zdolny jest gracz na sterowaniu bez asyst konsoli to proszę pisać Przecież na recznych też jest momentum. Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 23 września 2014 Opublikowano 23 września 2014 Gdzie można dostać Fifa Points na XO ? Cytuj
puchol1906 1 Opublikowano 23 września 2014 Opublikowano 23 września 2014 w krakowie w MM fifa 15 219zł fifa 15 ulitimate 239zł dostępne od ręki Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 23 września 2014 Opublikowano 23 września 2014 (edytowane) Ja obserwuje lekkie przyciecia przy podaniach czasem macie cos takiego? Zla optymalizacja? W demku tez bylo ale olalem bo demo...Ja mialem to przy kazdej FIFIE na PS3, mam to tez teraz na PS4. Co ciekawe, przy zadnej innej grze tego nie mam. U mnie rozwiazaniem sa... ustawienia telewizora. Musze wylaczyc poprawe krawedzi, tryb z Dynamicznego na Standardowy. Wtedy tych problemow nie mam. Edytowane 23 września 2014 przez Voytec Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 23 września 2014 Opublikowano 23 września 2014 no jest fifeczka w napędzie, kodów na paczki nie ma w pudełku, są do odbioru w grze co poniedziałek w UT hmmm nic nie mówiliście ale jak byliście w Div 1 w FIFA14 to tu was od razu wrzuca do Div 8, ciekawe przesunięcie, janusze będą miały spokój w Div10-9, gra się robi coraz bardziej przyjazna Cytuj
Graciuch 0 Opublikowano 23 września 2014 Opublikowano 23 września 2014 Ja obserwuje lekkie przyciecia przy podaniach czasem macie cos takiego? Zla optymalizacja? W demku tez bylo ale olalem bo demo...Ja mialem to przy kazdej FIFIE na PS3, mam to tez teraz na PS4. Co ciekawe, przy zadnej innej grze tego nie mam. U mnie rozwiazaniem sa... ustawienia telewizora. Musze wylaczyc poprawe krawedzi, tryb z Dynamicznego na Standardowy. Wtedy tych problemow nie mam. Works!!! Cytuj
Daffy 10 565 Opublikowano 23 września 2014 Opublikowano 23 września 2014 jako pesowiec sorki za trywialne pytanie - sezony to normalne tempo gry jak w demku tak? a fifa ultimate team to te cale arcade i zapiepszanie pilkarzykami tak? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi