adam16505 5 Opublikowano 23 września 2014 Opublikowano 23 września 2014 To Ci wszyscy chyba crack palą. zalezy czy 14 cz next gen 14 Dla mnie momentami piłkarze jak zombiaku wyglądają xD Ale to mniej ważny aspekt. oby gameplay trzymał poziom. narazie mega wkurzają mnie bramkarze, strzały techniczne z dystansu (prawie każdy wchodzi, dziś nawet mi kolega wrzutą strzelił z około 40m...) Jakby strzały poprawili i bramkarzy to dla mnie najlepsza fifka ever. Cytuj
Mariu 3 Opublikowano 23 września 2014 Opublikowano 23 września 2014 Myslalem ze tego nie bedzie w pelnej wersji a jedna I niech ktos mi powie ze tutaj nie ma handicup.Ten co straci bramke i wznawia ma mega hadicup zeby szybko odpowiedziec. I zaloz sie ze tego nie poprawia,tak jak w 14 Kick of Glich. Cytuj
sivkins 0 Opublikowano 23 września 2014 Opublikowano 23 września 2014 Dla tych co im Fifka przycina /laguje wystarczy w ustawieniach routera wyłączyć UPnP i gra pięknie śmiga! Demo również Cytuj
nero2082 791 Opublikowano 23 września 2014 Opublikowano 23 września 2014 Myslalem ze tego nie bedzie w pelnej wersji a jedna I niech ktos mi powie ze tutaj nie ma handicup.Ten co straci bramke i wznawia ma mega hadicup zeby szybko odpowiedziec. I zaloz sie ze tego nie poprawia,tak jak w 14 Kick of Glich. miałem nadzieję że żaden youtuber się nad tym nie pochyli ale oczywiście neppo nie wytrzymał :X już wczoraj oglądając streamy zastanawiałem się dlaczego jest taka pustka pomiędzy liniami na samym początku meczu...#ealogic oni tego nie fixna nigdy (tak jak kick off glitcha w 14) także lepiej zaczynajcie sie uczyć jak to wybronić bo będzie to robić 90% onlinowych januszy Cytuj
easye 3 376 Opublikowano 23 września 2014 Autor Opublikowano 23 września 2014 nie nazwalbym tez Glichem zagrania, z ktorego da sie wybronic. Cytuj
adam16505 5 Opublikowano 23 września 2014 Opublikowano 23 września 2014 Dla tych co im Fifka przycina /laguje wystarczy w ustawieniach routera wyłączyć UPnP i gra pięknie śmiga! Demo również A do czego jest to UPnP bo mam to włączone. Żeby się nie okazało, że wyłączę i fifa zadziała, ale net zacznie mulić czy coś takiego;) Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 23 września 2014 Opublikowano 23 września 2014 Ja tam od zawsze miałem wrażenie, że po wznowieniu gry po golu jest najłatwiej stracić bramkę czy to w 12 czy 13. Cytuj
adam16505 5 Opublikowano 23 września 2014 Opublikowano 23 września 2014 A powiedzcie mi czy jest jakas szansa, żeby wyjść z meczu tak jak w fifa 13 do 5min i nie stracic pkt? Bo duzo osob laguje. A troche szkoda pkt mimo, że to nie złoto;) Cytuj
bartiz 1 616 Opublikowano 23 września 2014 Opublikowano 23 września 2014 Ja przez tego kick off glitcha w 14 straciłem może 5 bramek i to dlatego bo sie zagadalem/zapatrzylem, przecież to było banalne do zablokowania. Cytuj
mersi 804 Opublikowano 23 września 2014 Opublikowano 23 września 2014 Myslalem ze tego nie bedzie w pelnej wersji a jedna I niech ktos mi powie ze tutaj nie ma handicup.Ten co straci bramke i wznawia ma mega hadicup zeby szybko odpowiedziec. I zaloz sie ze tego nie poprawia,tak jak w 14 Kick of Glich. beka z fify, m.in. dlatego w nią nie gram, handicupy, schematy, jakieś momentum, oszukiwanie cpu, co to curwa jest XD jakby nie mogli tego gówna wyrzucić, no ale z nawet z takimi defektami pewnie fifa jest goty Cytuj
easye 3 376 Opublikowano 23 września 2014 Autor Opublikowano 23 września 2014 (edytowane) Co maja wyrzucic ? Lamy z serwerow by im przeciwnicy 1 gosciem calej druzyny nie objerzdzali ? Czesc juz i tak gra w PESa, reszta bedzie narzekac na jakies handicapy, sromentum, zle polozenie gwiazd w układzie horyzontalnym i milion innych rzeczy by tylko nie powiedziec, ze graja jak ci(pipi)y. Bez kitu - rozumiem narzekanie na AI bramkarzy, ale nie od 5 lat czytam to samo w tym temacie. Jeszcze najwiecej zawsze maja do powiedzenia osoby, ktore w FIFE nie reprezentuja soba totalnie nic, nie ogarniaja gry w obronie i pisza o schematach grajac na poziomie Two Button Control. Edytowane 23 września 2014 przez easye 6 Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 23 września 2014 Opublikowano 23 września 2014 Wciągnąłem się na maksa w nową fifkę i to... online. Ostatnie moje seryjne granie online w tę serię to edycja 09. Później stwierdziłem że to nie na moje nerwy i odpuściłem. Teraz znowu chcę mi się grać, może dlatego że praktycznie wszystko wygrywam? Ale to dopiero 8 dywizja, wyżej już pewnie kur.wicy dostanę. Cytuj
bartiz 1 616 Opublikowano 24 września 2014 Opublikowano 24 września 2014 Na początku takiego luziku nie ma bo dużo dobrych graczy startuje z niższych lig, musi minąć ten tydzień żeby wszystko się posortowało, nooby na dół, koty w górę Cytuj
Gość Opublikowano 24 września 2014 Opublikowano 24 września 2014 (edytowane) Próbuję grać karierę offline, ale nie mogę już nerwowo. Gram na drugim najwyższym poziomie najpierw Leicester, ale nie szło grać bo 3* drużyną w jakimkolwiek pojedynku z konsolową od 4* wzwyż nie szło nic kompletnie zdziałać. (pipi)ica mnie już brała, więc zmieniłem na Chelsea i jest spoko, ale granie przeciwko leszczom typu Burnley czy inne beniaminki i patrzenie jak klepią piłę niczym Barca, zapodają noo-look passy, dryblują jak CR7 i punktują każdą dziurę w mojej obronie to porażka. Otoczka i klimat jest megaśny, sam kiedyś grałem po turniejach fifowych z sukcesami, więc niby drugi poziom z najwyższych powinien być spoko, ale jest mega nierealistycznie jak każdy underdog w lidze wykręca akcje z kosmosu a'la finaliści LM. Ja rozumiem dostać w(pipi) od City czy Liverpoolu (bo chyba nie od MU hahah) ale mecz z każdym słabiakiem, który gra mecz życia to nieco przegięcie i odpycha od grania. Ja wiem, że w FIFAch zawsze w 89' musi CPU strzelić itd. ale teraz pojechali z tym handicapem konkretnie. Zostaje jak co roku tylko online chyba. Edytowane 24 września 2014 przez Gość Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 24 września 2014 Opublikowano 24 września 2014 (edytowane) Widziałem podobne kwiaty w demie na najwyższym poziomie - jakkolwiek bym nie zatrzymał typa w w polu karnym i tak CPU strzela tyłem do bramki w jakiejś fikuśnej nie realistycznej animacji :confused: Edytowane 24 września 2014 przez ChevChelios Cytuj
Emtebe 2 554 Opublikowano 24 września 2014 Opublikowano 24 września 2014 Da się jakoś w karierze wyszukiwać dowolnych zawodników po nazwisku? Bo wpisuje jakieś sławy, ale nie znajduje mi nikogo. To jest jakoś ograniczone w karierze? Cytuj
Daffy 10 580 Opublikowano 24 września 2014 Opublikowano 24 września 2014 Widziałem podobne kwiaty w demie na najwyższym poziomie - jakkolwiek bym nie zatrzymał typa w w polu karnym i tak CPU strzela tyłem do bramki w jakiejś fikuśnej nie realistycznej animacji :confused: w takim pes13 do kur.vicy mnie doprowadzaly rzuty wolne komputera - 90min, wolny, 100% wchodzilo Cytuj
Gość Opublikowano 24 września 2014 Opublikowano 24 września 2014 Dlatego właśnie chyba nie ma co sobie poważniejszą wczuwką offline głowy zawracać, lub przestawić na easy i lać ich, ale to też bez sensu. Lipa. Cytuj
Daffy 10 580 Opublikowano 24 września 2014 Opublikowano 24 września 2014 ja profilaktycznie koncowki meczow z AI zawsze chamsko gram na czas i pykam ostatnie 6-7 minut pilke tylko pomiedzy obroncami bo wiem, ze ewentualne przejecie pilki skonczy sie jakas skryptowana akcja przeciwnika zakonczona bramka - tak robilem na wysokich poziomach trudnosci zarowno w ps3 pesach i fifach Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 24 września 2014 Opublikowano 24 września 2014 offline to jedynie trening i te ich wyzwania Cytuj
Daffy 10 580 Opublikowano 24 września 2014 Opublikowano 24 września 2014 ja np lubie grac offline w pilki - jak kupie fife15 to mnie kusi zagranie kariery united szczegolnie jesli tak arcygenialne odzwierciedlili lige angielska dlatego zawsze mnie boli jak ai jest tak oskryptowane Cytuj
Shankor 1 616 Opublikowano 24 września 2014 Opublikowano 24 września 2014 http://www.youtube.com/watch?v=hv0IWN1GCSo FIFA 15, taka piękna. Film z PC. Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 24 września 2014 Opublikowano 24 września 2014 http://www.youtube.com/watch?v=hv0IWN1GCSo FIFA 15, taka piękna. Film z PC. EA juz sie tym zainteresowalo, narazie format c:/ tylko naprawia ten blad co jest...troche dziwne Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 24 września 2014 Opublikowano 24 września 2014 W grze sporo jest smaczków typu hymn Liverpoolu ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi