Opublikowano 24 września 201410 l Tak,nawet w demo śpiewali:D Ale kibice to nadal retardy do kwadratu.
Opublikowano 24 września 201410 l cóż rozmawialiśmy o twarzach jakiś czas temu i te z fify nadal są słabe (po lewej fifa, z prawej pes).
Opublikowano 24 września 201410 l Największe retardy to duet Szpaku-Szaranowicz. Drugi raz tracę bramkę na 4:1 i komentarz "nie no, w takim tempie skończy się na 8:0". I to obojętnie czy bramkę tracę w 60 czy 89 minucie. Żenada, zmieniam na angielski.
Opublikowano 24 września 201410 l Największa beka,to była jak bramkarz wpuszcza bramkę praktycznie nie do obrony. A szpaku mówi fatalnie dziś broni,na takich mówi się szmaciarz:D Angielski wcale nie jest lepszy ale porównując do Polskiego to wypada mega.
Opublikowano 24 września 201410 l Jak narzekacie na grę offline, to poczekajcie aż jakieś nolife'y powrzucają odpowiednie ustawienia suwaków, wtedy gra robi się trochę bardziej realistyczna. Ewentualnie możecie spróbować jakiś 'realistycznych' ustawień z poprzednich FIF, pełno jest tego w sieci, niektóre całkiem udane. A poza tym granie z kompem mija się z celem, wiadomo, otoczka i tak dalej jest fajna, ale to przez sentyment do grania za łebka w gierki piłkarskie, gdzie sobie wyobrażaliśmy, że prowadzimy swój klub do finału Ligi Mistrzów i w meczach pucharowych puszczaliśmy 'kaszankę' z komórki, stojąc na baczność.
Opublikowano 24 września 201410 l offline to teraz seria football manager choc i tam mam czasem wrazenie, ze nie wszystko jest zalezne ode mnie i czasem zalacza sie jakims chamski skrypt serii porazek czy porazki z jakimis ogorkami co calkowicie przewraca sytuacje w tabeli i cale nasze wysilki
Opublikowano 24 września 201410 l Jak narzekacie na grę offline, to poczekajcie aż jakieś nolife'y powrzucają odpowiednie ustawienia suwaków, wtedy gra robi się trochę bardziej realistyczna. Ewentualnie możecie spróbować jakiś 'realistycznych' ustawień z poprzednich FIF, pełno jest tego w sieci, niektóre całkiem udane. A poza tym granie z kompem mija się z celem, wiadomo, otoczka i tak dalej jest fajna, ale to przez sentyment do grania za łebka w gierki piłkarskie, gdzie sobie wyobrażaliśmy, że prowadzimy swój klub do finału Ligi Mistrzów i w meczach pucharowych puszczaliśmy 'kaszankę' z komórki, stojąc na baczność. od razu przypomina mi się ustawianie slidersów w nba 2k. całymi dniami sie kiedys z tym meczyłem. Czy cepy z EA nie potrafią sami zbalansować rozgrywki. ehhh... chyba ostatni raz fajnie grało sie karierę w fife 12, nie było takie handicapu.
Opublikowano 24 września 201410 l Wczoraj koleś miał tak ustawiony Real że mnie zniszczył 8-3. Obrona ustawiona bardzo nisko, praktycznie nie szło wyprowadzać prostopadłych piłek. Ja z kolei miałem ją wysoko i dość wysoki pressing i jednym podaniem koleś wypuszczał Ronaldo i leciała bramka za bramką. Edytowane 24 września 201410 l przez MYSZa7
Opublikowano 24 września 201410 l Da się grac po polsku z angielskim komentarzem? W poprzednich odsłonach nie było z tym problemu, także myślę, że teraz też nie będzie.
Opublikowano 24 września 201410 l a w ogole jakie wyniki w sieci - takie futbolowe czy bardziej hokejowe? bo czy to pes czy to fifa to zawsze z odslony na odslone zmieniaja balans czy tym razem wersja gry jest bardziej ofensywna czy defensywna
Opublikowano 24 września 201410 l różnie bywa, raz padną może z 2-3 bramki w meczu, a czasami jak nastawiasz się na wysoki pressing, a już w ogóle jak następuje on z obu stron to wyniki potrafią być naprawdę wysokie
Opublikowano 24 września 201410 l a w ogole jakie wyniki w sieci - takie futbolowe czy bardziej hokejowe? bo czy to pes czy to fifa to zawsze z odslony na odslone zmieniaja balans czy tym razem wersja gry jest bardziej ofensywna czy defensywna Ja pierwsze dwa mecze zagrałem najpierw Realem przeciwko Barcelonie, potem wybrałem Bayern przeciwko Realowi i w obu przypadkach mecze skończyły się 0:0 Dywizja 8. Całkiem fajnie to wygląda, w wyższych ligach musi być jeszcze lepiej, ale na razie uczę się grać od początku.
Opublikowano 24 września 201410 l a w ogole jakie wyniki w sieci - takie futbolowe czy bardziej hokejowe? bo czy to pes czy to fifa to zawsze z odslony na odslone zmieniaja balans czy tym razem wersja gry jest bardziej ofensywna czy defensywna ja zagrałem 2 pierwsze oba 1-0 wygrywając, jeden grał w piłkę, drugi jak ostatnia du*a wołowa ustawiał się tylko na strzały z 40 metrów, ale że był łamagą to nie trafił ani razu w światło. Jak na razie gra się ciekawie, ale dziwnie, inaczej niż w 14 stce
Opublikowano 24 września 201410 l Autor Wyniki takie jaki poziom graczy... Z kumplami zaczalem sezony od samych remisow 1:1,2:2,3:3 Edytowane 24 września 201410 l przez easye
Opublikowano 24 września 201410 l Ja z kolegą zagrałem trzy mecze i od razu widać trudniejszy poziom gry, musiałem budować akcję od własnej połowy, rozgrywać wolniej. A w online było to parcie spritntem pod bramkę. Zapowiada się miodek
Opublikowano 24 września 201410 l Coś słabe oceny dostaje ta część. 82 na metacritic w wersji ps4 w momencie kiedy poprzedniczka miała coś koło 88.
Opublikowano 24 września 201410 l cóż rozmawialiśmy o twarzach jakiś czas temu i te z fify nadal są słabe (po lewej fifa, z prawej pes). ale zagraj sobie w FIFE na next geny, bo takie porównanie jest z dupy, gra w ruchu prezentuje się super włącznie z twarzami większości zawodników, niektóre zostały przeniesione z past genów, ale te robione od nowa wyglądaj niesamowicie, w PESie oczywiście znajdą się twarze lepiej wykonane od tych z FIFY ale nie jest to reguła
Opublikowano 24 września 201410 l Jejku jak strasznie mnie denerwują te bramki z dupy... wyniki po 5.4 itp. Nawet jak ja strzelam to to poprostu nie cieszy. Ale już w kółko to powtarzam:) Więc mam jeszcze do Was pytanie. Gra ktoś z Was sezony online z kolegą? w sensie przy jednej konsoli?? Bo jest kilka problemów: -Pierwsza rzecz, straszna lipa, aby dodać gościa musi On mieć konto w PSN... -Druga sprawa to nie wiecie czy da się jakoś zminić kamerę jak gość wykonuje "5", rogi, karne itd? bo jest kamera z góry a nie zza pleców i najgorzej jest z rzutami wolnymi...
Opublikowano 24 września 201410 l Coś słabe oceny dostaje ta część. 82 na metacritic w wersji ps4 w momencie kiedy poprzedniczka miała coś koło 88. w przypadku piłek kopanych, oceny kiedy online działa od 2 dni, a premiera jest dopiero jutro, to sprawa mocno naciągana. W końcu i ja trafiłem na wysokie wyniki, ale po przełączeniu się na zespoły 5 gwiazdkowe, trzeba się nauczyć grać w inny sposób i blokować rzeczy, których nie trzeba było blokować w 14 stce i tyle. ps. raz wyskoczył mi komunikat, że nie znajdzie mi przeciwnika, bo mam problem z NAT. Czy otwarcie portów da się zrobić samemu, czy trzeba truć tyłek dostawcy internetu ?