Nie_lubie_was_rozrabiaki 8 Opublikowano 16 października 2014 Opublikowano 16 października 2014 W ogóle na PC przynajmniej, to wersja angielska komentarza jest okrojona, jak ma się Polską edycję gry. Też kino. Nie wiem czy na kĄsolach też tak macie. Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 18 października 2014 Opublikowano 18 października 2014 Potrzebuję jakichś porad jak utrzymywać się przy piłce przy starciach ciało w ciało i tipsów odnośnie zmieniania zawodników, sam L1+ kierunek jest wysoce nieefektywny, RS + kierunek tak samo. Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 19 października 2014 Opublikowano 19 października 2014 tez tak macie ze pierwszy mecz online po włączeniu gru jest bez lagow, a w następnych odczuwalne jest opóźnienie? nie ma szans żeby to była wina internetu Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 19 października 2014 Autor Opublikowano 19 października 2014 (edytowane) Hehe kolejny glich http://m.youtube.com/watch?v=pPqL_Muv23wWcale to tak latwo nie wchodzi, ale zostawmy to... Im wiecej godzin mam przegrane w FIFE tym bardziej licze na PES'a (oby online byl grywalny!). NIe wiem dlaczego oni az tak zmienili kierunek, ktorym od lat podarzali, ale ta gra nie ma juz nic wspolnego z symulacja. Pomimo tego, ze obrona juz mi idzie w miare i mecze z MacGyver'em pokazaly ze zdarzaja sie bezbramkowe remisy, to 2 spotkania pozniej znowu wchodza (pipi) z kosmosu. Topami w ogole gra nie sprawia przyjemnosci, w nowej odslonie FIFY nie ma co kombinowac, tworzyc akcji, tutaj wystarcza 2 podania, kiwka i gorna pilka prostopadle. W sezonach czuje sie jakbym ciagle gral w UT . Szkoda EA. Edytowane 19 października 2014 przez easye Cytuj
MacGyver_PL 0 Opublikowano 20 października 2014 Opublikowano 20 października 2014 Hehe kolejny glich http://m.youtube.com/watch?v=pPqL_Muv23wWcale to tak latwo nie wchodzi, ale zostawmy to...Im wiecej godzin mam przegrane w FIFE tym bardziej licze na PES'a (oby online byl grywalny!). NIe wiem dlaczego oni az tak zmienili kierunek, ktorym od lat podarzali, ale ta gra nie ma juz nic wspolnego z symulacja. Pomimo tego, ze obrona juz mi idzie w miare i mecze z MacGyver'em pokazaly ze zdarzaja sie bezbramkowe remisy, to 2 spotkania pozniej znowu wchodza (pipi) z kosmosu. Topami w ogole gra nie sprawia przyjemnosci, w nowej odslonie FIFY nie ma co kombinowac, tworzyc akcji, tutaj wystarcza 2 podania, kiwka i gorna pilka prostopadle. W sezonach czuje sie jakbym ciagle gral w UT . Szkoda EA. Bo jak się chce to można fajnie pograć i nie oszukiwać szczególnie na ręcznym. Fajne mecze easye, ale czułem jakby było dwóch na jednego niestety...starałem się jednak dzielnie dotrzymać kroku asyście Easye proszę pograj na ręcznym i się nie denerwuj. Zdolny chłopak z Ciebie, masz fantazje, więc sobie poradzisz. Nie wiem czy PES da radę. Trzymam kciuki za PESa bo dobrze jakby fifa poczuła w końcu oddech na plecach bo ostatnimi czasy dublowała PESa. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 20 października 2014 Opublikowano 20 października 2014 (edytowane) Hehe kolejny glich Wcale to tak latwo nie wchodzi, ale zostawmy to...Im wiecej godzin mam przegrane w FIFE tym bardziej licze na PES'a (oby online byl grywalny!). NIe wiem dlaczego oni az tak zmienili kierunek, ktorym od lat podarzali, ale ta gra nie ma juz nic wspolnego z symulacja. Pomimo tego, ze obrona juz mi idzie w miare i mecze z MacGyver'em pokazaly ze zdarzaja sie bezbramkowe remisy, to 2 spotkania pozniej znowu wchodza (pipi) z kosmosu. Topami w ogole gra nie sprawia przyjemnosci, w nowej odslonie FIFY nie ma co kombinowac, tworzyc akcji, tutaj wystarcza 2 podania, kiwka i gorna pilka prostopadle. W sezonach czuje sie jakbym ciagle gral w UT . Szkoda EA. No ja to widze od Fify 09. Albo to przyjmowalem albo nie. Edytowane 20 października 2014 przez ChevChelios Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 20 października 2014 Autor Opublikowano 20 października 2014 (edytowane) Wiesz sek w tym, ze w poprzednich edycjach takie rzeczy widzialy osoby, ktore w ogole nie potrafily grac... (teraz zreszta tez sporo osob z ktorymi zagralem chocby z tego tematu nie umie sie bronic, bo skoro czytam, ze w grze nie mozna w zaden sposob powstrzymac przeciwnika, a pozniej gram z gosciem - przegrywa 5:0, w tym 3 bramki strzelam objezdzajac mu cala obrone, gdy on ma 0 strzalow przez cale 90 minut, to widac jednak wina takze lezy w jego umiejetnosciach). Dla mnie poprzednie FIFY czegos jednak wymagaly, akcje byly ciekawsze. W ogole w 12,13 i 14tce warto bylo czasami potrzymac pilke i pokombinowac, konstruowac akcje - tutaj wszystko jest po prostu za latwe. Za latwo minac zawodnika, za latwo strzelic bramke, za latwo wyjsc na pozycje - jedyne co odroznia casuali od prosow to gra w obronie, bo nawet randomom w koncu wpadnie L1 + trojkat. Nie wiem tez co stalo sie ze stamina, bo znowu mam wrazenie, ze zawodnicy sie w ogole nie mecza, cyborgami 90 minut mozna biegac z turbo i nawet w koncowce meczu minac sprintem swiezo wprowadzonych obroncow. Gram jeszcze w ta FIFE, ale nawet mi smutno, gdy koledze mijam 3 obronce nie wkladajac to w ogole wysilku. Bo jak się chce to można fajnie pograć i nie oszukiwać szczególnie na ręcznym. Fajne mecze easye, ale czułem jakby było dwóch na jednego niestety...starałem się jednak dzielnie dotrzymać kroku asyście Easye proszę pograj na ręcznym i się nie denerwuj. Zdolny chłopak z Ciebie, masz fantazje, więc sobie poradzisz.Nie wiem czy PES da radę. Trzymam kciuki za PESa bo dobrze jakby fifa poczuła w końcu oddech na plecach bo ostatnimi czasy dublowała PESa. Ja w FIFE obecnie gram wylacznie ze znajomymi, wiec bardzo rzadko, tymbardziej nie chce mi sie trenowac i grac na recznych ustawieniach. Grajac z Toba juz ledwo na oczy widzialem, mozemy pyknac dzisiaj, no ale niestety - tak mecze beda wygladaly, zwlaszcza gdy wybieramy zespoly cyborgow pokroju Real czy Bayern. Edytowane 20 października 2014 przez easye Cytuj
falcon87pl 123 Opublikowano 21 października 2014 Opublikowano 21 października 2014 (edytowane) Lista zmian z ostatniego czy patcha: Edytowane 21 października 2014 przez falcon87pl Cytuj
MacGyver_PL 0 Opublikowano 22 października 2014 Opublikowano 22 października 2014 (edytowane) Lista zmian z ostatniego czy patcha: Jak go ściągnąć? osobiście nie widziałem, żeby mi coś się automatycznie uzupełniało na ps4 :confused: Chyba, że akurat nie patrzyłem Edytowane 22 października 2014 przez MacGyver_PL Cytuj
Mariu 3 Opublikowano 22 października 2014 Opublikowano 22 października 2014 O co chodzi z tą poprawka team metalowy? Cytuj
keczu78 55 Opublikowano 25 października 2014 Opublikowano 25 października 2014 Ello ma ktoś fajna sprawdzoną taktykę na grę w sezonach ustawienia taktyki formacja za info wielkie dzięki ! Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 28 października 2014 Opublikowano 28 października 2014 Nie ma czegoś takiego jak sprawdzona taktyka, różne osoby różne style gry. Słyszałem, że podobno 3-5-2 jest OP Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 29 października 2014 Opublikowano 29 października 2014 Czy tylko mi doskwierają błędy typu zwyczajne pchnięcie zawodnika i czerwona kartka? Przegięcie pały, jeśli chodzi o faule. Kartki na lewo i prawo, o karnych nie wspominając. Jeżeli chodzi o AI samych bramkarzy to też należy im się pogratulować... Odsuwają się od krótkiego słupka, nie łapią piłek, które powinni... W tym online to się cuda dzieją niesłychane, bez kitu O_o Cytuj
Mariu 3 Opublikowano 6 listopada 2014 Opublikowano 6 listopada 2014 Normalka. EA Sports feel the game xdddd Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 9 listopada 2014 Opublikowano 9 listopada 2014 Panowie mam problem- gram sezony online, awansowałem do 9 ligi i nie ma mnie w rankingach, statystyki mam teraz 3-3-4, a więc powinienem mieć jakieś punkty. W porównywanych rankingach, niektórzy moi koledzy mają np. jeden rozegrany mecz i 3 pkt, wie ktoś o co chodzi? Może w opcjach coś zmienić? Cytuj
Mariu 3 Opublikowano 12 listopada 2014 Opublikowano 12 listopada 2014 Hehe ta gra jest tak debilna że aż się wierzyć nie chce. To co robią skrypty w tej grze to jest mistrzostwo świata dla debila Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 12 listopada 2014 Opublikowano 12 listopada 2014 No mi bramkarze w ogóle niszczą psychikę dalej. Chyba zacznę bramki zapisywać z failem bramkarzy i jakiś montage na YT zrobię. Ostatnio w sytuacji totalnie z doopy przypadkowo strzał wcisnąłem, i mi bramka wpadła a piłka się toczyła do bramkarza. Autentycznie mi było żal typa co z nim grałem. Cytuj
Mariu 3 Opublikowano 12 listopada 2014 Opublikowano 12 listopada 2014 A najgorsze jest to ze EA nie widzi problemu. Widoczne celowo zrobili taka ulomna grę. Kto to widział aż tyle błędów. Takie wyniki. Taka obrona. Jeszcze ten glich że wznawianiem z połowy. I jeszcze te masakryczne skrypty. Przecież tutaj jak ma paść gol to obrona się rozsrepuje. Nagle zmieniają się w brązowych. A nawet jak nam się uda przejąć piłkę to odbije się jakoś dziwnie pod nogi przeciwnika. A jak nie to sędzia odgwizdze karnego. A jak nie to samoboj. W jedynym meczu grają jak mistrzowie świata w drugim jak by się posrali xdddd 2 Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 12 listopada 2014 Opublikowano 12 listopada 2014 Dlatego najlepiej grać karierę offline. Mega zajawka, jak za starych czasów. Polecam Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 14 listopada 2014 Opublikowano 14 listopada 2014 No mi bramkarze w ogóle niszczą psychikę dalej. Chyba zacznę bramki zapisywać z failem bramkarzy i jakiś montage na YT zrobię. Ostatnio w sytuacji totalnie z doopy przypadkowo strzał wcisnąłem, i mi bramka wpadła a piłka się toczyła do bramkarza. Autentycznie mi było żal typa co z nim grałem. Ja miałem dość ciekawą sytuację. Wrzucałem sprzed pola karnego, bramkarz chciał łapać piłkę na linii, bo dość wysoko leciała. Sęk w tym, że obrońca też chciał zabłysnąć i wepchnął bramkarza z piłką do bramki xD Cytuj
Kosmos 2 742 Opublikowano 14 listopada 2014 Opublikowano 14 listopada 2014 A najgorsze jest to ze EA nie widzi problemu. Widoczne celowo zrobili taka ulomna grę. Kto to widział aż tyle błędów. Takie wyniki. Taka obrona. Jeszcze ten glich że wznawianiem z połowy. I jeszcze te masakryczne skrypty. Przecież tutaj jak ma paść gol to obrona się rozsrepuje. Nagle zmieniają się w brązowych. A nawet jak nam się uda przejąć piłkę to odbije się jakoś dziwnie pod nogi przeciwnika. A jak nie to sędzia odgwizdze karnego. A jak nie to samoboj. W jedynym meczu grają jak mistrzowie świata w drugim jak by się posrali xdddd Ja Wam dobrze radzę 1 1 Cytuj
Wojtas angol 20 Opublikowano 14 listopada 2014 Opublikowano 14 listopada 2014 Bardzo dobrze, boisko jest nasze, i komu zalezy na pilce w pilce bedzie bardzo zadowolony Cytuj
Chicken 4 Opublikowano 15 listopada 2014 Opublikowano 15 listopada 2014 FIFA 15 (PS4) przy ustawieniach standardowych gubi klatki animacji niemal jak szalona czy po prostu mam trefną konsolę? To co się dzieje przechodzi ludzkie pojęcie - grać się nie da. Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 15 listopada 2014 Opublikowano 15 listopada 2014 A grasz online czy offline? Bo jak off, to masz coś spipcone, a jak online to ustawienia router'a podobno pomagają. Oraz, nie wiem jak mam się zabrać za tego PESa bez licencji. W co mam tam grać, w Master League jak nie lubię FUT w FIFIE? Do kitu... Chyba zostanę przy FIFIE w tym roku. Wiadomo, online nie siedzi dobrze (aczkolwiek zdarzają się dobre mecze), ale kariera jest rewelacyjna, mega miód wylewający się z ekranu przy konstruowaniu akcji. Przeciwnie ogólnym opiniom na forum, FIFA dla mnie jest zaj.bista i tyle. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi