_daras_ 725 Opublikowano 28 listopada 2014 Opublikowano 28 listopada 2014 No i czepiasz się Cor twarzy, ale ogólnie grafika lepsza niż w PESie. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 28 listopada 2014 Opublikowano 28 listopada 2014 FIFA pod tym wzgledem ma rozdwojenie jazni. Niektore twarze sa przemega, a niektore kompletne kartofle. Ale fakt jest faktem, jak w PESie zrobia twarz to jest swietnie wykonana. Cytuj
MatekDM 1 300 Opublikowano 28 listopada 2014 Opublikowano 28 listopada 2014 Po co wrzuciłeś takiego bufona do tematu o FIFIE? :o Cytuj
schabek 5 346 Opublikowano 28 listopada 2014 Opublikowano 28 listopada 2014 nie gadajcie ze go nie widzieliscie. to koles ktory jest youtuberem i gra w zasadzie tylko w fife. otwiera milion paczek dziennie za coinsy ktore dostaje od sponsorow no i takimi filmikami na yt dorobil sie na ferarke. przynajmniej na to wyglada nie wiem czy to 100% prawda xd w kazdym razie mam dobra pisde jak go ogladam, jara sie jakby w ultimate team chodzilo o czystosc jego matki, rzuca padem krzeslami. lubie ogladac glupszych od siebie. szkoda tylko ze roznimy sie jeszcze autem. Cytuj
MatekDM 1 300 Opublikowano 28 listopada 2014 Opublikowano 28 listopada 2014 O (pipi)a I taki typ ma przy każdym filmie ponad bańkę wyświetleń minimum. Cytuj
MacGyver_PL 0 Opublikowano 28 listopada 2014 Opublikowano 28 listopada 2014 nie gadajcie ze go nie widzieliscie. to koles ktory jest youtuberem i gra w zasadzie tylko w fife. otwiera milion paczek dziennie za coinsy ktore dostaje od sponsorow no i takimi filmikami na yt dorobil sie na ferarke. przynajmniej na to wyglada nie wiem czy to 100% prawda xd w kazdym razie mam dobra pisde jak go ogladam, jara sie jakby w ultimate team chodzilo o czystosc jego matki, rzuca padem krzeslami. lubie ogladac glupszych od siebie. szkoda tylko ze roznimy sie jeszcze autem. i takie cwele (w dodatku rające na asystach najlepszymi piłkarzami) zarabiają taki hajs grając w fife i nagrywając swoje cwelowkie poczynania i cwelofskie facjaty? no nie wierzę! czas umierać...świat schodzi na psy....zarabiają na nim tylko źli ludzie, kłamcy i cwele plus może tylko taki, że takiego cwela nie pokocha żadna kobieta..bo co on umie niby robić? fakt faktem...może pokochać jego hajsy...co za świat. źli ludzie, kłamcy, cwele i prostytutki Cytuj
MatekDM 1 300 Opublikowano 28 listopada 2014 Opublikowano 28 listopada 2014 YouTube to dziś żyła złota, jak ludzie Cię oglądają to zarabiasz grube tysiące - takie życie Znam kilku polskich youtuberów, którzy nie muszą pracować, bo im filmiki z YouTuba przynoszą po kilkanaście tysięcy złotych każdego miesiąca (i więcej). Cytuj
MacGyver_PL 0 Opublikowano 29 listopada 2014 Opublikowano 29 listopada 2014 to ja się zacznę puszczać ze swoją dziewczyną na showup -.- Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 29 listopada 2014 Opublikowano 29 listopada 2014 ja jestem za karą śmierci dla youtuberów 2 Cytuj
Labtec 3 668 Opublikowano 29 listopada 2014 Opublikowano 29 listopada 2014 wsadzanie co 2-3 dni nudnych filmikow jak krzycza i graja......ok ale ze tyle ludzi to oglada...zamiast grac samemu?....to jest poprostu zal a FIFA15 juz troche inna gra niz zanim patche wpowpadaly, predkosc i dryblowanie już nie jest takie OP, podania tez juz nie trafiaja zawsze w 100% pod nogi Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 29 listopada 2014 Opublikowano 29 listopada 2014 Po około miesiącu przerwy muszę przyznać, że sieciowo w sezonach to nadal takie same (pipi) o ile nie gorsze. Po przesiadce z PESa, nie mogę patrzeć na te łyżwy i akcje pod bramką co pół sekundy. plus przeciwnicy z ADHD. W to się normalnie grać nie da. 1 Cytuj
Blaise 3 614 Opublikowano 29 listopada 2014 Opublikowano 29 listopada 2014 Chcecie fajne filmiki z grania w FIFĘ to tylko KSI. Płakałem nieraz ze śmiechu Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 29 listopada 2014 Opublikowano 29 listopada 2014 Ale wiecie że to Ferrari nie jest jego nie? Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 29 listopada 2014 Opublikowano 29 listopada 2014 (edytowane) Jak to nie? wszystko co pokazujo w internetach jest prawdą. Edytowane 29 listopada 2014 przez ChevChelios 2 Cytuj
MateuszeKkK 3 Opublikowano 4 grudnia 2014 Opublikowano 4 grudnia 2014 http://fangol.pl/view/78768/czy-zastanawiales-sie O kurde, co za szczescie. Cytuj
Labtec 3 668 Opublikowano 4 grudnia 2014 Opublikowano 4 grudnia 2014 http://fangol.pl/view/78768/czy-zastanawiales-sie O kurde, co za szczescie. co za glos Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 4 grudnia 2014 Opublikowano 4 grudnia 2014 Wróciłem do fify po miesiącu bo jutro ziomki wpadają na turniej i trzeba było potrenować Na plus że wreszcie w sezonach ludzi nie graja tylko realem lub barceloną. Dziś każdy mecz a kilka ich rozegrałem z inną drużyną. Dodatkowo jakby mnie wtop bramkarskich coś co mnie wkurzało wcześniej. Na razie na plus a w święta z pes porównam Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 6 grudnia 2014 Opublikowano 6 grudnia 2014 Kto normalny gra 5* drużyną? ;o Wiadomo, że lepiej wziąć 4-4,5*, bo zdarzają się o wiele ciekawsze mecze, polegające bardziej na skillu, niż farcie związanym ze skillami samych zawodników ;> Tak czy inaczej - jak kto woli. Tak czy inaczej 2: ta gra to i tak śmietnik xd Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 6 grudnia 2014 Opublikowano 6 grudnia 2014 Problem jest taki ze lubie i potrafie grac tylko Juve. Innymi nie wychodzi mi nic. Ewentualnie akcje na chama. A Juve ostatnimi czasy ma glownie 5* Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 6 grudnia 2014 Opublikowano 6 grudnia 2014 To weż sobie Napoli. Na szpicy Higuain, w pomocy masz szybkich Insigne, Callejona, Mertensa. Drużyna 4,5* a nagina elegancko. Ewentualnie Liverpool lub Everton. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 7 grudnia 2014 Opublikowano 7 grudnia 2014 Po dlugiej przerwie wskoczylem do 5 ligi z 7. Pes chyba mnie troche wyszkolil Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 7 grudnia 2014 Opublikowano 7 grudnia 2014 Spoko, ja potrafiłem wejść do 2 ligi, gdzie zabrakło mi 1pkt do awansu, żeby potem się nie utrzymać i tak aż do 5 ligi... Dlatego teraz gra leży na półce i ani mi się śni, żeby ten szajs włączać ;d Cytuj
Mariollo 1 Opublikowano 8 grudnia 2014 Opublikowano 8 grudnia 2014 (edytowane) Ja mam do Was takie nietypowe pytanie - czy posiadacie też PESa 2015? Rozważam zakup w promocji na PS Store i ciekawy jestem opinii ludzi porównując go do FIFY Edytowane 8 grudnia 2014 przez Mariollo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi