Skocz do zawartości

FIFA 15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie gadajcie ze go nie widzieliscie. to koles ktory jest youtuberem i gra w zasadzie tylko w fife. otwiera milion paczek dziennie za coinsy ktore dostaje od sponsorow no i takimi filmikami na yt dorobil sie na ferarke. przynajmniej na to wyglada nie wiem czy to 100% prawda xd

w kazdym razie mam dobra pisde jak go ogladam, jara sie jakby w ultimate team chodzilo o czystosc jego matki, rzuca padem krzeslami. lubie ogladac glupszych od siebie. szkoda tylko ze roznimy sie jeszcze autem. 

Opublikowano

nie gadajcie ze go nie widzieliscie. to koles ktory jest youtuberem i gra w zasadzie tylko w fife. otwiera milion paczek dziennie za coinsy ktore dostaje od sponsorow no i takimi filmikami na yt dorobil sie na ferarke. przynajmniej na to wyglada nie wiem czy to 100% prawda xd

w kazdym razie mam dobra pisde jak go ogladam, jara sie jakby w ultimate team chodzilo o czystosc jego matki, rzuca padem krzeslami. lubie ogladac glupszych od siebie. szkoda tylko ze roznimy sie jeszcze autem. 

i takie cwele (w dodatku rające na asystach najlepszymi piłkarzami) zarabiają taki hajs grając w fife i nagrywając swoje cwelowkie poczynania i cwelofskie facjaty?

no nie wierzę! czas umierać...świat schodzi na psy....zarabiają na nim tylko źli ludzie, kłamcy i cwele :/

plus może tylko taki, że takiego cwela nie pokocha żadna kobieta..bo co on umie niby robić?

fakt faktem...może pokochać jego hajsy...co za świat.

źli ludzie, kłamcy, cwele i prostytutki

Opublikowano

YouTube to dziś żyła złota, jak ludzie Cię oglądają to zarabiasz grube tysiące - takie życie :P

Znam kilku polskich youtuberów, którzy nie muszą pracować, bo im filmiki z YouTuba przynoszą po kilkanaście tysięcy złotych każdego miesiąca (i więcej).

Opublikowano

wsadzanie co 2-3 dni nudnych filmikow jak krzycza i graja......ok ale ze tyle ludzi to oglada...zamiast grac samemu?....to jest poprostu zal

a FIFA15 juz troche inna gra niz zanim patche wpowpadaly, predkosc i dryblowanie już nie jest takie OP, podania tez juz nie trafiaja zawsze w 100% pod nogi

Opublikowano

Po około miesiącu przerwy muszę przyznać, że sieciowo w sezonach to nadal takie same (pipi) o ile nie gorsze. Po przesiadce z PESa, nie mogę patrzeć na te łyżwy i akcje pod bramką co pół sekundy. plus przeciwnicy z ADHD. W to się normalnie grać nie da. 

• Plusik 1
Opublikowano

Wróciłem do fify po miesiącu bo jutro ziomki wpadają na turniej i trzeba było potrenować :D Na plus że wreszcie w sezonach ludzi nie graja tylko realem lub barceloną. Dziś każdy mecz a kilka ich rozegrałem z inną drużyną. Dodatkowo jakby mnie wtop bramkarskich coś co mnie wkurzało wcześniej.  Na razie na plus a w święta z pes porównam :)

Opublikowano

Kto normalny gra 5* drużyną? ;o Wiadomo, że lepiej wziąć 4-4,5*, bo zdarzają się o wiele ciekawsze mecze, polegające bardziej na skillu, niż farcie związanym ze skillami samych zawodników ;> Tak czy inaczej - jak kto woli.

Tak czy inaczej 2: ta gra to i tak śmietnik xd

Opublikowano (edytowane)

Ja mam do Was takie nietypowe pytanie - czy posiadacie też PESa 2015?

Rozważam zakup w promocji na PS Store i ciekawy jestem opinii ludzi porównując go do FIFY

Edytowane przez Mariollo