c0ŕ 4 834 Opublikowano 20 grudnia 2014 Opublikowano 20 grudnia 2014 To na pewno byłby fajny tryb, gdyby nie chemia, która wymusza robienie takich samych, lub podobnych składów, które są w rzeczywistości. Dla mnie to się kompletnie mija z celem. Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 20 grudnia 2014 Opublikowano 20 grudnia 2014 Dlaczego nie gracie w FUT? Przecież to jest najlepsze co FIFA ma do zaoferowania. Kombinowanie ze składem i każdy mecz inny, bo nie gra się nieustannie przeciwko Ku.rewskim czy Farcelonie. Jak bierzesz drużyny 5*, to czego się dziwisz, że ci losuje barcę albo real? O_o Cytuj
malin1976 110 Opublikowano 20 grudnia 2014 Opublikowano 20 grudnia 2014 Dlaczego nie gracie w FUT? Przecież to jest najlepsze co FIFA ma do zaoferowania. Kombinowanie ze składem i każdy mecz inny, bo nie gra się nieustannie przeciwko Ku.rewskim czy Farcelonie. Ale FUT to inny gameplay przecież . Czy w tej części sezony i FUT to to samo ? Poprzednie edycje tego gooowna były tragiczne . Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 20 grudnia 2014 Opublikowano 20 grudnia 2014 Dlaczego nie gracie w FUT? Przecież to jest najlepsze co FIFA ma do zaoferowania. Kombinowanie ze składem i każdy mecz inny, bo nie gra się nieustannie przeciwko Ku.rewskim czy Farcelonie. Jak bierzesz drużyny 5*, to czego się dziwisz, że ci losuje barcę albo real? O_o bo to dla mnie najgłupszy tryb w grze piłkarskiej. Ja chcę grać na zasadach jakie obowiązują w piłce nożnej, nie w japońskich kreskówkach, czy grach karcianych 2 Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 20 grudnia 2014 Opublikowano 20 grudnia 2014 FUT w tej edycji jest niegrywalny, arkejd, ale przegięty na maksa. Sezony ciut lepiej. W 14 było całkiem spoko, mogli osłabić główki i byłaby spoko piłeczka, ale przegięli z tempem gry. Cytuj
Frredy 33 Opublikowano 20 grudnia 2014 Opublikowano 20 grudnia 2014 Ta Fifa to naprawdę jedna z gorszych gier EA w tym roku. Zyskali tylko na tym że ich marketing jest prowadzony celująco. Na tej części się przekonałem że szkoda kasy aby mieć fifę w domu w dzień premiery lub wcześniej. Jak za dwa miesiące ma się ją już za 3/4 ceny a po nowym roku za połowę. Gra nie warta tych pieniędzy co rok. Mogli by wydawać grę piłkarską raz na dwa lata a udostępniać tylko patch e z aktualnymi składami, a przyłożyć się do tego aby dopracować silnik gry. Jedne wielka pogoń za $. Ale na tym ten biznes polega. Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 20 grudnia 2014 Opublikowano 20 grudnia 2014 Dlaczego nie gracie w FUT? Przecież to jest najlepsze co FIFA ma do zaoferowania. Kombinowanie ze składem i każdy mecz inny, bo nie gra się nieustannie przeciwko Ku.rewskim czy Farcelonie. Jak bierzesz drużyny 5*, to czego się dziwisz, że ci losuje barcę albo real? O_o bo to dla mnie najgłupszy tryb w grze piłkarskiej. Ja chcę grać na zasadach jakie obowiązują w piłce nożnej, nie w japońskich kreskówkach, czy grach karcianych ale co tam niby jest wbrew zasadom? Grałeś kiedykolwiek w tym trybie? Ta Fifa to naprawdę jedna z gorszych gier EA w tym roku. Zyskali tylko na tym że ich marketing jest prowadzony celująco. Na tej części się przekonałem że szkoda kasy aby mieć fifę w domu w dzień premiery lub wcześniej. Jak za dwa miesiące ma się ją już za 3/4 ceny a po nowym roku za połowę. Gra nie warta tych pieniędzy co rok. Mogli by wydawać grę piłkarską raz na dwa lata a udostępniać tylko patch e z aktualnymi składami, a przyłożyć się do tego aby dopracować silnik gry. Jedne wielka pogoń za $. Ale na tym ten biznes polega. Chyba już powinieneś wiedzieć, że FIFĘ kupuję się co dwie, lub nawet trzy edycje? Wtedy w ogóle czuć nową jakość 1 Cytuj
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 20 grudnia 2014 Opublikowano 20 grudnia 2014 Placzecie ze gracie 100% przeciwko realowi a sami pewnie bierzecie bayern, man city i chelsea non stop, lol Ja gram arsenalem i trafiaja mi sie bardziej zbalansowane druzyny, jak man united, psg, liverpool, borussia itd. Poza tym pokombinujcie troche z taktykami, ja nigdy przedtem tego nie ruszalem i mialem niezly chaos podczas meczow online, teraz mam ustawione wszystko pod swoj styl gry i wyglada to duzo lepiej w kazdym sektorze boiska. Jestem teraz w division 2, poziom jest juz naprawde niezly a kosze niektorych kolesi rowno z trawa, a juz najbardziej tych co probuja korzystac z chu.jowych trickow omawianych w tym temacie setki razy. Otuchy dodaje mi fakt, jak musza sie wkur.wiac ze jak to im nie dziala, przeciez zawsze bylo ok Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 20 grudnia 2014 Opublikowano 20 grudnia 2014 ustawcie se zeby wam szukalo zespolu na tym samym poziomie, wybierzcie 3 gwiazdkowe Wales, 4-4-1-1, Ramsey jako CF i Bale jako ST......god mode Cytuj
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 20 grudnia 2014 Opublikowano 20 grudnia 2014 ustawcie se zeby wam szukalo zespolu na tym samym poziomie, wybierzcie 3 gwiazdkowe Wales, 4-4-1-1, Ramsey jako CF i Bale jako ST......god mode troche januszowato, czym sie niby odrozniasz biorac walie z balem i ramseyem na 3* zespoly od szmat grajacych realem, hm? 1 Cytuj
MateuszeKkK 3 Opublikowano 28 grudnia 2014 Opublikowano 28 grudnia 2014 Móglby mi ktos powiedziec jak zrobic trofeum "Stylowo" na PS3? 1 Cytuj
MacGyver_PL 0 Opublikowano 28 grudnia 2014 Opublikowano 28 grudnia 2014 (edytowane) wyobraź sobie, że wpisałem sobie w google frazę "trofeum stylowo fifa 15'' i wyskoczyło mi w pierwszym wyniku musiałeś nieźle się nagłowić jak to znaleźć skoro aż napisałeś na forum. ale wkleję Ci rozwiązanie: Włącz dla swojej wirtualnej gwiazdy niestandardowy styl wykonywania rzutów wolnych lub karnych Takie oto rozwiązanie Edytowane 28 grudnia 2014 przez MacGyver_PL Cytuj
MateuszeKkK 3 Opublikowano 29 grudnia 2014 Opublikowano 29 grudnia 2014 Przeciez wiedzialem co mam zrobic. Tylko nie wiedzialem.gdzie trzeba wejsc a zreszta juz wyjasnione.. Cytuj
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 30 grudnia 2014 Opublikowano 30 grudnia 2014 Nie grajcie w fife po pijaku. Zjechalem z 2 do 4 dywizji w jedna noc, na szczescie na kacu doczolgalem sie do 3 z powrotem. 2 Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 30 grudnia 2014 Opublikowano 30 grudnia 2014 Dlaczego nie gracie w FUT? Przecież to jest najlepsze co FIFA ma do zaoferowania. Kombinowanie ze składem i każdy mecz inny, bo nie gra się nieustannie przeciwko Ku.rewskim czy Farcelonie. Jak bierzesz drużyny 5*, to czego się dziwisz, że ci losuje barcę albo real? O_o bo to dla mnie najgłupszy tryb w grze piłkarskiej. Ja chcę grać na zasadach jakie obowiązują w piłce nożnej, nie w japońskich kreskówkach, czy grach karcianych ale co tam niby jest wbrew zasadom? Grałeś kiedykolwiek w tym trybie? a widziałeś kiedyś, żeby kluby losowały sobie piłkarzy w jakiś paczkach ? Albo kupowały paczki z piłkarzami ? Wolałbym dopłacić drugie tyle, żeby Fifa była złączona z jakimś porządnym menadżerem a nie jakieś bzdury typu UT. Tak grałem, po 10 meczach wyłączyłem, bo było to bez sensu Placzecie ze gracie 100% przeciwko realowi a sami pewnie bierzecie bayern, man city i chelsea non stop, lol Ja gram arsenalem i trafiaja mi sie bardziej zbalansowane druzyny, jak man united, psg, liverpool, borussia itd. Poza tym pokombinujcie troche z taktykami, ja nigdy przedtem tego nie ruszalem i mialem niezly chaos podczas meczow online, teraz mam ustawione wszystko pod swoj styl gry i wyglada to duzo lepiej w kazdym sektorze boiska. Jestem teraz w division 2, poziom jest juz naprawde niezly a kosze niektorych kolesi rowno z trawa, a juz najbardziej tych co probuja korzystac z chu.jowych trickow omawianych w tym temacie setki razy. Otuchy dodaje mi fakt, jak musza sie wkur.wiac ze jak to im nie dziala, przeciez zawsze bylo ok no ja Arsenalem i Borusią grałem w 14, ale tutaj dolosowuje do Arsenalu reprezentacje Portugalii i każdy mecz wygląda tak samo, start od środka boiska Krystyną i jedno i to samo. W 15 gram reprezentacją Polski, najlepiej się gra na 4 gwiazdkach, najwięcej różnych zespołów można trafić i najmniej idiotów. Po świętach udało się awansować do 3 ligi, nawet grało się przyjemnie 1 Cytuj
mr.suchy 5 Opublikowano 4 stycznia 2015 Opublikowano 4 stycznia 2015 Cześć, Mam do Was dziwne pytanie. Jak grać efektywnie w FIFA 15 ? Kiedyś na PSX bądź PS2 grałem w PES i na wyższych poziomach trudności można było grać poprzez wykorzystanie kombinacji wysuń a zawodnik odda piłkę do podającego itd. Teraz gram w nową FIFA (prezent na święta) i kompletnie nie idzie mi na poziomie "Zawodowiec". Śmieszne jest to że wszystkie filmy w yt dotyczą trików dla a graczy z 5 gwiazdkami a ja chciałbym grać Piast Gliwice z Górnikiem Zabrze i kaplica. Panowie jak żyć ? a na poważnie jak grać w tą grę ? Pozdro Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 5 stycznia 2015 Opublikowano 5 stycznia 2015 kupilem ta fife deluxe edition z pss no i nie mam ani fifa poinstow ani messiego ani nic a niby powinni byc od uruchomienia gry. fakt ze wczesniej mialem juz pietnastke w boxie no ale chyba nic to nie zmienia. trzeba cos dodatkowego pobrac czy to jest gdzies a ja jestem slepy czy jak? bral ktos ta edycje? nie mieliscie problemow? Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 5 stycznia 2015 Opublikowano 5 stycznia 2015 (edytowane) Potwierdzam. Kupiłem i miałem wszystko bez problemu. Wcześniej nie grałem na mesjaszu w wersje pudełkową. Edytowane 5 stycznia 2015 przez Lipa Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 5 stycznia 2015 Opublikowano 5 stycznia 2015 ale pobierales cos oprocz samego pliku z gra? jakies mini dlc czy plik typu 1kb odblokowujacy ta zawartosc? Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 5 stycznia 2015 Opublikowano 5 stycznia 2015 Ściągnąłem tylko ta Fife, być może w tle coś się dociągnęło. Oczywiście sprawdzasz w trybie Ultimate Team, czy masz te dodatkowe rzeczy? Cytuj
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 8 stycznia 2015 Opublikowano 8 stycznia 2015 (edytowane) Shit just got real, awansowalem wczoraj do division 1, mialem z gosciem niezly thriller, w plecy 0:2 do przerwy, pozniej zmiana taktyki w polowie i na koniec 4:3 dla mnie. Chyba byl pelen podziwu, bo wyslal mi private msg ze zaje.bisty mecz Edytowane 8 stycznia 2015 przez Forebode Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 12 stycznia 2015 Opublikowano 12 stycznia 2015 - taka brameczke udalo mi sie strzelic wczoraj kumplowi Ps. Jest sie czym chwalic? Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 12 stycznia 2015 Opublikowano 12 stycznia 2015 Nie, bo w tej grze takie bomby wpadają częściej niż strzały z 3 metrów Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 12 stycznia 2015 Opublikowano 12 stycznia 2015 Dlatego nie ma radości z strzelania goli w tej grze (ewentualnie na manualu). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi