Absolem 1 036 Opublikowano 13 marca 2015 Opublikowano 13 marca 2015 Ktoś jeszcze gra w sezony? chyba znowu coś "naprawili" bo cały czas jest komunikat o problemie aktualizacji składów spróbuj pózniej czyli "se" pograłem już trzeci dzień. Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 14 marca 2015 Opublikowano 14 marca 2015 usuń pliki od składów online, mnie to pomaga w takich sytuacjach, a tak to nie wiem co się dzieje, właśnie pobiera mi jakąś łatkę do fify, a online nie gram już, bo ps+ mi się skończył, a dla paru meczy w miesiącu 20 zł to trochę bezsensu wydatek, patrząc na te paści które do plusa dają Cytuj
patoenel 0 Opublikowano 15 marca 2015 Opublikowano 15 marca 2015 (edytowane) Szukam osob do odblokowania trofeow. Do rozegrania sezon wspolpracy i sezon meczy towarzyskich online itp. Ktos chetny do wspolnej zabawy? PRIV Pzdr Edytowane 15 marca 2015 przez patoenel Cytuj
Frredy 33 Opublikowano 16 marca 2015 Opublikowano 16 marca 2015 Szukam osob do odblokowania trofeow. Do rozegrania sezon wspolpracy i sezon meczy towarzyskich online itp. Ktos chetny do wspolnej zabawy? PRIV Pzdr Jeśli jesteś chętny to z miłą chęcia zrobię to z tobą. Cytuj
Cohle 4 Opublikowano 10 kwietnia 2015 Opublikowano 10 kwietnia 2015 Zacząłem grać kampanię FC Bayern Monachium i mam do was pytanie. Jakich zawodników najlepiej kupić i uzupełnić nimi pierwszy skład? Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 10 kwietnia 2015 Opublikowano 10 kwietnia 2015 Jest tam wogule cos do uzupelniania? polecam znalesc se słabsze zespoły do takiej gry, i kupowanie młodych piłkarzy na przyszłość Cytuj
Kondej 0 Opublikowano 12 kwietnia 2015 Opublikowano 12 kwietnia 2015 Witam. W środę nareszcie jadę po PS4 i stoję przed dylematem, którą kopaninę kupić - Fifę, czy może po latach powrócić do PES i mam w związku z tym jedno pytanie. Czy w nowej Fifie w trybie kariery jak chcę kupić jakiegoś gracza, to go sobie zwyczajnie wyszukuję i proponuję kasę jak to miało do Fify 13, czy chcąc ściągnąć np. Messiego czy Ronaldo muszę najpierw zatrudniać i wysyłać jakichś skautów jak w Fifa 14? Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 12 kwietnia 2015 Opublikowano 12 kwietnia 2015 Zawsze możesz zaproponować kase, skautow sie wysyla po to zeby wiedziec w jakiej formie są pilkarze i miec pelne dane statystyczne Cytuj
patoenel 0 Opublikowano 13 kwietnia 2015 Opublikowano 13 kwietnia 2015 Szukam osob do odblokowania trofeow. Do rozegrania sezon wspolpracy i sezon meczy towarzyskich online itp. Ktos chetny do wspolnej zabawy? PRIV Pzdr Jeśli jesteś chętny to z miłą chęcia zrobię to z tobą. Dzieki za odpowiedz. Ale czekalem na wiadomosc prywatna. Dopiero teraz przeczytalem tego posta Ponawiam. Trofea FIFA15. Ktos chetny? Cytuj
Frredy 33 Opublikowano 13 kwietnia 2015 Opublikowano 13 kwietnia 2015 Szukam osob do odblokowania trofeow. Do rozegrania sezon wspolpracy i sezon meczy towarzyskich online itp. Ktos chetny do wspolnej zabawy? PRIV Pzdr Jeśli jesteś chętny to z miłą chęcia zrobię to z tobą. Dzieki za odpowiedz. Ale czekalem na wiadomosc prywatna. Dopiero teraz przeczytalem tego posta Ponawiam. Trofea FIFA15. Ktos chetny? Ja mogę nawet dzisiaj. Po godzinie 18:30. Jak możesz podaj listę trofeów jakie ogramy żebym się na nie przygotował. Cytuj
patoenel 0 Opublikowano 13 kwietnia 2015 Opublikowano 13 kwietnia 2015 Szukam osob do odblokowania trofeow. Do rozegrania sezon wspolpracy i sezon meczy towarzyskich online itp. Ktos chetny do wspolnej zabawy? PRIV Pzdr Jeśli jesteś chętny to z miłą chęcia zrobię to z tobą. Dzieki za odpowiedz. Ale czekalem na wiadomosc prywatna. Dopiero teraz przeczytalem tego posta Ponawiam. Trofea FIFA15. Ktos chetny? Ja mogę nawet dzisiaj. Po godzinie 18:30. Jak możesz podaj listę trofeów jakie ogramy żebym się na nie przygotował. Ok. Wporzadku. Wysle ci zapro i mozemy to ogarnac. Za moment podam liste trofeow. Cytuj
patoenel 0 Opublikowano 13 kwietnia 2015 Opublikowano 13 kwietnia 2015 Moze juz jakies trofeum masz zdobyte - to mozemy je ominac. - Wciaz kumple? (Wygraj sezon meczow towarzyskich FUT) - W duecie (Rozpocznij "Sezon wspolpracy"ze znajomym) - Moze zagramy meczyk? (Rozegraj mecz towarzyski w trybie "Sezony wirtualnych klubow") - Kumple do samego konca (Ukoncz "Sezon meczow towarzyskich online") - Klubbing (Wygraj swoj pierwszy mecz ligowy w trybie "Sezony wirtualnych klubow") I jak wszystko bedzie ok. To mozemy pomeczyc: - Walka do konca (Zdobacz bramke, lezac na ziemi) Cytuj
Frredy 33 Opublikowano 13 kwietnia 2015 Opublikowano 13 kwietnia 2015 Jeśli chodzi o ten trofik "walka do końca" to są fajne tutoriale na youtubie jak to wykonać w meczu towarzyskim w komputerem. Cytuj
mr.suchy 5 Opublikowano 14 kwietnia 2015 Opublikowano 14 kwietnia 2015 Walka do końca. Kolega z tym walczył pół roku. Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2 Cytuj
patoenel 0 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Ja sie meczylem z godzinke i odpuscilem. Nie dalem rady nawet przy pomocy przeroznych poradnikow itp. hehe Coz trzeba za jakis czas przysiasc jeszcze raz Cytuj
mr.suchy 5 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Opublikowano 15 kwietnia 2015 Powodzenia Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2 Cytuj
kaz_ 0 Opublikowano 20 kwietnia 2015 Opublikowano 20 kwietnia 2015 Gra ktoś na piecu? Z chęcią popykałbym casualowo kilka meczy lub sezony 2v2. Origin: podwojnejot Cytuj
Krolik85 32 Opublikowano 25 maja 2015 Opublikowano 25 maja 2015 (edytowane) Łuku, chyba Czyste Konta, ale nie jestem pewien na 100% Edytowane 25 maja 2015 przez Krolik85 Cytuj
Łuku 3 Opublikowano 26 maja 2015 Opublikowano 26 maja 2015 możliwe, że też na to nie wpadłem, dzięki ps. nawet w statsach jest osobna rubryczka z tym i to się pokrywa, więc masz rację Cytuj
Gość suteq Opublikowano 27 maja 2015 Opublikowano 27 maja 2015 Ktoś ma ochotę porobić acziki? Widziałem bodajże za season z friendem, no i jakieś inne jak komuś brakuje, bo ja nie mam praktycznie nic. Mimo, że ta gra to patologia to może z kimś da chociaż troszkę radości. Jakby co to GT pod avatarem i napisać w wiadomości, że z forum. Cytuj
Łuku 3 Opublikowano 29 maja 2015 Opublikowano 29 maja 2015 (edytowane) Jak to jest z tymi ofertami pracy. Gram drużyną ACCRINGTON, zdobyłem wszelkie możliwe trofea do tej pory (to będzie chyba 5, czy 6 sezon), poza J.Paint trophy, cokolwiek to jest... Każda drużyna odrzuca oferty. Edytowane 29 maja 2015 przez Łuku Cytuj
Mumcio1977 0 Opublikowano 4 czerwca 2015 Opublikowano 4 czerwca 2015 Mam pytanie, pewnie proste ale nie dla mnie czy da się podczas meczu zmienić formację np. z 422 na 433? Gram karierę i przygotowałem sobie parę mi paujących ustawień ale mogę je tylko zmieniać przed samym meczem a w trakcie jak chcę to muszę wejść w menu i wtedy ustawiać wszystko od nowa chyba jest jakiś sposób żeby własne ustawienia zastosować podczas meczu?? Dzięki za pomoc Wysłane z mojego Nexus 6 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 20 czerwca 2015 Opublikowano 20 czerwca 2015 2-3 wygralem juz FUT dywizje 1, teraz nadszedl czas na sezony, duzo trudniej bylo ale dalem rade za pierwszym podejsciem ale jakim kosztem? ehhhh 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi