szejdj 2 804 Opublikowano 21 sierpnia 2014 Opublikowano 21 sierpnia 2014 ja odkąd jest ten cały FUT ani razu nie odpaliłem tego trybu, sezony są bardzo fajne, niestety 4 liga to moje maksimum Cytuj
Frredy 33 Opublikowano 21 sierpnia 2014 Opublikowano 21 sierpnia 2014 Powiedzcie mi gdzie najlepeij zacząć turniejową zabawe ? Wiem że jest ESL. Ale czy sa jakies inne strony gdzie na bierząco są rozgrywane turnieje ?? Lub jakies turnieje w miastach. Bardzo mało informacji jest na ten temat. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 21 sierpnia 2014 Opublikowano 21 sierpnia 2014 NIe wiem suteq z kim Ci latwiej wygrac w sezonach, ale te zaczynaja sie dopiero od 1 ligi, pozostale to zdecydowanie za duzo randomow bez zadnego skilla. Niestety na PC to jest mocno spier.dolone, szczególnie w najwyższych ligach przez trainerowców. Bardzo często dobiera takich i zanim się w ogóle pokaże płyta boiska wywala info, że rozłączono bla bla, Ty nie dostajesz nic, a oni 3 pkt. Poza tym dla mnie łatwiej jest wygrać w sezonach bo jednak to jest jakby jedna całość, klub, narodowość, w FUT owszem masz zgranie, ale to nie zmienia faktu, że możesz mieć hybrydę bundesligi z bpl i trzeba troszkę więcej skilla, aby wygrać. Aczkolwiek w FUT doszedłem jak na razie do drugiej ligi z całkiem niezłym bilansem, ale w sezonach bilans i tak jest jak na razie w lepszy. Lecz ostatnio gram w Wirtualnych Klubach i całkiem mi się podoba. Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 21 sierpnia 2014 Opublikowano 21 sierpnia 2014 Mnie też nigdy FUT nie wciągnął (a próbowałem już wielokrotnie się przekonać) i dalej uważam, że dziwnym jest granie w realistyczną grę i w nierealistyczny tryb. Czyli kupujesz symulację piłki nożnej i grasz w rozgrywki, które są fikcją. To tak jakby w Gran Turismo wprowadzić tryb rozwałki niczym w Burnout. Oprócz tego za dużo pipcenia w opcjach... Chyba jestem graczem starej daty, nadal najbardziej lubię ciosać w ligę angielską offline na drugim miejscu dopiero sezony online. 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 21 sierpnia 2014 Opublikowano 21 sierpnia 2014 Ja w FUT wygrałem 1 ligę i było łatwo w sezonach doszedłem do 3 ligi i wtedy było całkiem ciężko. Cytuj
Frredy 33 Opublikowano 21 sierpnia 2014 Opublikowano 21 sierpnia 2014 Każdy tryb jest fajny. Tylko trzeba go przyswoić. Ktoś lubi grać oryginalnymi składami a ktoś lubi kombinacje alpejskie jak w FUT. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 21 sierpnia 2014 Opublikowano 21 sierpnia 2014 Mnie też nigdy FUT nie wciągnął (a próbowałem już wielokrotnie się przekonać) i dalej uważam, że dziwnym jest granie w realistyczną grę i w nierealistyczny tryb. Czyli kupujesz symulację piłki nożnej i grasz w rozgrywki, które są fikcją. To tak jakby w Gran Turismo wprowadzić tryb rozwałki niczym w Burnout. Oprócz tego za dużo pipcenia w opcjach... Chyba jestem graczem starej daty, nadal najbardziej lubię ciosać w ligę angielską offline na drugim miejscu dopiero sezony online. Wpis, mam dokladnie takie samo podejscie do FIFY. Cytuj
masta_g 63 Opublikowano 21 sierpnia 2014 Opublikowano 21 sierpnia 2014 sylwetki pilkarzy jak zwykle rozpie@#$%^ system Silva chyba konine opierdziela:( 1 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 21 sierpnia 2014 Opublikowano 21 sierpnia 2014 No to jest mega dziwne. Gears of Fifa. Cytuj
Ader 383 Opublikowano 21 sierpnia 2014 Opublikowano 21 sierpnia 2014 (edytowane) Lambert wygląda jak Popeye xD Mega ujowo to wygląda. Edytowane 21 sierpnia 2014 przez Ader Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 21 sierpnia 2014 Opublikowano 21 sierpnia 2014 Tesknie za czasami gdzie w kopance wchodzisz w ustawienia druzyny, na danego gracza i ustawiasz sylwetke z kilku domyslnych... Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 21 sierpnia 2014 Opublikowano 21 sierpnia 2014 też mi to na trailerach rzuciło się w oczy. No bez jaj, że takie typy będą łazić. Hulk to jeszcze bo to kawał chłopa ale reszta? coś tu nie tak Cytuj
oczysk 14 Opublikowano 21 sierpnia 2014 Opublikowano 21 sierpnia 2014 co za sylwetki, chyba chłopaki do Kazuba na mase i rzeźbe chodzili hehe Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 22 sierpnia 2014 Opublikowano 22 sierpnia 2014 (edytowane) sylwetki pilkarzy jak zwykle rozpie@#$%^ system Silva chyba konine opierdziela:( Ej bez jaj że to fifa 15 na nextgeny czyli co mam sobie kupić używkę 14 ? P.S Poszły kody na betę 15 Edytowane 22 sierpnia 2014 przez marekjw2523 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 22 sierpnia 2014 Opublikowano 22 sierpnia 2014 Kurcze, przydaloby sie oficjalne stanowisko kiedy wypuszcza demo. Czekam na nie bardziej niz na sama premiere. Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 22 sierpnia 2014 Opublikowano 22 sierpnia 2014 mnie ciekawi czy w mm bedzie edycja ultimate team, najchetniej na kilka dni przed premiera. no i czy bedzie mozliwosc zmiany komentatorow na angielskich, bo jak nie to czeka mnie zamawianie wersji z uk Cytuj
Gość suteq Opublikowano 22 sierpnia 2014 Opublikowano 22 sierpnia 2014 Kurcze, przydaloby sie oficjalne stanowisko kiedy wypuszcza demo. Czekam na nie bardziej niz na sama premiere. Demo chyba ma być 9 września. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 22 sierpnia 2014 Opublikowano 22 sierpnia 2014 The Xbox 360 and PS3 versions of FIFA 15 won't include Pro Clubs mode, EA has confirmed: Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 22 sierpnia 2014 Opublikowano 22 sierpnia 2014 W zeszlym roku nie kupowalem FIFY w premiere i nie pamietam ale czy w sklepach typu Saturn i MM bywaly promocje, ze w premiere gre byla tansza niz dzien pozniej? Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 22 sierpnia 2014 Opublikowano 22 sierpnia 2014 W zeszlym roku nie kupowalem FIFY w premiere i nie pamietam ale czy w sklepach typu Saturn i MM bywaly promocje, ze w premiere gre byla tansza niz dzien pozniej? Ostatnio taka polityka cenowa obowiązuję ze wszystkimi tytułami. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 22 sierpnia 2014 Opublikowano 22 sierpnia 2014 Najlepiej poczekać, bo i taniej idzie wyrwać a i onli.e stabilniejszy. Pamiętam jak 13 miałem na premierę i ciągle mnie z sezonów wyje.bywało z futa też zresztą. Cytuj
Frredy 33 Opublikowano 23 sierpnia 2014 Opublikowano 23 sierpnia 2014 Najlepiej poczekać, bo i taniej idzie wyrwać a i onli.e stabilniejszy. Pamiętam jak 13 miałem na premierę i ciągle mnie z sezonów wyje.bywało z futa też zresztą. Z tym się nie zgodzę. Ja 14 kupowałem dwa dni przed premierą i kupiłem za 169 zł z metalboxem. 3 dni po premierze już była za 199. Czasem szybciej nie oznacza gorzej. Co do tryby Fifa Ultimate Team to Fifa wzięła się za tych co sprzedają coinsy na aukcjach. Za tych co bedą je kupować. Za sprzedarz banują konto na stałe bez możliwości odwołania się od decyzji. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 23 sierpnia 2014 Opublikowano 23 sierpnia 2014 no biznes na allegro kwitł Cytuj
Frredy 33 Opublikowano 23 sierpnia 2014 Opublikowano 23 sierpnia 2014 nie tylko biznes, potem widziałeś na statystykach w Fifa że co niektórzy mają po 600.000.000 coinsó za wygrane mecze i kilkanaście tysięcy rozegranych meczy. Może w końcu się to skończy. Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 23 sierpnia 2014 Autor Opublikowano 23 sierpnia 2014 (edytowane) Ale bzdura! Ciekaw jestem na jakiej zasadzie beda to karac? Wybiora sobie, ktora transakcja jest dla nich niewlasciwa? To beda przelewac traszami za zawodnikow... Mi tam nie przeszkadza fakt, ze kumpel zarobil 1000 zl na FUT, bo siedzi na aukcjach mnostwo godzin i wie kogo jak sprzedac.. Edytowane 23 sierpnia 2014 przez easye Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi