Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

ale wiesz że na mundialu Robben wcale nie pobił rekordu Walcotta i nie biegł z prędkością 37 km/h?

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 168,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moze mnie w du.pe pocalowac z tymi poradami, ta gra jest tak zje.bana w tym roku ze wola to o pomste do nieba, jak masz przed soba takiego bale'a, ronaldo albo messiego to mozesz sobie przyciskac te j

• Co maja wyrzucic ? Lamy z serwerow by im przeciwnicy 1 gosciem calej druzyny nie objerzdzali ? Czesc juz i tak gra w PESa, reszta bedzie narzekac na jakies handicapy, sromentum, zle polozenie gwiazd

• ścierpła mi noga
    ścierpła mi noga

gra powinna być zbalansowana i na ręcznych i na automatycznych, a nie żeby człowiek siedział i patrzył na filmiki z yt, żeby szukać, jak oszukać błędy w grze, albo jak nauczyć się innych. Jest gorzej

Opublikowano

Pace na karcie = Acc+Sprint Speed*2 / 3, wiec i tak może być nadzieje ze Robben ma większy sprint ;)

ale wiesz że na mundialu Robben wcale nie pobił rekordu Walcotta i nie biegł z prędkością 37 km/h?

source?

Edytowane przez Labtec

Opublikowano

No tutaj masz przykład rekordowego sprintu z piłką. Gola może nie było, ale próbka możliwości Bale...Możesz porównać ze sprintami Robbena. 
Opublikowano

Poważnie? To przepraszam w takim razie.

Opublikowano

Ludzie zmanipulowali trochę ten rekord. Robben biegł 37 km/h nez piłki. Walcott z kolei 35 ale z piłka.

Opublikowano

No tutaj masz przykład rekordowego sprintu z piłką. Gola może nie było, ale próbka możliwości Bale...Możesz porównać ze sprintami Robbena. 

ale jak to jest policzone 75m w 9.12 sekund? to nawet nie cale 30km/h, to ma znaczyc ze gdzies tam dobil do 40km/h?

dlamnie i tak najleprzy sprint Bale-a to 

https://www.youtube.com/watch?v=0qS-OFRYP0Q

Edytowane przez Labtec

Opublikowano

Nie znam numerków, ale wiem, że Bale trenował za młodu lekkoatletykę i jest piekielnie szybki, do tego wielki i silny. Co innego Robben, którego może wiatr przewrócić jak biegnie i który pomimo ogromnej prędkości dopiero w Realu Madryt nauczył się biegać, bo wcześniej zwyczajnie nie potrafił :)

Opublikowano

Ktoś może wie, o której jutro będzie na PC demo do ściągnięcia? 

Opublikowano

Kobik dawaj wrażenia jak zmiany w odniesieniu do czternastki

Opublikowano

Cisne od 8:00 :) chyba nie trzeba więcej rekomendacji ? :) jest bosko jednym słowem. Nadal wpadki jak to w Fifie no ale panu, to jest za(pipi)iste. Takie akcje, klimat meczu, deszczyk, murawa się ugina pod naporem buta, ciała. MOC.

Opublikowano

Ale bym pogral :D

Jest szansa ze bedzie dzisiaj na us pss czy jak to tam jest? Bo info bylo ze tylko na europejskim jest od jutra

Opublikowano

Cisne od 8:00 :) chyba nie trzeba więcej rekomendacji ? :) jest bosko jednym słowem. Nadal wpadki jak to w Fifie no ale panu, to jest za(pipi)iste. Takie akcje, klimat meczu, deszczyk, murawa się ugina pod naporem buta, ciała. MOC.

Kozacko to wyglada :)

Powiedz jak bramkarze? Normalnie sie zachowuja czy spotkales sie z takimi komicznymi zachowaniami jak na tych filmikach z bety?

Opublikowano

Będzie można w końcu zapisywać powtórki tj. w PES-ie? Bo jak nie to ja pier.dolę.

Opublikowano

Kurde chyba sciagne dzisiaj juz demo na x360 ale jaki powazny gracz gra nadal na pastgenach??? Wypali mi oczy? Czy moze bedzie to jakis maly przedsmak przed demem na wielkie ps4?

Opublikowano

No ja pograłem na 360 jest ok, ale startu do 1080p nextgenowego to nie ma, gra rózni się od 14 bo jest trochę wolniej i ogólnie można akcje rozegrać, ale mam wrażenie, że bramkarze to dauny i rożne znów robią pełno zamieszania i bramek może dużo wpadać, fajne są strzały lepsze niż w poprzednich (już nie takie balony).

Opublikowano

Gdzie to demo jest w tym calym sklepiku xboxowym? Nie widze u siebie :/

Opublikowano

Masz golda?

Opublikowano

Trzeba mieć golda żeby demko pobrać?

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Tak mysza, witamy w roku 2006.

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

za tydzień bedzie dla silverów