SG1-ZIELU 870 Opublikowano 10 września 2014 Opublikowano 10 września 2014 Też jestem po paru meczach i powiem że na taką fifę czekałem !!!. Bez owijania w bawełne grafika, bardzo fajna murawa rzeczywiście zużywa się w trakcie meczu, i do tego super wślizgi . Na dodatek piłkarze już wyglądają naprawdę fajnie. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 10 września 2014 Opublikowano 10 września 2014 W menu zuzycie murawy jest na Brak (i nie da sie tego zmienic), a na boisku wyraznie widac slady po wslizgach itd. Wut? Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 10 września 2014 Autor Opublikowano 10 września 2014 (edytowane) Tak powinna wygladac FIFA 14. Dynamiczna prezentacja meczu, masa nowych animacji, w koncu normalnie wygladajacy kibice, stadiony, murawa - deszcz, zima, gdzie tym razem naprawde gra sie tragicznie, a bez pomaranczowej pilki nie da sie grac ! Pomimo dziwnych sylwetek niektorych pilkarzy (naprawde gdzieniegdzie przesadzili) w koncu czuje sie zwinnosc i panowanie nad pilka zawodnikow pokroju Iniesty, Messiego czy Naymara. Klimat meczu znakomity - zarzadzanie zespolem, sugerowane zmiany - male rzeczy a jak ciesza! Doszedł nowy sposob wykonywania rzutow roznych i wolnych - ciekaw jestem jak bedzie sie sprawdzal w pojedynkach ze znajomymi - teraz mozemy przelaczyc sie sami na obronce i walczyc o miejsce w polu karnym. Nie wiem skad wzieli za siatki za bramkami, ktore sie podnosza po golu. Chyba w zadnej lidze juz takie nie wystepuja, ale olewam, bo w pelnej wersji pewnie tego juz nie zobacze. Bramkarze do poprawy, ale jestem spokojny, bo niemal w kazdym demie zawsze bylo cos z nimi nie tak - a to finezyjne wpadaly 10 na 10, a to glowke kazda puszczali, to i teraz nie ma czym sie przejmowac. Sciagam wersje PS3, zeby zobaczyc jakie sa roznice... Edytowane 10 września 2014 przez easye 1 Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 10 września 2014 Opublikowano 10 września 2014 z fejsa EA Ultimate Team W związku z licznymi pytaniami o FIFA 15 w Edycji Ultimate Team z 40 paczkami do FUT:- dla PC: jest dostępna w formie przedsprzedaży: http://bit.ly/1iqkDML- dla PS3/4 oraz Xbox 360/One: nie będzie dostępna w formie pre-orderu. Jej zakup będzie jednak możliwy od dnia premiery w sklepach Media Markt i Saturn. wersję Ultimate chętnie bym wziął ale tradycyjnie będę polował na pudełko na (kilka) dni przed premierą i wezmę co będzie, do zwykłej edycji też dają jakieś paczki do UT Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 10 września 2014 Opublikowano 10 września 2014 z fejsa EA Ultimate Team W związku z licznymi pytaniami o FIFA 15 w Edycji Ultimate Team z 40 paczkami do FUT:- dla PC: jest dostępna w formie przedsprzedaży: http://bit.ly/1iqkDML - dla PS3/4 oraz Xbox 360/One: nie będzie dostępna w formie pre-orderu. Jej zakup będzie jednak możliwy od dnia premiery w sklepach Media Markt i Saturn. wersję Ultimate chętnie bym wziął ale tradycyjnie będę polował na pudełko na (kilka) dni przed premierą i wezmę co będzie, do zwykłej edycji też dają jakieś paczki do UT wiadomo ile bedzie kosztowala ta edycja w MM? Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 10 września 2014 Opublikowano 10 września 2014 Ma ktoś link do dema na psn? Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 10 września 2014 Opublikowano 10 września 2014 Pięknie wyglądają mecze w deszczu i w zimę. Zrobiłem kilka ujęć. Wersja PS4. Cytuj
mersi 804 Opublikowano 10 września 2014 Opublikowano 10 września 2014 (edytowane) ściągnąłem, pograłem 5 min i usunąłem, w fife jestem laikiem i nie widziałem jakichś znaczących zmian od poprzednich części, żeby mnie to demko wciągnęło a i dalej mam wrażenie że biegają na łyżwach Edytowane 10 września 2014 przez mersi 2 2 Cytuj
masta_g 63 Opublikowano 10 września 2014 Opublikowano 10 września 2014 ściągnąłem, pograłem 5 min i usunąłem, w fife jestem laikiem i nie widziałem jakichś znaczących zmian od poprzednich części, żeby mnie to demko wciągnęło a i dalej mam wrażenie że biegają na łyżwach jak przez tyle lat mozna nie zminić modelu sylwetki zawodnikom... Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 10 września 2014 Autor Opublikowano 10 września 2014 Past genowa jest ok, ale bez szału. Gameplay jest wolniejszy, strzały soczyste, ale to nadal stara fifa. Trudno w ogole porownywac gre na starym silniku do FIFY 15 z PS4, nawet pomijajac 1080p i lepsze animacje, czy udzwiekowienie. Odpalilem obydwie wersje na raz i zdecydowanie wolniej akcje konstruuje sie na PS4. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 10 września 2014 Opublikowano 10 września 2014 Mecz, jeden z wielu przeze mnie dzisiaj rozegranych, ale chce sie tym skrotem podzielic ze wzgledu na jedna rzecz. Jeszcze nigdy nie zdarzyl mi sie taki faul w polu karnym w zadnej grze. Uczucie? Bezcenne. https://www.youtube.com/watch?v=GDYhgCMUgwA&feature=youtu.be Best. FIFA. Ever. 3 1 Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 10 września 2014 Opublikowano 10 września 2014 Jak co roku mam problem ze strzelaniem bramek a jak juz mi sie trafi okazja sam na sam to widowiskowo spyerdole Super jest ta fifa. Mozna tak klepac pileczka ze az serce rosnie, czekalem na to dlugo. Co do bramkarzy to u mnie oni bronia kur wa prawie wszystko, jeden taki dziwny blad popelnili. I w tej fifie chyba sila > szybkosc. Bankowo na aukcjach ibra bedzie chodzil wyzej niz messi. Zlatan jest takim przechuyem... Preorder zamowiony! Cytuj
Gość ragus Opublikowano 10 września 2014 Opublikowano 10 września 2014 Jak co roku mam problem ze strzelaniem bramek a jak juz mi sie trafi okazja sam na sam to widowiskowo spyerdole Tak jak wczoraj bramkarze zachowywali się jak idioci, tak dzisiaj wszystko u mnie bronią. Aż mi się Fifa 08 przypomina. Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 10 września 2014 Opublikowano 10 września 2014 Mecz, jeden z wielu przeze mnie dzisiaj rozegranych, ale chce sie tym skrotem podzielic ze wzgledu na jedna rzecz. Jeszcze nigdy nie zdarzyl mi sie taki faul w polu karnym w zadnej grze. Uczucie? Bezcenne. https://www.youtube.com/watch?v=GDYhgCMUgwA&feature=youtu.be Best. FIFA. Ever. Fajnie nawet to montują, ale mogliby pokazywać trochę więcej z akcji, a tu od lat to samo, czyli prawie tylko strzał. Cytuj
da$io 110 Opublikowano 10 września 2014 Opublikowano 10 września 2014 Najfajniej ta nowa Fifa wygląda na zwolnionym replay'u. Poza tym jazda na łyżwach i drewno w w animacjach postaci. Czekamy na demo PES'a 1 3 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 10 września 2014 Opublikowano 10 września 2014 Nieprzyzwoicie jaram się oprawą w tej grze. Taki już ze mnie janusz. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 10 września 2014 Opublikowano 10 września 2014 Na jakim poziomie gracie? Mam wrazenie ze Legendary jest trudniejszy niz w poprzednich edycjach. Cytuj
popi_91 0 Opublikowano 10 września 2014 Opublikowano 10 września 2014 Mecz, jeden z wielu przeze mnie dzisiaj rozegranych, ale chce sie tym skrotem podzielic ze wzgledu na jedna rzecz. Jeszcze nigdy nie zdarzyl mi sie taki faul w polu karnym w zadnej grze. Uczucie? Bezcenne. https://www.youtube.com/watch?v=GDYhgCMUgwA&feature=youtu.be Best. FIFA. Ever. Ty to frapsem nagrywasz? Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 10 września 2014 Autor Opublikowano 10 września 2014 Jedyne co nie do konca mi pasuje, to strzaly z daleka, moze trzeba sie ich nauczyc od nowa, ale nie czuc w nich sily, a dwa ze pilkarze mocno pudluja... Cytuj
Gość ragus Opublikowano 10 września 2014 Opublikowano 10 września 2014 (edytowane) Wreszcie gracze przestali być kukiełkami. Zaje,biste są te ich reakcje na to, co się dzieje na boisku. W końcu udało się strzelić coś zza pola. Edytowane 10 września 2014 przez ragus Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 10 września 2014 Opublikowano 10 września 2014 wykończenie chuyowe, ale w końcu można elegancko dryblować bez używania trikasów ( poziom legendarny) 2 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 10 września 2014 Opublikowano 10 września 2014 Azard ma tak dopakowany drybling, że aż czasami za łatwo się nim obkręca całą obronę ;P Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 10 września 2014 Opublikowano 10 września 2014 Messim to już w ogóle cuda można odwalać, ciekaw jestem jak będzie z Robbenem Cytuj
Gość ragus Opublikowano 10 września 2014 Opublikowano 10 września 2014 (edytowane) Dziwne, że w demie nie dali Bayernu. Jakaś umowa z PESem? A to Hazard u mnie. Zakręcić typa, zgubić 2 przy rogu, zejść i strzelić na długi słupek. Gol w jego stylu. https://www.youtube.com/watch?v=s0eClPQNCo8&feature=youtu.be Edytowane 10 września 2014 przez ragus Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi