Opublikowano 6 czerwca 201410 l Autor Caly gameplay roznil sie znacznie, roznoca w rozdzielczosci byla spora., ale fakt, takze licze na mocniejsze zmiany w tym roku! Edytowane 6 czerwca 201410 l przez easye
Opublikowano 6 czerwca 201410 l Jasne że miała ale dla mnie to za mała Żądam zmian w grafie na poziomie NBA2K
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Wracają tryby gry, których zabrakło w 14 na PS4/XO - Tournament Mode i Guest Play.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l gameplay ? jasne jak rok temu renderowany filmik a jak skończy się to wiemy, lekkie zmiany względem FIFY 14
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Trailer jak trailer, za wiele z niego nie wynika. A takie pytanie do osób, które trochę pograły w F14 na ps4/xone i pc/x360/ps3. Ten Ignite to rzeczywiście taka rewelacja?
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Na tyle wielka, że odpalając FIFĘ na starym silniku, nie da się w nią grać. Brakuje MNÓSTWA rzeczy. Od nowych animacji, poprzez znacznie lepsze strzały, większą dynamikę, ładniejszą grafikę, kończąc np. na znacznie lepszych główkach, czy grze bramkarzy. FIFA na next-geny jest znacznie zmieniona względem starszego odpowiednika.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Ja sobie w 15 nie pogram Mój lapek nie poradzi sobie z Ignite. Z jednej strony super, z drugiej żałuje, bo myślałem, że jeszcze 15 będzie na starym silniku w wersji PC
Opublikowano 11 czerwca 201410 l Ignite przechvj. Teraz mieli sporo czasu na tworzenie 15 na nextgeny i licze ze dodadza jeszcze wiecej smaczkow i nowosci. Roznica miedzy fifa na ps360 i na ps4/xone jest ogromna!!
Opublikowano 11 czerwca 201410 l Jakiś redaktorek z Onetu już grał i podobno rewolucji nie będzie, głównie kosmetyka: dopicowane trybuny/kibice, ślady zostawiane przez zawodników i kałuże na boisku, zawodnicy popełniający błędy mają się stresować, nowy system rzutów rożnych i wolnych oraz inne pomniejsze pierdoły. Pewnie i kupię, bo ominęła mnie 14 na PS4, ale nie jaram się jakoś niesamowicie. Trzeba - tradycyjnie - liczyć na to, że tym razem KONAMI naprawdę się przyłoży, a że edycja 2015 przypada na 20-lecie studia tworzącego PES-a i tym razem robią go z europejczykami... Zobaczymy, kolejnego roku z dwiema nudnymi kopankami bym nie wytrzymał. Edytowane 11 czerwca 201410 l przez Pawlo
Opublikowano 12 czerwca 201410 l Na filmikach cały czas wygląda to jak dopieszczona FIFA 12. Tak się ludzie podniecali, że EA cały czas wprowadza zmiany, KONAMI stoi w miejscu, a teraz wszystko wraca do normy i przez kolejne kilka lat będą nam wciskać patche za pełną cenę. Rutterowi skończyły się pomysły i umiejętności, czy EA uznało, że FIFA sprzedaje się na tyle dobrze, że lepiej przeznaczyć ludzi do produkcji innych tasiemców?
Opublikowano 12 czerwca 201410 l Autor No akurat od FIFA 12 do 14 zmian w rozgrywce trochę zaszlo, jak widac, obecna część tych zmian wiele mieć nie będzie. Tak to jest, gdy nie ma konkuremcji. Jeszcze chciałbym zobaczyć gameplay w deszczu, tyle się o nim nagadali, kaluzach, zachowaniu zawodnikow i obym nie dostał znowu bialych kreseczek 2D. CrossGen+Pc, koniec z liczeniem na zmiany w najbliższym czasie :-( Edytowane 12 czerwca 201410 l przez easye
Opublikowano 12 czerwca 201410 l Rozwiń o co ci biega z PC, bo się pogubiłem. Przecież będzie śmiało na Ignite.
Opublikowano 12 czerwca 201410 l Tak to jest, gdy nie ma konkuremcji. Dlatego mam nadzieję, że tegoroczny PES okaże się naprawdę udaną grą i coś ruszy, bo to jedyna szansa na dwie sensowne piłki w 2016. Jedna - nawet jeśli jest dobra - gra zaczyna nużyć po jakimś czasie, a obie 14-stki (FIFA i PES) wynudziły mnie jakoś po 4-5 miesiącach.
Opublikowano 12 czerwca 201410 l spodziewałem się większych zmian, jeśli konami dopakuje dobre pomysły z pes2014 w ladne next genowe opakowanie i brak bugów to mogą zacząć doganiać fifkę.
Opublikowano 12 czerwca 201410 l Autor Nie liczyłbym zbytnio na na firme, ktora od 8 lat powtarza co roku, ze zrobili wszystko "from the skratch", a pozniej jak sie to juz okaze stekiem bzdur na konfie ze placza niestety "nie ma zasobow, ani pieniedzy i ogolnie sorry ". Ostatnie lata pokazuja, ze pewnie dostaniemy PESa 2014 w 1080p, moze w koncu plynnej animacji i trybem online z 3sec opoznieniami. Edytowane 12 czerwca 201410 l przez easye
Opublikowano 12 czerwca 201410 l Przydał by sie jakis trzeci zawodnik do rywalizacji. Mi juz ta Fifa i Pes całkowicie sie przejadły. A w czasach psxa bylo tyle pilek. Edytowane 12 czerwca 201410 l przez Ma_niek
Opublikowano 12 czerwca 201410 l No jakby 2K zrobiło taką piłkę jak koszykówkę to nie byłoby co zbierać po Konami i EA.
Opublikowano 12 czerwca 201410 l Ciezko by było wejsc trzeciej pilce na rynek teraz. Sprawa licencji plus tamte silne marki.
Opublikowano 13 czerwca 201410 l Nie jest powiedziane, ze nie dojdzie wiele smaczków gameplayowych. Moze to nie bedą tego typu ficzery jak taktyczna obrona, ale diabeł tki w detalach. Ale pierwsze materiały pokazują, ze raczej grafika dalej middle gen.
Opublikowano 14 czerwca 201410 l Ciezko by było wejsc trzeciej pilce na rynek teraz. Sprawa licencji plus tamte silne marki. Akurat 2K w pierwszym roku miałoby szansę zgarnąć więcej nabywców swojej gry niż KONAMI. Naprawdę fan piłki mógłby nie sprawdzić nowej marki? Zwłaszcza, gdyby zbierała pozytywne recenzje? Jakich zmian w FIFA/PES by nie wprowadzono, zawsze będą to te same serie i to się po prostu czuje, mają swój określony feeling. Zwłaszcza dla kogoś, kto gra w nie rok w rok od dekady. Niektórzy (w tym ja) czują już zmęczenie materiału.
Opublikowano 14 czerwca 201410 l Nie wiem czego co poniektórzy chcą od grafiki.. Przecież wygląda to kapitalnie, a do premiery jeszcze sporo czasu Grunt żeby wy(pipi)ali handicap i mają moje pieniądze. Konami jest za bardzo w tyle, zresztą tam i tak jest 20% licencji z Fify i nie ma FUT'a, wiec baj baj PES. PES był Królem na PS2. Potem już było coraz gorzej niestety