Labtec 3 668 Opublikowano 1 lipca 2014 Opublikowano 1 lipca 2014 Mam nadzieje ze PC wersji nie obkroją Cytuj
MatekDM 1 300 Opublikowano 1 lipca 2014 Opublikowano 1 lipca 2014 Nie, podobno ma działać na tym samym silniku, co na konsolach Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 1 lipca 2014 Opublikowano 1 lipca 2014 Demo FIFY 14 na PS4 mnie nie zachecilo. Odrzucilo wrecz. Ale tutaj moze byc inaczej... Miałem tak samo i dlatego nie kupiłem 14, bo gdzie ta nextgenowość. 15 jak na razie jest na mojej liście życzeń zobaczymy czy utrzymają moje zainteresowanie Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 1 lipca 2014 Opublikowano 1 lipca 2014 fifa 14 na next geny juz pokazuje produkt bliski ideałowi - tu dopakowują grafę, fizykę i smaczki - tej gry nie da się chyba już zepsuć Cytuj
KarolJanuszGejmingu 480 Opublikowano 2 lipca 2014 Opublikowano 2 lipca 2014 O mój boże, EA doyebao tyle nowości na ten rok,ze za rok nie będzie co dawać: D Mam nadzieje, że mecze będą wyglądać jak prawdziwe, bo FIFA od zawsze jest taka w chooj sztuczna i kompletnie zero piłkarskiej atmosfery. 1 Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 2 lipca 2014 Opublikowano 2 lipca 2014 no wlasnie niby wszystko jest ale brakuje takiego widowiska meczowego, nie wiem czy to przez kamery, czy te śmieszne ruchy czasem jakby drewniaków, nie zapowiada się, że seria next genowa to ominie i dalej będzie wiało plastikiem dużo dały by fitry obrazu, praca kamery, lekki blur - teraz jest tak kolorowo pięknie plastikowo, ciekawe czy pójdą w stronę realizmu widowiska Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 3 lipca 2014 Opublikowano 3 lipca 2014 to jak Fifa jedzie plastikiem, to czym jedzie PES ? Ale bzdury Cytuj
Ludwes 1 690 Opublikowano 3 lipca 2014 Opublikowano 3 lipca 2014 Czyli skoro PES jest chuyowy, to Fifa automatycznie jest super grą? Okej. Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 4 lipca 2014 Opublikowano 4 lipca 2014 nie automatycznie ale tak właśnie jest Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 4 lipca 2014 Opublikowano 4 lipca 2014 to jak Fifa jedzie plastikiem, to czym jedzie PES ? Ale bzdury fifa dla mnie miażdży pesa, nie porównujmy tych gier bo to inna liga chodzi mi o kolejny krok, wiesz o co kaman - zatrzeć różnicę, pomiędzy prawdziwymi meczami, myślę że wstarczyly by jakieś bajerki w stylu filtrów graficznych i kamer powtórek. póki co i tak jest jak dla mnie bliska ideałowi, czternastka na next geny miażdży jajca Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 4 lipca 2014 Autor Opublikowano 4 lipca 2014 Rewolucji na pewno nie bedzie. Cytuj
Labtec 3 668 Opublikowano 4 lipca 2014 Opublikowano 4 lipca 2014 A czego sie spodziewac? Jetpackow i power ups? Fifa juz doszla na taki level ze tylko moga ja dopracowywac co rok. A sadze ze nowego engine nie zrobia wciagu 2-3 lat, ja jedynie co chce to zeby czegos nie zepsuli jak zwykle (ahh te gole z glowki w fifa14) Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 4 lipca 2014 Opublikowano 4 lipca 2014 (edytowane) rewolucji bym nawet nie chciał, ja chcę kilku rzeczy które są realne: ograniczenie główek z rzutów rożnych, albo poprawa gry kosnoli w karierze bo też lubie czasem z ojcem pyknąć, oraz kilku rzeczy które są nie realne: wszystkie reprezentacje świata, next genowo działający online, który przecież jest płatny, kariera bardziej upodobniona do menagera, nawet kosztem dokupienia nie drogich dlc. A co do filtrów, to większość gier jak dla mnie wygląda zbyt kolorowo, tego jeszcze nie otrzymamy w tej generacji. Na razie można być nią tylko rozczarowanym Edytowane 4 lipca 2014 przez ścierpła mi noga Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 5 lipca 2014 Opublikowano 5 lipca 2014 A czego sie spodziewac? Jetpackow i power ups? Fifa juz doszla na taki level ze tylko moga ja dopracowywac co rok. A sadze ze nowego engine nie zrobia wciagu 2-3 lat, ja jedynie co chce to zeby czegos nie zepsuli jak zwykle (ahh te gole z glowki w fifa14) No właśnie ja liczyłem tylko na nowy silnik bo graficznie to jest po prostu przeciętnie, wprawdzie materiał wideo kiepski ale gdzie ta mega murawa jak dla mnie to ta sama zielona plama która jest od lat Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 lipca 2014 Opublikowano 5 lipca 2014 No i nie ogarniam czemu w starej fife 2004 ubrania się brudziły od murawy a tutaj na poprzedniej generacji nic takiego się nie działo i z tego co widzę w 15 też ten element nie występuje. Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 5 lipca 2014 Autor Opublikowano 5 lipca 2014 (edytowane) no niby w 15tce bedzie wystepowal znowu. Tak to juz jest - w PES 2014 w ogole nie mieli czasu zrobic innych warunkow atmosferycznych, wiec deszczu w grze w ogole nie ma. Edytowane 5 lipca 2014 przez easye Cytuj
Gość Soul Opublikowano 8 lipca 2014 Opublikowano 8 lipca 2014 Panowie, czy ultimate team będzie dostępny na każdej konsoli ? chodzi mi o te 15 złotych paczek. Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 8 lipca 2014 Autor Opublikowano 8 lipca 2014 na pewno, co roku wersja UT jest na obu konsolach. Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 8 lipca 2014 Opublikowano 8 lipca 2014 IMO konami ze swoim budzetem powinno wrocic do skillowej arkadowki w stylu PES3, a symulacje zostawic EA. Szybkie rajdy, blyskawiczne dryblingi, torpedy z 30 metrow, podania z klepki... Mysle, ze wtedy wszyscy byliby zadowoleni i bylaby szansa na dobre pro evo. Za bardzo poszli w strone fify (nieudolnie). Cytuj
Labtec 3 668 Opublikowano 8 lipca 2014 Opublikowano 8 lipca 2014 Panowie, czy ultimate team będzie dostępny na każdej konsoli ? chodzi mi o te 15 złotych paczek. Tak, kazda wersja ma Ultimate Team edycje Cytuj
Frredy 33 Opublikowano 15 lipca 2014 Opublikowano 15 lipca 2014 Zostały podane już ceny za grę która w MediaMarkt wynosi 229 zł. Myślę że to przyzwoita cena jak na PS4. W tamtym roku kupiłem Fifę 14 na ps4 i cudna cena mi sie trafiła 2 dni przed premierą która wynosiła 169 zł z metalboxem. Cytuj
Ludwes 1 690 Opublikowano 18 lipca 2014 Opublikowano 18 lipca 2014 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=lltCde85w4E Aha, jeszcze coś takiego: "Zagraj w FIFA 15 z profesjonalnym polskim komentarzem sportowym Dariusza Szpakowskiego i Włodzimierza Szaranowicza na wszystkich platformach: Playstation 3, Playstation 4, Xbox360, Xbox ONE oraz PC!" Edytowane 18 lipca 2014 przez Ludwes 1 Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 18 lipca 2014 Opublikowano 18 lipca 2014 w końcu się przyłożyli do smaczków i różnych szczegółów, a nie tylko do samej rozgrywki to mi się podoba. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi