_daras_ 725 Opublikowano 12 stycznia 2015 Opublikowano 12 stycznia 2015 Nie, bo w tej grze takie bomby wpadają częściej niż strzały z 3 metrów Kali jak Ty grasz tylko dla trofeów, to wiadomo, że tak twierdzisz (pełno trofeów do zdobycia grając na amator i z przesadzonymi statsami). Mnie bardzo rzadko taka bramka pada w normalnych meczach (aż tak ładna nigdy) i nagrywam na komórkę ładniejsze bramki i mam ich może z 7 (w tym 3 z wolnych). Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 12 stycznia 2015 Opublikowano 12 stycznia 2015 Takie bramki z volleya to była codzienność zanim pierwsze patche wyszły, jeśli to jest po patch-ach to jest czym się chwalić (do jakiegoś tam stopnia, bo strzały z daleka nadal trochę OP) Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 12 stycznia 2015 Opublikowano 12 stycznia 2015 Nie, bo w tej grze takie bomby wpadają częściej niż strzały z 3 metrów Kali jak Ty grasz tylko dla trofeów, to wiadomo, że tak twierdzisz (pełno trofeów do zdobycia grając na amator i z przesadzonymi statsami). Mnie bardzo rzadko taka bramka pada w normalnych meczach (aż tak ładna nigdy) i nagrywam na komórkę ładniejsze bramki i mam ich może z 7 (w tym 3 z wolnych). Nie wiem, ja biorę Ronaldo albo innego Zlatana i sadzą mi takie bombasy grając online bez problemu Od dwóch dni próbuje strzelić z czuba i bez rezultatu, także tego Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 12 stycznia 2015 Opublikowano 12 stycznia 2015 Takie bramki z volleya to była codzienność zanim pierwsze patche wyszły, jeśli to jest po patch-ach to jest czym się chwalić (do jakiegoś tam stopnia, bo strzały z daleka nadal trochę OP) Po patch-ach wczoraj dokladnie. Nie wiem, ja biorę Ronaldo albo innego Zlatana i sadzą mi takie bombasy grając online bez problemu Od dwóch dni próbuje strzelić z czuba i bez rezultatu, także tego Z czuba strzelilem chyba po pierwsym tygodniu. Wystarczylo finezyjny plus lekko musnac strzal. Wczoraj czy przedwczoraj tez mi sie udalo. Oczywisie pilkarz musi byc dobrze ustawiony. Cytuj
MacGyver_PL 0 Opublikowano 13 stycznia 2015 Opublikowano 13 stycznia 2015 - taka brameczke udalo mi sie strzelic wczoraj kumplowi Ps. Jest sie czym chwalic? nie ma się czym chwalić bo na asyście strzałów to bardziej komputer celuje/nadaje odpowiednią moc...ty tylko przyciski naciskasz Cytuj
malin1976 110 Opublikowano 14 stycznia 2015 Opublikowano 14 stycznia 2015 (edytowane) Gdyby Manchesterem czy Chelsea grało się tak jak drużynami 4 gwiazdkowymi a resztę jeszcze bardziej by osłabili byłoby ok . a tak gram sobie w sezonach tylko Newcastle , Swansea , West Hamem , Southamptonem , Sunderlandem , Crystal Palace ... A nie tak to przecież powinno wyglądać bo większość chce grać Cristiano czy Leo i ja to rozumiem Tylko czemu oni tacy przepakowani wszyscy ? ? Przecież to są zwykli ludzie Wracam do grania na ręcznych ustawieniach bo tylko tu można grać drużynami 5 gwiazdkowymi . Edytowane 17 stycznia 2015 przez malin1976 Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 14 stycznia 2015 Opublikowano 14 stycznia 2015 Takie bramki z volleya to była codzienność zanim pierwsze patche wyszły, jeśli to jest po patch-ach to jest czym się chwalić (do jakiegoś tam stopnia, bo strzały z daleka nadal trochę OP) Po patch-ach wczoraj dokladnie. Nie wiem, ja biorę Ronaldo albo innego Zlatana i sadzą mi takie bombasy grając online bez problemu Od dwóch dni próbuje strzelić z czuba i bez rezultatu, także tego Z czuba strzelilem chyba po pierwsym tygodniu. Wystarczylo finezyjny plus lekko musnac strzal. Wczoraj czy przedwczoraj tez mi sie udalo. Oczywisie pilkarz musi byc dobrze ustawiony. o, to jest dla mnie nowość. Nie wiedziałem, że trzeba dodać finezyjny modyfikator. Wielkie dzięki, dziś spróbuje! Cytuj
malin1976 110 Opublikowano 20 stycznia 2015 Opublikowano 20 stycznia 2015 Pierwszy sezon na ręcznych ustawieniach zacząłem od 5 ligi i od razu awans do 4 Zabrakło punktu do mistrzostwa Coraz lepiej mi to wychodzi ale jeden mecz z jakimś Anglikiem był dziwny : mój MU kontra jego Porto porażka 0:4 a pierwsze trzy bramki z wolnych ok 20 metrów . Można tak dobrze strzelać wolne ? ? Spojrzałem na jego profil : 1 liga Każda udana akcja cieszy a brameczki dają mega radochę 1 Cytuj
orion50 632 Opublikowano 20 stycznia 2015 Opublikowano 20 stycznia 2015 Wolne są łatwe. Takie do 25 m. W 90% zamieniam na bramki 1 Cytuj
malin1976 110 Opublikowano 20 stycznia 2015 Opublikowano 20 stycznia 2015 No to muszę bardziej uważać i nie faulować Cytuj
orion50 632 Opublikowano 20 stycznia 2015 Opublikowano 20 stycznia 2015 Jak przeciwnik ma wolny z bliskiej odległości to wbiegaj wysokim defensorem na linię bramkową i stawaj przy słupku. W wielu przypadkach wybije piłkę lecącą w światło bramki. Stawiaj go przy dalszym słupku Cytuj
MacGyver_PL 0 Opublikowano 20 stycznia 2015 Opublikowano 20 stycznia 2015 Pierwszy sezon na ręcznych ustawieniach zacząłem od 5 ligi i od razu awans do 4 Zabrakło punktu do mistrzostwa Coraz lepiej mi to wychodzi ale jeden mecz z jakimś Anglikiem był dziwny : mój MU kontra jego Porto porażka 0:4 a pierwsze trzy bramki z wolnych ok 20 metrów . Można tak dobrze strzelać wolne ? ? Spojrzałem na jego profil : 1 liga Każda udana akcja cieszy a brameczki dają mega radochę o proszę! kolejny kolega przekonał się do manuala! witam w gronie skillowych graczy! Chętnie zagram! daj znać. Pozdro Cytuj
orion50 632 Opublikowano 22 stycznia 2015 Opublikowano 22 stycznia 2015 Ciężko ogarnąć manuala? Chętnie bym się przerzucił bo mam dość randomu ale trochę się boje Cytuj
MacGyver_PL 0 Opublikowano 24 stycznia 2015 Opublikowano 24 stycznia 2015 Spróbuj. Warto bo potem jest o niebo mniej nerwów. W(pipi)iać się bardziej na siebie niż na konsole. Jak się przerzucalem na manuala to zajęło mi mniej więcej miesiąc bym grał bez większych przypadków Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 25 stycznia 2015 Opublikowano 25 stycznia 2015 Ja zastanawiam się tylko czy jest szansa, że kiedykolwiek gra będzie dobierać przeciwników pod względem ustawień kontrolera - od FIFY 13 gram na manualu i nie powiem, że momentami wkurza mnie to jak ktoś mi odstawia titikake mając wszytko w automacie, żeby na koniec zasadzić mi bramkę z 30 metrów w samo okienko. Chyba, że ja jestem jakiś nienormalny i przewrażliwiony, to niech ktoś mnie wyprowadzi z błędu, ale granie z przeciwnikami, którzy używają takich "wspomagaczy" jest trochę jak czitowanie Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 25 stycznia 2015 Opublikowano 25 stycznia 2015 przecież masz opcje na dobieranie przeciwników gdzie możesz zaznaczyć ze tylko manual 1 Cytuj
Evildante 8 Opublikowano 29 stycznia 2015 Opublikowano 29 stycznia 2015 Ostatni raz grałem w 13 i dość dobrze się bawiłem. Dziś kupiłem 15 na ps4 i jakoś mnie nie powaliła. Gdzie podziały się opcje pokojów w grze sieciowej, nie da rady pograć przez nate 2vs2 ? Jakby ktoś chciał polamić mecza zapraszam Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 29 stycznia 2015 Opublikowano 29 stycznia 2015 Masz teraz co-op seasons gdzie z kumplem gracie 2vs2 Cytuj
Evildante 8 Opublikowano 30 stycznia 2015 Opublikowano 30 stycznia 2015 Ta wszędzie teraz ze znajomymi a jak ja znajomych nie mam. Kiedyś można było bez problemu sobie pyknąć mecz z obcymi ludkami i było fajnie. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 2 lutego 2015 Opublikowano 2 lutego 2015 Panowie mam problem. Od jakiegos czasu nie chce mnie polaczyc z serwerami EAS FC. Wszystko dziala, mecze online, sezony itp. Internet bez przerw jakichkolwiek i nic. Wciskam prawy analog ale to nic nie daje, nic sie nie dzieje. Moze ktos mi pomoc? Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 4 lutego 2015 Opublikowano 4 lutego 2015 Rzuty wolne w tej FIFIE są świetne, ostatnio siadł mi strzał Di Marią i takie uderzenie, pomimo wyniku i tak daje masę radości http://i.imgur.com/Ifuw4QF.gifv Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 4 lutego 2015 Opublikowano 4 lutego 2015 Bierzesz kogos z traitem longshot taker i trzaskasz z 30+ m po oknach. Od siebie polecam Reus, Toure i Schurle. Tutaj akurat Reus w akcji: Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 5 lutego 2015 Opublikowano 5 lutego 2015 Ja strzelilem 2-3 wolne w tej odslonie tylko nie potrafie jakos. Co wciskacie? Tylko kierunek + mocny strzal? Bramka Di Marii piekna, Reusa tez ale nie oszukujmy sie, to bym strzal prawie w srodek bramki i taki gole swiadcza glownie o grze bramkarzy, ktora jest po prostu beznadziejna w tej edycji Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 5 lutego 2015 Opublikowano 5 lutego 2015 Z ponad 30m trzymam analog w przód + r1 i pasek sily na ok90%, z blizsza to samo ale bez r1 i ok 2 max 2.5 bara mocy Wysłane z mojego GT-I9070 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi