Opublikowano 20 czerwca 20159 l Kup sobie nakladke za 10 zl na allegro. Ja kupilem i jestem zadowolony.
Opublikowano 25 czerwca 20159 l Ja na szczęście na takie wypadki mam zapasowe trzy pady . Mnie jeszcze FUT na dłużej niż 20 minut nie przekonał.
Opublikowano 16 lipca 20159 l koorwa no. Chcę zagrać z bratem w mecze towarzyskie online i cały czas mamy "połączenie zostało przerwane". Usuwaliśmy obaj składy, ściągaliśmy na nowo i to sam.o. Usuwaliśmy sejwy z dysku i też bez rezultatu. Wcześniej nie było problemu. Co tu zrobić?
Opublikowano 16 lipca 20159 l ja średni on otwarty edit: ok problem rozwiązany, nie wiem czemu ale mój xone połączył się z inną siecią niż moja domowa a tam miałem nat zamknięty. Połączyłem się z moją i jest ok. Edytowane 16 lipca 20159 l przez MaZZeo
Opublikowano 4 sierpnia 20159 l Ja mogę. Przy okazji trofea powbijam A przy okazji powiedzcie mi dlaczego nie mogę zagrac w tryb SEZONY. Pisze że wystąpił błąd przy aktualizacji i nie można było pobrać aktualnych składów. Rozwiązanie: 1. Wejdz do menu głównego w grze. 2. Wejdz do menu Konfiguracja3. Wjedz do Profil4. Wejdz do UsunNastępnie usuń nastepujace pliki :- Match day squad- online squad5. Zresetuj konsole i spróbuj zagrać ponownieKolejna metoda jest :1. Wejdz do menu Konfiguracja2. Wejdz do Edytuj zespoly3. Wybierz Przywroc ustawienia domyslne skladow4. Spróbuj zagrac w sezony onlineProsze rowniez sporobwac wlaczyc szybki mecz z menu glownego, pograc 2 minuty, nastepnie wyjsc z meczu i wrocic do sezonow online Edytowane 4 sierpnia 20159 l przez Frredy
Opublikowano 5 sierpnia 20159 l Miał ktoś problem z wbiciem trofeum "Stylowo"? Jak odblokować niestandardowe strzały dla wirtualnej gwiazdy online?
Opublikowano 6 sierpnia 20159 l Aby odblokowac trofeum to: Wejdź w swoje wirtualna gwiazdę online. Przy każdym wyzwaniu na samym dole masz napisane jaką dostajesz nagrodę za za;liczenie wyzwania. Z tego co pamiętam musisz strzelić dwa gole z rzutu wolnego. Edytowane 6 sierpnia 20159 l przez Pryxfus
Opublikowano 19 sierpnia 20159 l jak najłatwiej zdobyć trofeum za 10 wślizgów? teoretycznie banalne, ale podobno tutaj chodzi o jakąś konkretną animację, nie może to być odbiór wślizgiem od przodu, prostymi nogami. jakaś zabawa suwakami? e: już mam, wpadło samo, na szczęscie nie chodzi tutaj o 10 wślizgów w jednym meczu Edytowane 19 sierpnia 20159 l przez Pawlo
Opublikowano 7 września 20159 l Jest ktoś chętny do ustawki dla trofeum "stylowo"? Potrzebne 4 osoby i pójdzie gładko
Opublikowano 8 września 20159 l Ja się pisze tylko ciężko z czasem zawsze. Wiec potrzebne jeszcze 2 osoby
Opublikowano 17 września 20159 l Jest lub będzie aktualizacja składów na obecny sezon do Fify 15 (PS4)? Czy nie ma szans i samemu trzeba się pobawić w edytowanie?
Opublikowano 29 grudnia 20159 l Mam pytanie. W F15 nie ma zwykłego treningu? Takiego jak był kiedyś - że ustawiało się liczbę obrońców, atakujących albo miejsce do wykonania wolnego itp? Tylko te gierki treningowe są? Bo nie widzę nigdzie opcji wolnego treningu (PS4) Edytowane 29 grudnia 20159 l przez VerB_
Opublikowano 2 lipca 20168 l Przyjemnie mi się gra w 15stkę, opłaca się na dłuższą metę grać w FUT? Są jeszcze gracze? Nie wyłączą serwerów zaraz ?
Opublikowano 2 lipca 20168 l Są. Ja gram online zarówno w 15 jak i 14, nie brakuje ani graczy ani kart. A serwery chodzą jeszcze nawet w 12
Opublikowano 2 lipca 20168 l Niestety nie, w 15 karty są aktualne na wrzesień 2015. Po wyjściu 16 FUT 15 został całkowicie porzucony jeśli chodzi o aktualizacje.
Opublikowano 11 października 20168 l Gra ktoś z Was na Xbox One ? Mam problem żeby na tej konsoli połączyć się z kolegą. Dostaje zaproszenie i na dole ekranu napisane jest aby przytrzymać przycisk "x", w ten sposób to chyba mogę pada wyłączyć -.- Próbowałem w powiadomieniach znaleźć i uruchomić to zaproszenie i nic, właziłem na jego profil i próbowałem dołączyć do gry, nadal nic. Pojawia się nam też napis, że zaproszenie zostało anulowane (a siedzę w lobby i wybieram drużynę...). Gdzie może być problem ? Na ps4 łącze się ze wszystkimi błyskawicznie i bez problemu.