Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Kup sobie nakladke za 10 zl na allegro. Ja kupilem i jestem zadowolony.

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 167,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moze mnie w du.pe pocalowac z tymi poradami, ta gra jest tak zje.bana w tym roku ze wola to o pomste do nieba, jak masz przed soba takiego bale'a, ronaldo albo messiego to mozesz sobie przyciskac te j

• Co maja wyrzucic ? Lamy z serwerow by im przeciwnicy 1 gosciem calej druzyny nie objerzdzali ? Czesc juz i tak gra w PESa, reszta bedzie narzekac na jakies handicapy, sromentum, zle polozenie gwiazd

• ścierpła mi noga
    ścierpła mi noga

gra powinna być zbalansowana i na ręcznych i na automatycznych, a nie żeby człowiek siedział i patrzył na filmiki z yt, żeby szukać, jak oszukać błędy w grze, albo jak nauczyć się innych. Jest gorzej

Opublikowano

Ja na szczęście na takie wypadki mam zapasowe trzy pady  :obama: .

Mnie jeszcze FUT na dłużej niż 20 minut nie przekonał.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

koorwa no. Chcę zagrać z bratem w mecze towarzyskie online i cały czas mamy "połączenie zostało przerwane". Usuwaliśmy obaj składy, ściągaliśmy na nowo i to sam.o. Usuwaliśmy sejwy z dysku i też bez rezultatu. Wcześniej nie było problemu. Co tu zrobić?

Opublikowano

ja średni on otwarty

edit: ok problem rozwiązany, nie wiem czemu ale mój xone połączył się z inną siecią niż moja domowa a tam miałem nat zamknięty. Połączyłem się z moją i jest ok.

Edytowane przez MaZZeo

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mogę. Przy okazji trofea powbijam :D

A przy okazji powiedzcie mi dlaczego nie mogę zagrac w tryb SEZONY. Pisze że wystąpił błąd przy aktualizacji i nie można było pobrać aktualnych składów. 

Rozwiązanie: 1. Wejdz do menu głównego w grze.

2. Wejdz do menu Konfiguracja
3. Wjedz do Profil
4. Wejdz do Usun
Następnie usuń nastepujace pliki :
- Match day squad
- online squad
5. Zresetuj konsole i spróbuj zagrać ponownie

Kolejna metoda jest :

1. Wejdz do menu Konfiguracja
2. Wejdz do Edytuj zespoly
3. Wybierz Przywroc ustawienia domyslne skladow
4. Spróbuj zagrac w sezony online

Prosze rowniez sporobwac wlaczyc szybki mecz z menu glownego, pograc 2 minuty, nastepnie wyjsc z meczu i wrocic do sezonow online

Edytowane przez Frredy

Opublikowano

Miał ktoś problem z wbiciem trofeum "Stylowo"? Jak odblokować niestandardowe strzały dla wirtualnej gwiazdy online?

Opublikowano

Aby odblokowac trofeum to:

Wejdź w swoje wirtualna gwiazdę online. Przy każdym wyzwaniu na samym dole masz napisane jaką dostajesz nagrodę za za;liczenie wyzwania. Z tego co pamiętam musisz strzelić dwa gole z rzutu wolnego.

Edytowane przez Pryxfus

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

jak najłatwiej zdobyć trofeum za 10 wślizgów? teoretycznie banalne, ale podobno tutaj chodzi o jakąś konkretną animację, nie może to być odbiór wślizgiem od przodu, prostymi nogami. jakaś zabawa suwakami?

e: już mam, wpadło samo, na szczęscie nie chodzi tutaj o 10 wślizgów w jednym meczu

Edytowane przez Pawlo

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jest ktoś chętny do ustawki dla trofeum "stylowo"? Potrzebne 4 osoby i pójdzie gładko :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jest lub będzie aktualizacja składów na obecny sezon do Fify 15 (PS4)? Czy nie ma szans i samemu trzeba się pobawić w edytowanie?

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Mam pytanie. W F15 nie ma zwykłego treningu? Takiego jak był kiedyś - że ustawiało się liczbę obrońców, atakujących albo miejsce do wykonania wolnego itp? Tylko te gierki treningowe są? Bo nie widzę nigdzie opcji wolnego treningu (PS4)

Edytowane przez VerB_

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Przyjemnie mi się gra w 15stkę, opłaca się na dłuższą metę grać w FUT? Są jeszcze gracze? Nie wyłączą serwerów zaraz ?

Opublikowano

Są. Ja gram online zarówno w 15 jak i 14, nie brakuje ani graczy ani kart. A serwery chodzą jeszcze nawet w 12 :)

Opublikowano

Niestety nie, w 15 karty są aktualne na wrzesień 2015. Po wyjściu 16 FUT 15 został całkowicie porzucony jeśli chodzi o aktualizacje.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Gra ktoś z Was na Xbox One ? Mam problem żeby na tej konsoli połączyć się z kolegą. Dostaje zaproszenie i na dole ekranu napisane jest aby przytrzymać przycisk "x", w ten sposób to chyba mogę pada wyłączyć -.- Próbowałem w powiadomieniach znaleźć i uruchomić to zaproszenie i nic, właziłem na jego profil i próbowałem dołączyć do gry, nadal nic. Pojawia się nam też napis, że zaproszenie zostało anulowane (a siedzę w lobby i wybieram drużynę...).

Gdzie może być problem ? Na ps4 łącze się ze wszystkimi błyskawicznie i bez problemu.