Opublikowano 25 września 201410 l Autor Wraz z odkryciem triku, który pozwala na mega łatwe i szybkie robienie gifów z filmików youtube, wpadłem na kolejny odkrywczy, genialny, rewolucyjny pomysł na forumkową gierkę, jako odpoczynek od CW. Strona jest tutaj: http://makeagif.com/youtube-to-gif Myślę że od razu po wejściu zczaicie jak się je robi. Wklejacie linka z filmiku i ucinacie jaki tam chcecie fragment. Done. Kto odgadnie grę, ten zadaje. NO NIC. JA ZACZYNAM. Mogę zliczać punkty.
Opublikowano 25 września 201410 l Autor ZGADŁEŚ ALBO NIE NAZYWAM SIĘ GIFARO. TERAZ TY. CZEMU PISZEMY CAPSEM?
Opublikowano 25 września 201410 l Podnieciłem się po prostu i nabrałem chęci na granie w Vagranta. W ten weekend wypada moja retro niedziela, więc pęknie kilka ciechanów przez PlayStacją. Uwaga, zadaję:
Opublikowano 25 września 201410 l Ja tylko powiem, że przydałoby się hostować gifa na imgur czy gdzieś, bo da się podejrzeć rozwiązanie z tego co właśnie zauważyłem .
Opublikowano 25 września 201410 l Autor Faktycznie. Po zrobieniu gifa, przeciągnijcie go na główną stronę imgura i uploadnijcie <ok>
Opublikowano 25 września 201410 l To jak widać rozwiązanie, to niech ktos inny wrzuci ...oddaje Zreszta odpowiedź była na ekranie ...taa jetstrike z Amigi Cd32
Opublikowano 25 września 201410 l Autor Grałem setki godzin w Destruction Derby 64 i to na pewno nie jest to. Chyba... kurde, podobne nawet. Edytowane 25 września 201410 l przez Figaro
Opublikowano 25 września 201410 l A ja juz wiem bo uzylem czitow . Podpowiem tylko, ze to nie jest gra z N64.
Opublikowano 25 września 201410 l nie chce wam psuć zabawy ale też byłem ciekaw.. prawy klawisz i google pomogło:P E: kolega wyżej był szybszy Edytowane 25 września 201410 l przez chris85
Opublikowano 25 września 201410 l Ja nie przez google <ultra hakjer>. Teka nic nie dostaniesz bo masz pelna skrzynke. Edytowane 25 września 201410 l przez Mejm