Opublikowano 30 stycznia 201510 l Metroid Prime dobre z tym ID Edytowane 30 stycznia 201510 l przez Bjały
Opublikowano 2 lutego 201510 l W dniu 2.02.2015 o 10:46, Krzysztof Tomczak napisał(a): GTA1? GOURANGA!
Opublikowano 3 lutego 201510 l WoW. Po chwili zastanowienia i już bez wygłupiania - Morrowind? W dodatku do morka była wyspa mniej więcej w tym takim odniesieniu jak narysowałeś. No i zakończenie głównego wątku w tej górze na środku. Edytowane 3 lutego 201510 l przez Humulin
Opublikowano 3 lutego 201510 l Powiedzmy, że uznaję i jedno, i drugie, bo trzeci strzał będzie już prawidłowy. Chodziło mi raczej o Oblivion i kretyński system transportu do miejsca zadania. W Morrowindzie przecież nie było nawet markerów, a wszędzie należało dojść korzystając z otrzymanego opisu. Skyrim wypośrodkował tę przypadłość i można skorzystać z teleportu tylko do lokacji wcześniej odwiedzonej. Górę wstawiłem w celu poprawy doświadczenia widza, we Władcy Pierścieni to przeszło. Interpretacja Humulina mnie rozwaliła Edytowane 3 lutego 201510 l przez Andreal