Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Gość DonSterydo
Opublikowano

Tak, dla Golda. Kto by im jeszcze za seriale dodatkowo płacił.

Gość Orzeszek
Opublikowano

jest jeszcze ktoś na forumku kto ma wiadomości z pierwszej reki w polskim ms? bedzie jakaś impreza z promocją klocka w polsce jak to mialo np miejsce z halo4 w wawce?

Gość DonSterydo
Opublikowano

Wiadomo już jaki będzie zestaw startowy Xone z Kinectem (za równowartość $500): w zestawie dodatkowo będzie TitanFall, Kinect Sports Rivals, Play & charge kit + trzecoa gra. Zestaw jest niby limitowany, ciekawe czy u nas będzie podobny.

BqT22VnCYAAYp8T.jpg

Gość DonSterydo
Opublikowano

Zgadza się. Limitowana edycja w cenie zwykłego zestawu (goła Xone + Kinect).

Heh, zapomniałem dopisać, że to dla Japonii :)

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Który raz już się o to pytasz? :P TAK WYJDZIE BEZ KINECTA WE WRZEŚNIU TAK SAMO JAK I WE WSZYSTKICH INNYCH KRAJACH!!!!!

bit.ly/gs-xbox-one

Wystarczy wejść, wpisać maila i dostanie się kod na 5$ :) uwaga wymaga konta na fejsbuku.

Działa tylko na kontach US więc jak ktoś nie ma takiego regionu w konsoli to niech przestawi sobie.

Dzięki, już załadowane :)

PS. Jest jakieś ograniczenie tych kodów co do konta Xbox Live?

Edytowane przez DonSterydo
Gość DonSterydo
Opublikowano

PS. Jest jakieś ograniczenie tych kodów co do konta Xbox Live?

Nie nie ma #CebulaFTW  :D

Można więcej kodów na konto, mam już 10$ :P

Gość DonSterydo
Opublikowano

Jak?

Powiedziałem siostrze żeby mi wygenerowała kod na swojego fejsa i załadowałem na swoje konto Xbox Live :P

#cebulaover9000 ;)

Gość DonSterydo
Opublikowano

ok też to już ogarnąłem.

Zaraz będę dzwonił po znajomych xD

Ja tam zrobię event na fejsie, co się będę cackał ;)

Gość DonSterydo
Opublikowano

Na polskim koncie nie da się tych kodów wykorzystać, bo nie przelicza kasy na PLN :) Trzeba migrację konta robić :P

Gość DonSterydo
Opublikowano

No toż mówię że tylko na kontach US. Na X360  trzeba stworzyć sobie nowe, na XONE można zmieniać region :3

Ale ja zmieniłem normalnie na Xbox.com region na USA i dodałem kasę do swojego konta założonego na PL. Problem tylko w tym, ze zakupy realizuje i tak w PLN i tej kasy przy zakupie mi nie pokazuje - tak jakbym miał dwa osobne rachunki na koncie PL - jedno z PLN i drugie z USD.

Opublikowano

Don: no bo masz. Każdy chyba ma dwa rachunki - można to sprawdzić na commerce.microsoft.com

Trzeba kupić XOne albo zaryzykować z migracją.