Opublikowano 25 czerwca 201410 l Niemniej trochę lipa, że w przeciwieństwie do 360 połączyli na One region z językiem.
Opublikowano 25 czerwca 201410 l No jasne, że tak. We wrześniu Evolve i Destiny, ale do tego czasu co.. Cod? Plants vs Zombies? Kupuje właśnie Xboxa ze względu na świetną aktywną społeczność multiplayer. Dzięki Bogu, że w końcu pozbyłem się PS4. Cod ghost > titanfall. Na dłuższą metę titanfall nudzi. Grałem na padzie w obie tyle że w titanfall na pc. Nie wiem czemu na pc nie mogłeś grać padem ja właśnie na padzie ludzi masakrowałem. Titanfall do 30 poziomu bawi a potem coraz bardziej meh... Cod ghost bawił mnie przednio 3 miesiące. Oprócz tradycyjnych trybów gry masz świetny tryb z ufokami. W coopie genialny zjadacz czasu. Nie grałem w plants vs zombies więc się na temat tej gry nie wypowiem. Obecnie z multi na next genach sprawa wygląda tak: cod>titanfall>killzone> bf4 Oczywiście mowimy o fps'ach bo inaczej mario kart > cała reszta;) Edytowane 25 czerwca 201410 l przez blantman
Opublikowano 25 czerwca 201410 l Takie pytanko. Mam kod na KI ważny do końca czerwca a konsole kupie dopiero w wakacje czy mogę wykorzystać kod przez Xbox.com i dodać do kolejki a następnie ściągnąć gdy już X1 będzie w domu?
Opublikowano 25 czerwca 201410 l https://live.xbox.com/RedeemToken?xr=shellnav Użyj, jak kod przejdzie, to gra będzie na Ciebie czekać. Edytowane 25 czerwca 201410 l przez wrog
Opublikowano 25 czerwca 201410 l Dodało do kolejki. Super. Combo breaker pack uratowany a już myślałem że przepadnie. Edytowane 25 czerwca 201410 l przez Mani
Opublikowano 25 czerwca 201410 l Ostatnio Spencer wspominał, że mają wprowadzić Family Sharing. Na jakiej zasadzie by to miało działać ? Dodaje sobie znajomego do mojej "rodziny" i on może mi udostępnić całą gierkę do przejścia ? Coś mi się nie chce wierzyć, że to tak wspaniałe będzie ;pI jeszcze jedna sprawa. Te profile z tanimi grami co można na allegro kupić, to jest legalne ? Istnieje szansa, że zbanują mi za to konsole albo moje konto na którym gram ? Skąd w ogóle oni biorą te tanie gry ? Edytowane 25 czerwca 201410 l przez terror
Opublikowano 25 czerwca 201410 l Tak, jest ryzyko bana. Może nie duże, ale jest. Family sharing to na razie bliżej nieokreślona przyszłość.
Opublikowano 25 czerwca 201410 l I jeszcze jedna sprawa. Te profile z tanimi grami co można na allegro kupić, to jest legalne ? Istnieje szansa, że zbanują mi za to konsole albo moje konto na którym gram ? Skąd w ogóle oni biorą te tanie gry ? Lewizna, co do tego nie mam wątpliwości. Zakładam, że to samo źródło co kiedyś te MSP tanie - np. kradziona kasa z kart płatniczych. To tylko przepuszczenia jednak. O samego bana pewnie trzeba by się jakoś postarać, ale ryzyko zawsze jest. Nikt chyba na razie nie dostał, nie znaczy to, że się w przyszłości za to nie wezmą.
Opublikowano 26 czerwca 201410 l Konta z fb, które brały udział w poprzedniej akcji, teraz będą brane pod uwagę?
Opublikowano 26 czerwca 201410 l Się okaże. Akcja może ruszyć w każdej chwili (przedział 24-godzinny jest podany), ale pewnie jakoś po południu/wieczorem.
Opublikowano 26 czerwca 201410 l Akcja zaczyna się u nas po 1900 , fajnie się czyta ten płacz ludzi na gafie że FB za każdym razem chce numer telefonu xD Już zaczęły się teorie że zuckerberg ich namierza... Edytowane 26 czerwca 201410 l przez Darth Krizzo
Opublikowano 26 czerwca 201410 l "I have 30 verified pinger numbers ready, bought a domain for unlimited emails and have two people ready to make FB accounts when it starts." To już lekka przesada
Opublikowano 26 czerwca 201410 l Tam ktoś napisał, że ostatnim razem zrobił 340$. To już ostra jazda LOL A godziny konkretnej nie ma podanej chyba, nie wiem skąd oni ją wzięli.
Opublikowano 26 czerwca 201410 l beka będzie jak koles na neogafie napisał, teraz zrobią logowanie przez twittera i cały misterny plan pójdzie wchooi
Opublikowano 26 czerwca 201410 l Ciekawe jak szybko kody się skończą. Tym razem ludzie byli przygotowani - jeśli akcja potrwa z godzinę, to niektórzy będą mieć dziesiątki kodów Kody są ważne do końca grudnia więc nie ma pośpiechu z ich wpisywaniem. Edytowane 26 czerwca 201410 l przez DonSterydo
Opublikowano 26 czerwca 201410 l 30$ czuje sie taki brudny od tej cebuli, Dziekuje Assassine i Szprotce ;*
Opublikowano 26 czerwca 201410 l Wyrwałem 7 kodów w 10 minut... strach pomyśleć co będzie jak wykombinuję na kolejne dwie akcje jak obejść blokady Fejsa EDYTA: Każda akcja to 250.000$ = 50.000 kodów. Edytowane 26 czerwca 201410 l przez DonSterydo