Krizz 541 Opublikowano 26 czerwca 2014 Opublikowano 26 czerwca 2014 48... na dzisiaj chyba starczy. Wiem taka cebula że przebija wszystkich składkowiczów na ps3. Cytuj
Moldar 2 273 Opublikowano 26 czerwca 2014 Opublikowano 26 czerwca 2014 Już oddany Dajcie jakiś sposób jak wyrwać więcej, to mogę komuś pomóc zdobyć wiecej kodów Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 26 czerwca 2014 Opublikowano 26 czerwca 2014 mam 35$ sciagam valiant hearts 20$ zachowam na za tydzień to sie kupi wolfensteina Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 26 czerwca 2014 Opublikowano 26 czerwca 2014 48... na dzisiaj chyba starczy. Wiem taka cebula że przebija wszystkich składkowiczów na ps3. WFT Powiedz lepiej jakim cudem tylko kont na FB narobiłeś Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 26 czerwca 2014 Opublikowano 26 czerwca 2014 mam 35$ sciagam valiant hearts 20$ zachowam na za tydzień to sie kupi wolfensteina Orzech, a na jakie konto załadowałeś kasę, na polskie? Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 26 czerwca 2014 Opublikowano 26 czerwca 2014 Mam jeden kod, mogę oddać bo nie potrzebuję Dzięki. Dobra akcja! 48... na dzisiaj chyba starczy. Wiem taka cebula że przebija wszystkich składkowiczów na ps3. Jak gdzie co? Też chcę. Ja mam dwa... No teraz trzy, od Moldara trzeci. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 26 czerwca 2014 Opublikowano 26 czerwca 2014 amerykańskie i region alaska ultimate cebula federation. konto mam polskie ale region to usa Darth Krizzo WTF nayebałes 48 kodów? Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 26 czerwca 2014 Opublikowano 26 czerwca 2014 (edytowane) amerykańskie i region alaska ultimate cebula federation. konto mam polskie ale region to usa Darth Krizzo WTF nayebałes 48 kodów? Poczekaj, bo to jest bardzo ważne. To załadowałeś tę kasę na konto XBL ZAŁOŻONE na Polskę czy USA? Nie obchodzi mnie region na jaki zmieniłeś tylko na jaki kraj zostało żałożone konto. Edytowane 26 czerwca 2014 przez DonSterydo Cytuj
MateuszeKkK 3 Opublikowano 26 czerwca 2014 Opublikowano 26 czerwca 2014 Co mam zrb zeby taki kod miec? Jak ktos powie to moge oddac Cytuj
wrog 640 Opublikowano 26 czerwca 2014 Opublikowano 26 czerwca 2014 Udany czwartek widzę u niektórych. Facebookowe systemy pewnie teraz rozdają sporo banów Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 26 czerwca 2014 Opublikowano 26 czerwca 2014 mam konto pl, na koncie pl mam jakies 56zł jeszcze z x360 niewykorzystane jak zarejestrowałem xbox one nie ma polski bo nie było premiery, zaresjestrowałem na stany. stan konta wynosi 0 dolarów 56zł nie ma wcieło teraz dołądowałem 35$ w sklepie mam 35$ i 56zł na polskim regionie. czy xbox mi wybuchnie? Cytuj
Moldar 2 273 Opublikowano 26 czerwca 2014 Opublikowano 26 czerwca 2014 Nie ogarniam tego, zalogowałem sie na drugie konto, ale ciągle wyświetla mi poprzedni kod, jak ktoś podpowie co zrobić, to dostanie kod Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 26 czerwca 2014 Opublikowano 26 czerwca 2014 Pytam się bo ja załadowałem ostatnio 15$ na polskie konto przez przeglądarkę (nie mam Xone) i nie mogę teraz tej kasy wykorzystać, bo kasę chce mi ciągnąć z polskiego rachunku pomimo tego, że mam 15$. Dlatego się pytam czy da się to obejść na Xone. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 26 czerwca 2014 Opublikowano 26 czerwca 2014 Nie, jedyna opcja wydania kasy to kupno ze sklepu us, Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 26 czerwca 2014 Opublikowano 26 czerwca 2014 do czasu jak bedzie polski live to wyczyszcze konto z dolców potem przejde na polske i plny Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 26 czerwca 2014 Opublikowano 26 czerwca 2014 Nie, jedyna opcja wydania kasy to kupno ze sklepu us, Wiem tylko, że z poziomu Xbox.com to nie działa i dlatego ciekaw jestem czy mając Xone z polskim kontem, na którym są załadowane $ mogę kupować z amerykańskiego sklepu za te $. Tylko o to mi chodzi, jeśli tak, to załaduję resztę $ na polskie konto i wykorzystam po zakupie Xone w amerykańskim sklepie. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 26 czerwca 2014 Opublikowano 26 czerwca 2014 tak, ja nie widze dolców na Xbox.com w swoim profilu tylko plny, w xboxie ma mregion usa i widze dolce, nie ma plnów. jak bedzie live pl to jak sie przestawi to bedą plny Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 26 czerwca 2014 Opublikowano 26 czerwca 2014 Tak mozesz, jak juz będziesz mieć xone, przestawienie regiony konsoli to 3 kliknięcia restart i masz dostęp do marketu us Cytuj
wrog 640 Opublikowano 26 czerwca 2014 Opublikowano 26 czerwca 2014 Do tych problemów wyżej: - 56zł nie wykorzystasz dopóki nie wejdzie polski Live na Xbox One, możesz to zrobić jednak na Xboksie 360; - dolarów załadowanych na polskim koncie nie wydasz mając tylko Xboksa 360, możesz to zrobić na Xbox One w amerykańskim sklepie. Możecie wejść na commerce.microsoft.com - u góry jest opcja przełączania między „portfelami” z różną walutą. 1 Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 26 czerwca 2014 Opublikowano 26 czerwca 2014 Don - Mazzeo mówił że da się wykorzystać $ na XOne bo można region zmieniać. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 26 czerwca 2014 Opublikowano 26 czerwca 2014 Dzięki Panowie za odpowiedź W takim razie ładuję na konto PL i wykorzystam po zakupie Xone PS. Rekordziści na gaffie wyciągnęli dzisiaj po 400$ Cytuj
Janush 224 Opublikowano 26 czerwca 2014 Opublikowano 26 czerwca 2014 (edytowane) Najwidoczniej jestem idiotą, ale możecie mi wytłumaczyć skąd wy dokładnie bierzecie te kody ? Wszedłem tutaj: http://www.gamestop.com/xbox360 i nie widzę nigdzie takiej opcji. Nawet jakby jednak była to co wy robicie, że macie po 30 kodów ? xDEdit: Dobra nie ważne, zdążyłem już ogarnąć. Kiedy następna taka akcja ? Czy jak mam teraz tylko x360, a xone będę miał wkrótce to mogę mimo wszystko już sobie hajs nabijać ? ;p Edytowane 26 czerwca 2014 przez terror Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 26 czerwca 2014 Opublikowano 26 czerwca 2014 (edytowane) Po pierwsze - to jest akcja czasowa z ograniczoną ilością kodów (50 tys. kodów w jednym rzucie), które rozchodzą się w godzinę. Po drugie - Gamespot w określonym czasie (następne akcje 3 i 7 lipca jeśli dobrze pamiętam) podaje wskazówki gdzie szukać generatora kodów. Jak już ludzie go znajdą, to wpisuje się e-mail, przekierowuje nas na naszego Fejsa i generuje kod, jeden kod na konto FB). A jak to robimy, że mamy tyle kodów? Wcześniej robimy dodatkowe konta FB i jak zaczyna się akcja, to nabijamy tyle ile mamy kont. Edytowane 26 czerwca 2014 przez DonSterydo Cytuj
Janush 224 Opublikowano 26 czerwca 2014 Opublikowano 26 czerwca 2014 No właśnie jeden kod na jedno fb. Czyli wy prosicie waszych znajomych po prostu, żeby wygenerowali wam kodzik ? Bo pewnie się znalazły jakieś hakery co załączają jakiegoś bota i im pobiera 200 kodów ;p Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 27 czerwca 2014 Opublikowano 27 czerwca 2014 Jest moze gdzies podana cena Xbone'a bez kinecta w Polsce ? Sprobowalem w googlach ale na darmo, jedyne co znalazlem to setna wzmianke o dacie premiery oraz jakies zaokraglone liczby. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi