Gość Soul Opublikowano 27 czerwca 2014 Opublikowano 27 czerwca 2014 Ale co oni dają dokładnie kody na gry czy co ? 1 Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 27 czerwca 2014 Opublikowano 27 czerwca 2014 (edytowane) Ale co oni dają dokładnie kody na gry czy co ? Kody na kasę do wykorzystania na XBL - 1 kod = 5$. Tak sobie pomyślałem wczoraj, że jak uzbieram wystarczająco dużo, to może sobie Golda opłacę na rok Edytowane 27 czerwca 2014 przez DonSterydo Cytuj
Moldar 2 273 Opublikowano 27 czerwca 2014 Opublikowano 27 czerwca 2014 Po pierwsze - to jest akcja czasowa z ograniczoną ilością kodów (50 tys. kodów w jednym rzucie), które rozchodzą się w godzinę. Po drugie - Gamespot w określonym czasie (następne akcje 3 i 7 lipca jeśli dobrze pamiętam) podaje wskazówki gdzie szukać generatora kodów. Jak już ludzie go znajdą, to wpisuje się e-mail, przekierowuje nas na naszego Fejsa i generuje kod, jeden kod na konto FB). A jak to robimy, że mamy tyle kodów? Wcześniej robimy dodatkowe konta FB i jak zaczyna się akcja, to nabijamy tyle ile mamy kont. No tak, tylko ze ta strona jakby zapamiętywała nasze IP i ciągle widziałem kod, który dostałem, nie mogłem pobrać nowego. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 27 czerwca 2014 Opublikowano 27 czerwca 2014 (edytowane) Po pierwsze - to jest akcja czasowa z ograniczoną ilością kodów (50 tys. kodów w jednym rzucie), które rozchodzą się w godzinę. Po drugie - Gamespot w określonym czasie (następne akcje 3 i 7 lipca jeśli dobrze pamiętam) podaje wskazówki gdzie szukać generatora kodów. Jak już ludzie go znajdą, to wpisuje się e-mail, przekierowuje nas na naszego Fejsa i generuje kod, jeden kod na konto FB). A jak to robimy, że mamy tyle kodów? Wcześniej robimy dodatkowe konta FB i jak zaczyna się akcja, to nabijamy tyle ile mamy kont. No tak, tylko ze ta strona jakby zapamiętywała nasze IP i ciągle widziałem kod, który dostałem, nie mogłem pobrać nowego. Za każdym razem czyścisz ciasteczka przeglądarki, odświeżasz stronę i wpisujesz nowe dane e-mail. Największym problemem jest FB, który nie pozwala założyć z danego urządzenia więcej niż 3 konta. Edytowane 27 czerwca 2014 przez DonSterydo Cytuj
Moldar 2 273 Opublikowano 27 czerwca 2014 Opublikowano 27 czerwca 2014 I wszystko jasne, będę gotowy next time Cytuj
marcin33 599 Opublikowano 27 czerwca 2014 Opublikowano 27 czerwca 2014 A konta FB które użyło się przy ostatniej akcji działają w następnej? Cytuj
wrog 640 Opublikowano 27 czerwca 2014 Opublikowano 27 czerwca 2014 Ale co oni dają dokładnie kody na gry czy co ? Kody na kasę do wykorzystania na XBL - 1 kod = 5$. Tak sobie pomyślałem wczoraj, że jak uzbieram wystarczająco dużo, to może sobie Golda opłacę na rok Nie da się tak Golda opłacać. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 30 czerwca 2014 Opublikowano 30 czerwca 2014 http://www.psxextreme.info/topic/103224-xbox-one-news-bez-komentarzy/?p=3126384 Halo + Mass Effect <3 Cytuj
MatekDM 1 300 Opublikowano 30 czerwca 2014 Opublikowano 30 czerwca 2014 Panowie, szybkie pytanie - chciałbym kupić Season Pass do Titanfall - konto mam PL, ale region na Xbox One ustawiony jest na USA. Mogę kupić doładowanie za 2 stówki na allegro i je wklepać i będzie to działać? Ten season pass, jak rozumiem, mogę kupić tylko z poziomu konsoli aktualnie? Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 30 czerwca 2014 Opublikowano 30 czerwca 2014 (edytowane) konto na usa, kasa musi być w $ konto na uk, kasa musi być w funtach doladujesz w złotówkach to nic nie zobaczysz na koncie na xbonie http://www.keye.pl/games/product/id/16780/Karta-Xbox-Live-15-USD Edytowane 30 czerwca 2014 przez kermit 1 Cytuj
MatekDM 1 300 Opublikowano 30 czerwca 2014 Opublikowano 30 czerwca 2014 No to jest jasne, ale konto mam PL, tylko region konsoli ustawiony jest na USA - ten region sugeruje automatycznie, że konto też jest z USA? Cytuj
Karas 433 Opublikowano 30 czerwca 2014 Opublikowano 30 czerwca 2014 (edytowane) Tak region który masz ustawiony definiuje region na który masz konto . To na jaki kraj oryginalnie zakładałeś konto na XO nie ma znaczenia , przynajmniej na razie. Jeśli ustawiłeś USA to jedyna opcja by zrobić zakupy to doładować je $ itd. w zależności od wybranego regionu. Edytowane 30 czerwca 2014 przez Karas 1 Cytuj
Gość Soul Opublikowano 1 lipca 2014 Opublikowano 1 lipca 2014 Panowie czy u was też konsola na słowo "xbox on" reaguje raz na jakiś czas? 1 Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 1 lipca 2014 Opublikowano 1 lipca 2014 (edytowane) Po kilku kalibracjach Kinecta u mnie juz dziala za kazdym razem ale wiem ze wlasnie z ta komenda byl najwiekszy problem. Polecam przy kalibracji dac glosniki na full i powoli sciszac az Kinect zacznie kalibracje. Mi pomoglo Edytowane 1 lipca 2014 przez hav3n Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 1 lipca 2014 Opublikowano 1 lipca 2014 (edytowane) W Holandii w standardowych zestawach będą dwie gry w cenie konsoli - Fifa 15 + Forza 5 (oby u nas było podobnie, oby, oby, oby ) Edytowane 1 lipca 2014 przez DonSterydo Cytuj
wrog 640 Opublikowano 1 lipca 2014 Opublikowano 1 lipca 2014 Premiera 5 września, a oni FIFA 15 chcą dawać? Dziwne. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 1 lipca 2014 Opublikowano 1 lipca 2014 To pewnie będą kody na gry, więc nie widzę problemu. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 1 lipca 2014 Opublikowano 1 lipca 2014 To pewnie będą kody na gry, więc nie widzę problemu. Masz racje, tutaj info na temat startu Xboxa w RPA: *EA SPORTS™ FIFA 15 will launch in South Africa on September 26th 2014. Digital copies of EA SPORTS™ FIFA 15 can be redeemed from this date. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi