Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Ale co oni dają dokładnie kody na gry czy co ? 

Kody na kasę do wykorzystania na XBL - 1 kod = 5$.

Tak sobie pomyślałem wczoraj, że jak uzbieram wystarczająco dużo, to może sobie Golda opłacę na rok :P

Edytowane przez DonSterydo
Opublikowano

Po pierwsze - to jest akcja czasowa z ograniczoną ilością kodów (50 tys. kodów w jednym rzucie), które rozchodzą się w godzinę.

Po drugie - Gamespot w określonym czasie (następne akcje 3 i 7 lipca jeśli dobrze pamiętam) podaje wskazówki gdzie szukać generatora kodów. Jak już ludzie go znajdą, to wpisuje się e-mail, przekierowuje nas na naszego Fejsa i generuje kod, jeden kod na konto FB).

A jak to robimy, że mamy tyle kodów? Wcześniej robimy dodatkowe konta FB i jak zaczyna się akcja, to nabijamy tyle ile mamy kont.

No tak, tylko ze ta strona jakby zapamiętywała nasze IP i ciągle widziałem kod, który dostałem, nie mogłem pobrać nowego.
Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Po pierwsze - to jest akcja czasowa z ograniczoną ilością kodów (50 tys. kodów w jednym rzucie), które rozchodzą się w godzinę.

Po drugie - Gamespot w określonym czasie (następne akcje 3 i 7 lipca jeśli dobrze pamiętam) podaje wskazówki gdzie szukać generatora kodów. Jak już ludzie go znajdą, to wpisuje się e-mail, przekierowuje nas na naszego Fejsa i generuje kod, jeden kod na konto FB).

A jak to robimy, że mamy tyle kodów? Wcześniej robimy dodatkowe konta FB i jak zaczyna się akcja, to nabijamy tyle ile mamy kont.

No tak, tylko ze ta strona jakby zapamiętywała nasze IP i ciągle widziałem kod, który dostałem, nie mogłem pobrać nowego.

Za każdym razem czyścisz ciasteczka przeglądarki, odświeżasz stronę i wpisujesz nowe dane e-mail.

Największym problemem jest FB, który nie pozwala założyć z danego urządzenia więcej niż 3 konta.

Opublikowano

Ale co oni dają dokładnie kody na gry czy co ? 

Kody na kasę do wykorzystania na XBL - 1 kod = 5$.

Tak sobie pomyślałem wczoraj, że jak uzbieram wystarczająco dużo, to może sobie Golda opłacę na rok :P

Nie da się tak Golda opłacać.

Opublikowano

Panowie, szybkie pytanie - chciałbym kupić Season Pass do Titanfall - konto mam PL, ale region na Xbox One ustawiony jest na USA. Mogę kupić doładowanie za 2 stówki na allegro i je wklepać i będzie to działać? Ten season pass, jak rozumiem, mogę kupić tylko z poziomu konsoli aktualnie?

Opublikowano (edytowane)

Tak region który masz ustawiony definiuje region na który masz konto . To na jaki kraj oryginalnie zakładałeś konto na XO nie ma znaczenia , przynajmniej na razie.

Jeśli ustawiłeś USA to jedyna opcja by zrobić zakupy to doładować je $ itd. w zależności od wybranego regionu.

Edytowane przez Karas
  • Plusik 1
Gość Soul
Opublikowano

Panowie czy u was też konsola na słowo "xbox on" reaguje raz na jakiś czas? 

• Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

Po kilku kalibracjach Kinecta u mnie juz dziala za kazdym razem ale wiem ze wlasnie z ta komenda byl najwiekszy problem. Polecam przy kalibracji dac glosniki na full i powoli sciszac az Kinect zacznie kalibracje. Mi pomoglo :)

Edytowane przez hav3n
Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

W Holandii w standardowych zestawach będą dwie gry w cenie konsoli - Fifa 15 + Forza 5 (oby u nas było podobnie, oby, oby, oby ;))

10444721_755028967880883_867833334108481

Gość DonSterydo
Opublikowano

To pewnie będą kody na gry, więc nie widzę problemu.

Opublikowano

To pewnie będą kody na gry, więc nie widzę problemu.

Masz racje, tutaj info na temat startu Xboxa w RPA:

*EA SPORTS™ FIFA 15 will launch in South Africa on September 26th 2014. Digital copies of EA SPORTS™ FIFA 15 can be redeemed from this date.