Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Ale co oni dają dokładnie kody na gry czy co ? 

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano

Kody na kasę do wykorzystania na XBL - 1 kod = 5$.

Tak sobie pomyślałem wczoraj, że jak uzbieram wystarczająco dużo, to może sobie Golda opłacę na rok :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Po pierwsze - to jest akcja czasowa z ograniczoną ilością kodów (50 tys. kodów w jednym rzucie), które rozchodzą się w godzinę.

Po drugie - Gamespot w określonym czasie (następne akcje 3 i 7 lipca jeśli dobrze pamiętam) podaje wskazówki gdzie szukać generatora kodów. Jak już ludzie go znajdą, to wpisuje się e-mail, przekierowuje nas na naszego Fejsa i generuje kod, jeden kod na konto FB).

A jak to robimy, że mamy tyle kodów? Wcześniej robimy dodatkowe konta FB i jak zaczyna się akcja, to nabijamy tyle ile mamy kont.

No tak, tylko ze ta strona jakby zapamiętywała nasze IP i ciągle widziałem kod, który dostałem, nie mogłem pobrać nowego.
Opublikowano

Po pierwsze - to jest akcja czasowa z ograniczoną ilością kodów (50 tys. kodów w jednym rzucie), które rozchodzą się w godzinę.

Po drugie - Gamespot w określonym czasie (następne akcje 3 i 7 lipca jeśli dobrze pamiętam) podaje wskazówki gdzie szukać generatora kodów. Jak już ludzie go znajdą, to wpisuje się e-mail, przekierowuje nas na naszego Fejsa i generuje kod, jeden kod na konto FB).

A jak to robimy, że mamy tyle kodów? Wcześniej robimy dodatkowe konta FB i jak zaczyna się akcja, to nabijamy tyle ile mamy kont.

No tak, tylko ze ta strona jakby zapamiętywała nasze IP i ciągle widziałem kod, który dostałem, nie mogłem pobrać nowego.

Za każdym razem czyścisz ciasteczka przeglądarki, odświeżasz stronę i wpisujesz nowe dane e-mail.

Największym problemem jest FB, który nie pozwala założyć z danego urządzenia więcej niż 3 konta.

Opublikowano

A konta FB które użyło się przy ostatniej akcji działają w następnej?

Opublikowano

Nie

Opublikowano

Kody na kasę do wykorzystania na XBL - 1 kod = 5$.

Tak sobie pomyślałem wczoraj, że jak uzbieram wystarczająco dużo, to może sobie Golda opłacę na rok :P

Nie da się tak Golda opłacać.

Opublikowano

No to pozostają gry ;)

Opublikowano

Panowie, szybkie pytanie - chciałbym kupić Season Pass do Titanfall - konto mam PL, ale region na Xbox One ustawiony jest na USA. Mogę kupić doładowanie za 2 stówki na allegro i je wklepać i będzie to działać? Ten season pass, jak rozumiem, mogę kupić tylko z poziomu konsoli aktualnie?

Opublikowano

No to jest jasne, ale konto mam PL, tylko region konsoli ustawiony jest na USA - ten region sugeruje automatycznie, że konto też jest z USA?

Opublikowano

Tak region który masz ustawiony definiuje region na który masz konto . To na jaki kraj oryginalnie zakładałeś konto na XO nie ma znaczenia , przynajmniej na razie.

Jeśli ustawiłeś USA to jedyna opcja by zrobić zakupy to doładować je $ itd. w zależności od wybranego regionu.

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Panowie czy u was też konsola na słowo "xbox on" reaguje raz na jakiś czas? 

Opublikowano

Po kilku kalibracjach Kinecta u mnie juz dziala za kazdym razem ale wiem ze wlasnie z ta komenda byl najwiekszy problem. Polecam przy kalibracji dac glosniki na full i powoli sciszac az Kinect zacznie kalibracje. Mi pomoglo :)

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Ok, dzięki. 

Opublikowano

W Holandii w standardowych zestawach będą dwie gry w cenie konsoli - Fifa 15 + Forza 5 (oby u nas było podobnie, oby, oby, oby ;))

10444721_755028967880883_867833334108481

Opublikowano

A Fifa wychodzi później?

Opublikowano

To pewnie będą kody na gry, więc nie widzę problemu.

Opublikowano

To pewnie będą kody na gry, więc nie widzę problemu.

Masz racje, tutaj info na temat startu Xboxa w RPA:

*EA SPORTS™ FIFA 15 will launch in South Africa on September 26th 2014. Digital copies of EA SPORTS™ FIFA 15 can be redeemed from this date.