Opublikowano 27 czerwca 201410 l Ale co oni dają dokładnie kody na gry czy co ? Kody na kasę do wykorzystania na XBL - 1 kod = 5$. Tak sobie pomyślałem wczoraj, że jak uzbieram wystarczająco dużo, to może sobie Golda opłacę na rok Edytowane 27 czerwca 201410 l przez DonSterydo
Opublikowano 27 czerwca 201410 l Po pierwsze - to jest akcja czasowa z ograniczoną ilością kodów (50 tys. kodów w jednym rzucie), które rozchodzą się w godzinę. Po drugie - Gamespot w określonym czasie (następne akcje 3 i 7 lipca jeśli dobrze pamiętam) podaje wskazówki gdzie szukać generatora kodów. Jak już ludzie go znajdą, to wpisuje się e-mail, przekierowuje nas na naszego Fejsa i generuje kod, jeden kod na konto FB). A jak to robimy, że mamy tyle kodów? Wcześniej robimy dodatkowe konta FB i jak zaczyna się akcja, to nabijamy tyle ile mamy kont. No tak, tylko ze ta strona jakby zapamiętywała nasze IP i ciągle widziałem kod, który dostałem, nie mogłem pobrać nowego.
Opublikowano 27 czerwca 201410 l Po pierwsze - to jest akcja czasowa z ograniczoną ilością kodów (50 tys. kodów w jednym rzucie), które rozchodzą się w godzinę. Po drugie - Gamespot w określonym czasie (następne akcje 3 i 7 lipca jeśli dobrze pamiętam) podaje wskazówki gdzie szukać generatora kodów. Jak już ludzie go znajdą, to wpisuje się e-mail, przekierowuje nas na naszego Fejsa i generuje kod, jeden kod na konto FB). A jak to robimy, że mamy tyle kodów? Wcześniej robimy dodatkowe konta FB i jak zaczyna się akcja, to nabijamy tyle ile mamy kont. No tak, tylko ze ta strona jakby zapamiętywała nasze IP i ciągle widziałem kod, który dostałem, nie mogłem pobrać nowego. Za każdym razem czyścisz ciasteczka przeglądarki, odświeżasz stronę i wpisujesz nowe dane e-mail. Największym problemem jest FB, który nie pozwala założyć z danego urządzenia więcej niż 3 konta. Edytowane 27 czerwca 201410 l przez DonSterydo
Opublikowano 27 czerwca 201410 l A konta FB które użyło się przy ostatniej akcji działają w następnej?
Opublikowano 27 czerwca 201410 l Ale co oni dają dokładnie kody na gry czy co ? Kody na kasę do wykorzystania na XBL - 1 kod = 5$. Tak sobie pomyślałem wczoraj, że jak uzbieram wystarczająco dużo, to może sobie Golda opłacę na rok Nie da się tak Golda opłacać.
Opublikowano 30 czerwca 201410 l http://www.psxextreme.info/topic/103224-xbox-one-news-bez-komentarzy/?p=3126384 Halo + Mass Effect <3
Opublikowano 30 czerwca 201410 l Panowie, szybkie pytanie - chciałbym kupić Season Pass do Titanfall - konto mam PL, ale region na Xbox One ustawiony jest na USA. Mogę kupić doładowanie za 2 stówki na allegro i je wklepać i będzie to działać? Ten season pass, jak rozumiem, mogę kupić tylko z poziomu konsoli aktualnie?
Opublikowano 30 czerwca 201410 l konto na usa, kasa musi być w $ konto na uk, kasa musi być w funtach doladujesz w złotówkach to nic nie zobaczysz na koncie na xbonie http://www.keye.pl/games/product/id/16780/Karta-Xbox-Live-15-USD Edytowane 30 czerwca 201410 l przez kermit
Opublikowano 30 czerwca 201410 l No to jest jasne, ale konto mam PL, tylko region konsoli ustawiony jest na USA - ten region sugeruje automatycznie, że konto też jest z USA?
Opublikowano 30 czerwca 201410 l Tak region który masz ustawiony definiuje region na który masz konto . To na jaki kraj oryginalnie zakładałeś konto na XO nie ma znaczenia , przynajmniej na razie. Jeśli ustawiłeś USA to jedyna opcja by zrobić zakupy to doładować je $ itd. w zależności od wybranego regionu. Edytowane 30 czerwca 201410 l przez Karas
Opublikowano 1 lipca 201410 l Panowie czy u was też konsola na słowo "xbox on" reaguje raz na jakiś czas?
Opublikowano 1 lipca 201410 l Po kilku kalibracjach Kinecta u mnie juz dziala za kazdym razem ale wiem ze wlasnie z ta komenda byl najwiekszy problem. Polecam przy kalibracji dac glosniki na full i powoli sciszac az Kinect zacznie kalibracje. Mi pomoglo Edytowane 1 lipca 201410 l przez hav3n
Opublikowano 1 lipca 201410 l W Holandii w standardowych zestawach będą dwie gry w cenie konsoli - Fifa 15 + Forza 5 (oby u nas było podobnie, oby, oby, oby ) Edytowane 1 lipca 201410 l przez DonSterydo
Opublikowano 1 lipca 201410 l To pewnie będą kody na gry, więc nie widzę problemu. Masz racje, tutaj info na temat startu Xboxa w RPA: *EA SPORTS™ FIFA 15 will launch in South Africa on September 26th 2014. Digital copies of EA SPORTS™ FIFA 15 can be redeemed from this date.