zloto 737 Opublikowano 2 lipca 2014 Opublikowano 2 lipca 2014 Z tego co widzialem na xbox.com do wersji z kinectem dorzucaja jeszcze nowe Dance Central. Jesli w sklepie bez kinecta wersje z Forza I Fifa bedzie sie dalo wyrwac za 1700 zl to calkiem ok pakiecik. Cytuj
ssxx1 208 Opublikowano 2 lipca 2014 Opublikowano 2 lipca 2014 Ja tez licze na tego bundla za 1700, to by byla bardzo dobra cena. Cytuj
wrog 640 Opublikowano 2 lipca 2014 Opublikowano 2 lipca 2014 Dwie stówki poniżej sugerowanej to by chyba było za dużo, ale tak 100-150zł to realna kwota. Cytuj
MatekDM 1 300 Opublikowano 2 lipca 2014 Opublikowano 2 lipca 2014 (edytowane) Wyglada to swietnie - dobrze, ze robią cos takiego ciekaw jestem co dadzą w kolejnej aktualizacji. W kolejnej aktualizacji będzie pewnie ta nowa apka do ustawiania challengy w grach dla siebie i znajomych (dawałem w newsach). Mogliby wprowadzić w życie ten concept - wygląda to świetnie. Wydaje się, że sprawa jest prosta do realizacji, a od razu o ile lepiej się to wszystko prezentuje. EDIT: W sumie to dosyć stary news, ale do mnie nie dotarł. Powyższy koncept trafił do Majora Nelsona, który pchnął go wśród ludzi z Xbox Team. To może coś z tego będzie niedługo w takich okolicznościach. http://www.eurogamer.net/articles/2014-04-30-microsoft-takes-notice-of-xbox-one-fans-vision-for-console-ui Edytowane 2 lipca 2014 przez Maciomaniak Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 2 lipca 2014 Opublikowano 2 lipca 2014 Z tą ceną ich lekko pogięło (nawet odliczając fifke - 200zł i forze jakieś 7dyszek we wrześniu). Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 3 lipca 2014 Opublikowano 3 lipca 2014 znajdz mi forze za 7 dyszek. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 3 lipca 2014 Opublikowano 3 lipca 2014 Wyglada to swietnie - dobrze, ze robią cos takiego ciekaw jestem co dadzą w kolejnej aktualizacji. W kolejnej aktualizacji będzie pewnie ta nowa apka do ustawiania challengy w grach dla siebie i znajomych (dawałem w newsach). Mogliby wprowadzić w życie ten concept - wygląda to świetnie. Wydaje się, że sprawa jest prosta do realizacji, a od razu o ile lepiej się to wszystko prezentuje. EDIT: W sumie to dosyć stary news, ale do mnie nie dotarł. Powyższy koncept trafił do Majora Nelsona, który pchnął go wśród ludzi z Xbox Team. To może coś z tego będzie niedługo w takich okolicznościach. http://www.eurogamer.net/articles/2014-04-30-microsoft-takes-notice-of-xbox-one-fans-vision-for-console-ui Mam nadzieje ze jak najszybciej wprowadza jakis background bo teraz na tym czarnym tle to wszysto wyglada jak tryb awaryjny z PC. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 3 lipca 2014 Opublikowano 3 lipca 2014 (edytowane) jakie ceny sugerowane XD jak ktoś lubi fife i ścigałki to bedzie w siódmym niebie. cena imo spoko tylko gierki nie te. dobry deal zrobilem biorąc z titanfallem i kienctem za 1900zł. co do najbogatszego bundla-> sprzeda sie dobrze za granica za ten yebaniutki achivement day one. niemce i anglicy będą ssać towar z innych krajów. beka z 14 dni live tylko w pudle z konsolą. czekam na info co do lokalizacji polskiej i appkach. nie rozumiem narzekania na ceny, konsola ps4 z grą np watch dogs w mediasie czy saturnie kosztuje 1949zł a xbox z fifą 15 i forza 5 50zł mniej. także nie wiem o co ból dupska. no niby gry bez pudełek, ale co zrobic. Edytowane 3 lipca 2014 przez Orzeszek Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 3 lipca 2014 Opublikowano 3 lipca 2014 (edytowane) ja juz zacieram ręce na te kodziki FIFA 15 z bundla w jakichś dobrych cenach - jak ktoś chce odsprzedać - biere edit: dla technologicznych nerdów o przyszłości xbona i tiled resources: http://misterxmedia.livejournal.com/164779.html?thread=20157867 Edytowane 3 lipca 2014 przez kermit 1 Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 3 lipca 2014 Opublikowano 3 lipca 2014 Gdyby ten Xbox obsługiwał kierownice Logitecha G27 to bym tego bundla z Fifa i Forza 5 brał z miejsca za te cenę. Fife sprzedałbym może za 100 i było by w miarę OK. Ale niestety. Cytuj
KarolJanuszGejmingu 480 Opublikowano 3 lipca 2014 Opublikowano 3 lipca 2014 Bundle z fifka 15 bedzie tylko dostepny w krajach tier 2? W Uk o tych bundlach moge zapomniec? Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 3 lipca 2014 Opublikowano 3 lipca 2014 W UK masz/miałeś tanie januszowe bundle z TF, więc mało prawdopodobne. Cytuj
wrog 640 Opublikowano 3 lipca 2014 Opublikowano 3 lipca 2014 (edytowane) Na pewno wrzucą też jakieś nowe bundle w tier 1 na jesień, ale jeszcze za wcześnie na ogłoszenie (jakoś w sierpniu/wrześniu dopiero). Call of Duty, FIFA, może Sunset to dobre strzały. Nawet to samo mogą dać, tyle że bez Day One. ja juz zacieram ręce na te kodziki FIFA 15 z bundla w jakichś dobrych cenach - jak ktoś chce odsprzedać - biere To fakt. Jak ktoś jest zainteresowany FIFĄ, to będzie mógł dzięki tym zestawom tanio wyrwać już na premierę. Edytowane 3 lipca 2014 przez wrog Cytuj
Moldar 2 273 Opublikowano 3 lipca 2014 Opublikowano 3 lipca 2014 Pewniakiem będzie pewnie bundle z halo i chyba tego głównie będę wyczekiwać, liczę na unikatowy kolor konsoli i pada, bundle z reach był piękny, żałuję że sprzedałem Cytuj
MatekDM 1 300 Opublikowano 3 lipca 2014 Opublikowano 3 lipca 2014 ja juz zacieram ręce na te kodziki FIFA 15 z bundla w jakichś dobrych cenach - jak ktoś chce odsprzedać - biere edit: dla technologicznych nerdów o przyszłości xbona i tiled resources: http://misterxmedia.livejournal.com/164779.html?thread=20157867 Bardzo się cieszę, że to wkleiłeś. Skonsultuje to ze znajomym, który powie mi na ten temat znacznie więcej, bo siedzi w game devie, więc niedługo może przekażę coś ciekawego Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 3 lipca 2014 Opublikowano 3 lipca 2014 My z Kermitem juz dawno rozgryzlismy dx12, chmure i Tiled Resourcing 1 Cytuj
MatekDM 1 300 Opublikowano 3 lipca 2014 Opublikowano 3 lipca 2014 My z Kermitem juz dawno rozgryzlismy dx12, chmure i Tiled Resourcing No i jestem Ci wdzięczny za kilka informacji tak czy inaczej Może też wyciągnę trochę info od ludzi, którzy aktywnie w tym siedzą. Mam też plan na duży projekt na premierę Xboxa One w Polsce, właśnie zbieram ludzi chętnych wspomóc mnie w tym wszystkim, więc jak coś ruszy, to forum jako pierwsze o tym usłyszy. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 3 lipca 2014 Opublikowano 3 lipca 2014 jak coś do organizacji na terenie warszawy to sie pisze Cytuj
zloto 737 Opublikowano 3 lipca 2014 Opublikowano 3 lipca 2014 ja juz zacieram ręce na te kodziki FIFA 15 z bundla w jakichś dobrych cenach - jak ktoś chce odsprzedać - biere edit: dla technologicznych nerdów o przyszłości xbona i tiled resources: http://misterxmedia.livejournal.com/164779.html?thread=20157867 Bardzo się cieszę, że to wkleiłeś. Skonsultuje to ze znajomym, który powie mi na ten temat znacznie więcej, bo siedzi w game devie, więc niedługo może przekażę coś ciekawego Przepraszam, ale musze zaregowac. Facet pisze tam same bzdury. To zwykly troll, ktos z forum 3d beyond kiedys pieknie podsumowal jego wypocin. Naprawde, nie dawajcie wiary w to co on glosi. Jezeli chcecie sie zaglebic w sprawy techniczne, to wlasnie polecam forum 3d beyond. Mozna sie tam spotkac z wypowiedziami developerow, na kazdy temat. Od ESRAMu, przez rozwazania na temat chmury, po dx12 I tak dalej : ) http://n4g.com/user/blogpost/orangepowerz/524444 @Maciomaniak, trzymam kciuki za 'akcje promocyjna'. Cytuj
MatekDM 1 300 Opublikowano 3 lipca 2014 Opublikowano 3 lipca 2014 ja juz zacieram ręce na te kodziki FIFA 15 z bundla w jakichś dobrych cenach - jak ktoś chce odsprzedać - biere edit: dla technologicznych nerdów o przyszłości xbona i tiled resources: http://misterxmedia.livejournal.com/164779.html?thread=20157867 Bardzo się cieszę, że to wkleiłeś. Skonsultuje to ze znajomym, który powie mi na ten temat znacznie więcej, bo siedzi w game devie, więc niedługo może przekażę coś ciekawego Przepraszam, ale musze zaregowac. Facet pisze tam same bzdury. To zwykly troll, ktos z forum 3d beyond kiedys pieknie podsumowal jego wypocin. Naprawde, nie dawajcie wiary w to co on glosi. Jezeli chcecie sie zaglebic w sprawy techniczne, to wlasnie polecam forum 3d beyond. Mozna sie tam spotkac z wypowiedziami developerow, na kazdy temat. Od ESRAMu, przez rozwazania na temat chmury, po dx12 I tak dalej : ) http://n4g.com/user/blogpost/orangepowerz/524444 @Maciomaniak, trzymam kciuki za 'akcje promocyjna'. Dobrze, że mówisz - sam w tym nie siedzę, więc też skonsultuję to wszystko co tam jest Mój projekt będzie na pewno na terenie Warszawy, więc w razie czego będę łapać osoby chętne z tego forum (ale to jeszcze trochę czasu), no i chcę zaangażować sam Microsoft w to wszystko, więc trzymajcie kciuki by wypaliło Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 3 lipca 2014 Opublikowano 3 lipca 2014 okej, jak sie przygotowac do cebulobrania? potrzebuje 4 kody. amerykance kombinują z jakimiś pingerami, tez mam cos takiego robić? w tamtym tygodniu znajomi mi pomogli, teraz juz cięzko będzie Cytuj
MaZZeo 14 242 Opublikowano 3 lipca 2014 Autor Opublikowano 3 lipca 2014 ja mam 12 kont na fejsbuku zalozonych + znajomi jak bendo Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 3 lipca 2014 Opublikowano 3 lipca 2014 podziwiam was za zakladanie takiej ilosci kont, mi sie nie chce ;/ ale moze skorzystam z facebooka dziewczyny i znajomych o ile ktos tu poda linka xD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi