Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano

LOL już po akcji? :D

Opublikowano

no też właśnie sie zdziwiłem. chyba że chca co godzinę np partiami puszczać

Opublikowano

no bo jak ludzie szykuja po 40 kont ;d to kasa szybko sie rozchodzi

Opublikowano

działa :D mam 2 kody. jak ktos miły potrzebuję jeszcze dwa do szczęścia :*

Opublikowano

mam dwa i wszystko hula.

Opublikowano

Maz - nie użyłeś kont FB z poprzedniej akcji? Bo "niby" generuje kod z dzisiejszą datą ale to jest dokładnie ten sam kod który był wygenerowany w poprzednich akcjach za pomocą danego konta FB :D

Opublikowano

chyba cos jest nie tak, bo ja uzylem konta dziewczyny i znajomego. jeden kod dziala drugi juz nie

Opublikowano
  • Autor

Maz - nie użyłeś kont FB z poprzedniej akcji? Bo "niby" generuje kod z dzisiejszą datą ale to jest dokładnie ten sam kod który był wygenerowany w poprzednich akcjach za pomocą danego konta FB :D

Mylisz się to są nowe kody.

Opublikowano

To przyroda :teehee:

Ogólnie 3 akcja wyjątkowo udana :D

Opublikowano

daj Maz jeden to sprawdze czy działa :P

Opublikowano

No właśnie ja użyłem kont z poprzedniej akcji i żaden się nie powtórzył

Kyo - pochwal się ile udało ci się wyrwać ;)

Opublikowano

No kuźwa :D A ja sprawdziłem tylko 2 konta - ten sam kod wyskoczył więc dałem sobie spokój :(. Ale za to działały konta z pierwszej akcji więc 5 kodów ekstra doszło. W sumie 15. Mam odpowiedni kolor bo zżółkłem od tej cebuli xD

A Ty ile? Pewnie natrzepałeś równo!

Opublikowano

Dajcie jeden kod, bo mam tylko $10 a za to nic nie jestem w stanie kupić xD

Opublikowano

Za tydzień, ostatni raz już. U mnie trochę kodów użytych niestety, ale i tak spora kwota wpadła. Od pewnego momentu już mi się nie chciało :)

Edytowane przez wrog

Opublikowano
6/19/2014 12:00 PM– 11:59 PM

6/26/2014 12:00 PM– 11:59 PM

7/3/2014 12:00 PM– 11: 59 PM

7/10/2014 12:00 PM– 11:59 PM