Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

bankowo sie da bo mnie to właśnie drażniło i wyłączyłem tę opcję - to było gdzieś w ustawieniach zasilania chyba czy coś

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano

Ustawienia -> Zasilanie (Power settings) -> TV/AV i sobie ustawiasz

Oczywiście do tego Kinect potrzebny.

Edytowane przez wrog

Opublikowano

Chlopaki, jest jakis blad - sciagam wlasnie za free FM5 z polskiego konta :D

Opublikowano

Nie blad tylko ''MS taki dobry'' dal gre za free na weekend.

Opublikowano
 Xbox Live Gold Members Play Forza Motorsport 5 Free This Weekend

In preparation for the launch of Forza Horizon 2 on September 30th, we’re excited to announce that all Xbox Live Gold members can enjoy Forza Motorsport 5 for free this entire upcoming weekend. Beginning at 12:01 a.m. PDT, Thursday, September 4 through 11:59 p.m. PDT, Sunday, September 7, Gold members in Xbox One markets can enjoy Forza Motorsport 5, in entirety and for free.

http://majornelson.com/2014/09/03/xbox-live-gold-members-play-forza-motorsport-5-free-weekend/

Opublikowano

Chlopaki, jest jakis blad - sciagam wlasnie za free FM5 z polskiego konta :D

Przecież stronę wcześniej zarzucałem linkiem. :D

Opublikowano

Szkoda, że zmienili zwrot kilku groszy z zakupów. Wcześniej wystarczał Gamerscore, teraz jakieś gwiazdki trzeba najpierw nabić...

Opublikowano

Podczas pierwszego logowania się na swoje konto miałem możliwość skorzystania z darmowego Golda na 30 dni, jeżeli poda się dane karty. Było napisane, że można z poziomu konsoli anulować automatyczne, comiesięczne odnawianie i pobieranie kasy z konta ale nigdzie tego nie widze. Ktoś mnie oświeci ?

Opublikowano

Ciekaw jestem czy kiedyś Xbox rewards trafi w końcu do Polski. W nowym programie dostaje się kasę nawet za granie w gry z Golda. Fajny dodatek do reszty promocji na XBL.

http://rewards.xbox.com/?utm_content=buffercea47&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer

Byłoby super, ale szanse są raczej małe. :/ Swego czasu zbierałem tam MSP na amerykańskim koncie za odpowiadanie w ankietach.

Opublikowano

Szkoda, że zmienili zwrot kilku groszy z zakupów. Wcześniej wystarczał Gamerscore, teraz jakieś gwiazdki trzeba najpierw nabić...

wlasnie troche sie pogubilem o co teraz chodzi w rewards.xbox ;/ mam 2 gwiazdki i 3700 credit, za czasow msp bylo duzo lepiej bo od kopa bylo wiadomo ile punktow sie zarobilo

Opublikowano

wlasnie troche sie pogubilem o co teraz chodzi w rewards.xbox ;/ mam 2 gwiazdki i 3700 credit, za czasow msp bylo duzo lepiej bo od kopa bylo wiadomo ile punktow sie zarobilo

1000 pkt = 1$

Opublikowano

Podczas pierwszego logowania się na swoje konto miałem możliwość skorzystania z darmowego Golda na 30 dni, jeżeli poda się dane karty. Było napisane, że można z poziomu konsoli anulować automatyczne, comiesięczne odnawianie i pobieranie kasy z konta ale nigdzie tego nie widze. Ktoś mnie oświeci ?

powinno byc w opcjach konta, 

settings-> payment & billing i tam mozesz dodac / usunac karte lub konto paypal

1000 pkt = 1$

xD slabo 

Opublikowano

powinno byc w opcjach konta, 

settings-> payment & billing i tam mozesz dodac / usunac karte lub konto paypal

xD Byłem już tam ale nie zauważyłem, że trzeba wcisnąc "prawo" by wyświetliły się odpowiednie opcje, dzieki :)

EDIT:

Jeżeli chodzi o zakres RGB to rozumiem, że w ustawieniach Telewizor to Limited, a Komputer to Full ? 

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Potrzebuję kodu na 15 dolców ale na keye.pl im brakło - ktoś ma do polecenia podobną stronkę?

Opublikowano

Nie mają USD

edit - i też nie mają kodów na 50zl...

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Redcoon sprzedaje na allegro Oneki z Titanem i Kinectem za 1700zł, kurier gratis. Dobra opcja jak ktoś woli kinecta od gier w kodach.

Jak to wygląda z tą gwarancją od MSu, że się rejestruje konsole i pokazuje ile jej masz? Czym starsza produkcja tym krótsza gwara, mimo, że kupiona w sklepie? Np kupię nówkę i będę miał półtora roku po rejestracji?

Opublikowano

nvm już dałem rade

DANCE CENTRAL SPOTLIGHT kurtyzany!!11 

Opublikowano

Ok, potrzebuje kilku informacji, pewnie bym wygoglowal wiekszosc ale mam sporo do roboty w domu (np granie w Forze, znaczy sie tlumaczenie strony www dalej...) wiec zostawie tu pytania i jak jakas dobra duszyczka odpowie to nagrodze plusem.

1. Jak wylaczyc samoczynne odnawianie subskrypcji GOLD'a ? Danych karty nie chce usuwac bo to pre-paid wiec nic jej nie grozi.

2. Jak cos nagrac lub puscic screena (nie mam kinecta) ? PS4 mnie rozleniwilo z przyciskiem Share, tutaj czegos takiego nie widze.

3. Mozna juz wrzucac na YT po nagraniu ? Jesli tak to trzeba miec apke zgadza sie ?

4. Zeby streamowac trzeba miec apke Twitcha yes ?

5. Czy da sie zmienic tlo/tapete ?

Opublikowano

1. Wejdz na stronke www Xboxa - My account - Subscriptions -  wybierasz Xbox Live Gold i dajesz Cancel automatic payment.

2. Niestety na razie nie da sie robic screenow na Xbonie :( Nagrywanie tez jest bardziej skomplikowane niz na PS4 bo trzeba wszystko robic apka DVR - albo masz ja ciagle otwarta w snapie albo musisz skakac miedzy gra a apka jak chcesz cos nagrac. Pobaw sie tym, sa tam opcje do nagrania gameplayu wstecz jak i nagrywania podczas gry. Szkoda ze nie masz Kinecta bo najprosciej jest uzyc komendy ''record that''. Ogolnie na Xbonie jest lekki roz(pipi) bo nagrywasz gamepley apka DVR, podgladaz w Upload, a edytujesz w Upload Studio. Tutaj tez mozesz swoj przerobiony gameplay wrzucic na OneDrive.

3. Tak, trzeba miec apke YouTuba.

4. Yes.

5. Nope, trzeba czekac na uptade a te sa co miesiac wiec predzej czy pozniej takie cos dostaniemy :)

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Było, ale jestem tak zły, że nie chce mi się szukać. Gra przypisuje się do konta, czy do konsoli? Wbiłbym kod na Forze i pograłbym przez weekend, a później oddalbym ja do serwisu, ale nie wiem co z tym przypisaniem.