Opublikowano 5 września 201410 l Czyli nawet jak mi przyślą nową konsolę, to będę mógł ściągnąć drugi raz?
Opublikowano 5 września 201410 l Masz teraz przez weekend Forzę z Goldem za free do poniedziałku. Nie musisz kodu zużywać.
Opublikowano 5 września 201410 l A właśnie - Można gdzieś sobie zapisać sejwy np. Na pendrive? Po weekendzie będę odsyłał konsolkę do Microsoftu i dla pewności wolałbym zatrzymać gdzieś swoje zapisane stany gier, gdyby np. Postanowili wymienić mi konsolę na nową.
Opublikowano 5 września 201410 l Twoje sejwy są automatycznie zapisywane w chmurze. Zalogujesz się na innej konsoli, to przy włączeniu gry pobierze sobie samo sejwa. Next-gen panie. Edytowane 5 września 201410 l przez wrog
Opublikowano 5 września 201410 l EA Access już dostępne w Polsce - Cenki, które wyświetlają się na konsoli są bardzo atrakcyjne. Roczny abonament: 79,99zł Miesięczny abonament: 14,99zł.
Opublikowano 5 września 201410 l Kurcze kusi mnie za takie pieniadze, gdyby dodali garden warfrae nawet bym sie nie zastanawial, przed premiera dragon age'a bym wzial zeby od razu sprobowac triala.
Opublikowano 6 września 201410 l Za takie pieniądze jak za darmo. 11.99£ to ja mam plusa na 3 miechy. Dobra oferta.
Opublikowano 6 września 201410 l Kurcze kusi mnie za takie pieniadze, gdyby dodali garden warfrae nawet bym sie nie zastanawial, przed premiera dragon age'a bym wzial zeby od razu sprobowac triala. Ja mam plan wlasnie wziasc jeden miesiac na premiere Dragon Age Polecam Plantsy bo gra jest zacna. Jak bedziesz mial jakas okazje to bierz smialo, ja mam cyfrowke wiec mozna cos pograc razem. Edytowane 6 września 201410 l przez hav3n
Opublikowano 6 września 201410 l Czytasz coś w ogóle poza Sony Ficek? Mają ponoć być, ale kiedy? nie wiadomo. Obecnie nie działa w PL.
Opublikowano 6 września 201410 l EA Access już dostępne w Polsce - Cenki, które wyświetlają się na konsoli są bardzo atrakcyjne. Roczny abonament: 79,99zł Miesięczny abonament: 14,99zł. Spore zaskoczenie. Nawet taniej niż nominalnie w $ O_o
Opublikowano 6 września 201410 l Cena za roczny abonament jest smiesznie niska. Nominalna cena w USA: 30$ za roczny 5$ za miesiąc A u nas w przeliczeniu na $: 25$ za roczny 4,6$ za miesiąc Nie spodziewałem się po EA takiego ukłonu w stronę polskiego klienta biorąc pod uwagę, że to właśnie ich gry są chyba najdroższe ze wszystkich. Edytowane 6 września 201410 l przez DonSterydo
Opublikowano 6 września 201410 l Zakladka Friends bedzie dostepna dla wszystkich w Preview juz w nastepnym uptade Edytowane 6 września 201410 l przez hav3n
Opublikowano 6 września 201410 l @hav3n Jak dorwe gardeny to sie odezwe A propos friendsow, mozna jakos zobaczyc avatar znajomego ? Na x360 np podczas bycia w grupie wszystkie staly obok siebie, jak jest tutaj ?
Opublikowano 6 września 201410 l Avatary na One chyba poszly do kosza.... można z nich zrobić sobie gamerpic, i chyba nic więcej
Opublikowano 6 września 201410 l Aha, bo swoj z czasow 360tki moge zobaczyc jak mieczami macha ale innych nie, to mnie wlasnie troche zdziwilo Edytowane 6 września 201410 l przez Bansai
Opublikowano 6 września 201410 l Totalnie bym je usunął i dał w zamian możliwość zrzutu własnego obrazka w odpowiednim formacie. Fajnie by było.
Opublikowano 6 września 201410 l rowniez sie ciesze ze odeszli od pomyslu avatarow, cena za ea access bardzo korzystna sam sie skusilem bo i tak chcialem kupic NFS Rivals a tu prosze jeszcze ogram sobie BF4