Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupując konto od kogoś z allegro mogę sobie wbijać acziki bezproblemowo? ale czy mogę kasować jego konto po zassaniu gry? coś było kiedyś o jakichś licencjach etc. hmm?

Opublikowano

na Plejaku od zawsze taka kultura zabawy była i OK było dlatego botów pytam jak to po tej stronie wygląda :)

Opublikowano

na xboksie musisz się przyzwyczaić do wysokich standardów :P.

"Wykorzystałeś już dzienny limit pozytywnych głosów reputacji." :/

Może i bany częste nie są, ale jednak chyba szkoda ryzykować utratę konta i zablokowanie konsoli. Jak to się mówi, chytry dwa razy traci. 

Opublikowano (edytowane)

Kupując konto od kogoś z allegro mogę sobie wbijać acziki bezproblemowo? ale czy mogę kasować jego konto po zassaniu gry? coś było kiedyś o jakichś licencjach etc. hmm?

Mozesz wbijac i grac na swoim bez problemu, kasowac profilu chyba nie.

MS nie bedzie banowal za taka bzdure, na pewno nie w momencie kiedy przegrywaja z konkurencja.

Edytowane przez Bansai
Opublikowano

Ten ban to jakiś internetowy mit.Każdy się boi,nikt nie wyrwał.Moich 3 kumpli w tamtej generacji jechało przez kilka lat na lewych kontach do x360 z grami i żaden bana nie wyrwał

Mój ziomek dostał bana na konsole za te konta, z tym, że te xbox one to mogą być jeszcze takie sytuacje, że koleś uczciwie zakłada konto ładuje w nie hajs a potem nimi po prostu obraca, ale nie wiem. Anyway średnia opcja.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Bany to nie mit. Mało kto dostaje bana, ale ryzyko jest realne. 

Opublikowano

na X360 kupiłem tak z ponad 50 gier i żadnego bana nie dostałem (na dwóch konsolach), trzeba po prostu kupować u sprawdzonych sprzedawców.

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Gdzie tutaj jakies demka,są do ściagniecia? Jak zmienic avatar , zrobilem,postac i jakiegos pajaca mam teraz na avku. Sorki za tępe pytania

Edytowane przez S_600
Opublikowano

Spoko dziękówka.Jeszcze tylko dopomóżcie w kwestii kont, są na mojej konsoli jakies dwa konta, poprzedniego właściciela. Jest jakaś możliwość usunięcia ich (zahasłowane) i czy jak sie je skasuje to nie nie spierdle. Chodzi mi o to, czy nie jest np jakieś główne konto.

Opublikowano

Jaką konsolę bardziej polecacie kupić i dlaczego?

Z polskiej dystrybucji czy jakąś z allegro ? Osobiście interesuje mnie kinectowa wersja aczkolwiek budżet jest mocno ograniczony.

np Taki zestaw:

http://allegro.pl/microsoft-xbox-one-gw12-poznan-baranowo-i4580370688.html

Bądź podobny z Titanfallem, które też krążą ?

Są jakieś różnice? Że konsola może mieć jakieś blokady regionalne bądź jakaś ang wersja i wejście do gniazdka będzie inne? Thx za odp ;)