MatekDM 1 299 Opublikowano 17 września 2014 Opublikowano 17 września 2014 (edytowane) Miałem dzisiaj przyjemność po raz pierwszy trzymać w dłoniach pada. To jest mistrzostwo świata. Wykonanie, wygląd i feeling zmiata wszystko. Na dniach podejmę decyzję czy brać XO. Bierz. Na pierwszych stronach tego tematu masz wiele różnych opinii o tej konsoli, a pad (jak sam się przekonałeś), usługi sieciowe, funkcja snap czy aktualizacje i wsparcie (także serwis) to najlepsze co może być Gry są kwestią indywidualną, ale Xbox One jest rajem dla fana wyścigów, niedługo Horizon 2 (!), SO, Ori, kolekcja Halo, będzie jeszcze lepiej Edytowane 17 września 2014 przez Maciomaniak Cytuj
mushabelly 384 Opublikowano 17 września 2014 Opublikowano 17 września 2014 (edytowane) Słuchajcie. Brać X-a teraz czy czekać na białego ( już, teraz bym zamówił - żona najwyżej oczy wydrapie )? Kupiłem białą PS4 i d... nie urywa ( chodzi o estetykę ). Forza 2 niebawem więc odpowiedź wydaje się oczywista . Czy biały X będzie miał może coś niezwykłego? Edytowane 17 września 2014 przez mushabelly Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 17 września 2014 Opublikowano 17 września 2014 Słuchajcie. Brać X-a teraz czy czekać na białego ( już, teraz bym zamówił - żona najwyżej oczy wydrapie )? Kupiłem białą PS4 i d... nie urywa ( chodzi o estetykę ). Forza 2 niebawem więc odpowiedź wydaje się oczywista . Czy biały X będzie miał może coś niezwykłego? Na oficjalnym blogu napisali, że będzie miał przystawkę do robienia tostów. Cytuj
Soban 4 060 Opublikowano 17 września 2014 Opublikowano 17 września 2014 Dodatkowy port "Glory hole". Cytuj
mushabelly 384 Opublikowano 17 września 2014 Opublikowano 17 września 2014 Hmm akurat miałem też toster kupować. Ale pewnie 4 tostów nie zrobi więc i tak nie będę go używał . Glory hole zrobię samoróbkę . Biorę czarnucha. Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 17 września 2014 Opublikowano 17 września 2014 Dobry wybor. No to rasizm. Cytuj
mushabelly 384 Opublikowano 17 września 2014 Opublikowano 17 września 2014 Rasizm by był jakbym białego brał . Cytuj
Tooptek 0 Opublikowano 17 września 2014 Opublikowano 17 września 2014 Nie zastanawiaj sie mam w domu oba next geny. I "amerykański" odpalany jest znacznie częściej. Liczyłem na Destiny ale na szczęście hype mnie nie dopadł. Gdybym wcześniej był w Preview to nawet diablo bym kupil bo to must have mojej zony:) a i jeszcze serwis lepszy... Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 17 września 2014 Opublikowano 17 września 2014 Hironobu Sakaguchi: The doors not shut on Lost Odyssey and Blue Dragon http://www.siliconera.com/2014/09/16...-terra-battle/During an interview on Sakaguchi's next mobile game, Terra Battle.."While we’re on the topic of revisiting ideas how about Blue Dragon or Lost Odyssey? The writing in the flashback scenes of the latter were particularly impressionable, so we’re sure people would be interested in seeing an elaboration of that.I can’t say much on that, since the franchise license holder isn’t just me. That doors not shut, though, so you never kniw mistwalker robi gierki na komórki? Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 17 września 2014 Opublikowano 17 września 2014 Yup, ostatnio robil jakas gre surferska o ile dobrze pamietam. Ciolek sie marnuje Cytuj
mushabelly 384 Opublikowano 18 września 2014 Opublikowano 18 września 2014 Gdzie zamawiacie Forzę Horizon 2? Cytuj
Soban 4 060 Opublikowano 18 września 2014 Opublikowano 18 września 2014 Ja czekam do premiery i zobaczę,gdzie mają w Wawie najtaniej. Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 18 września 2014 Opublikowano 18 września 2014 Ja już mam pobraną na dysk cyfrówkę, także czekam jedynie na godzinę 0 Cytuj
Emtebe 2 554 Opublikowano 19 września 2014 Opublikowano 19 września 2014 Da się jakoś powrócić do aktywacji tego Golda na 30 dni, co się pojawia przy pierwszym uruchomieniu konsoli? Na początku to anulowałem i nie wiem czy jakoś teraz mogę do tego wrócić? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 19 września 2014 Opublikowano 19 września 2014 (edytowane) Nowe konto chyba tylko wchodzi w grę, ale skoro gold działa na wszystkie konta to raczej niet problema. Edytowane 19 września 2014 przez _Be_ Cytuj
mushabelly 384 Opublikowano 19 września 2014 Opublikowano 19 września 2014 Też chyba Forzę cyfrową kupię bo nie wytrzymam przecież jak w piątek kurier nie przyjdzie. W Niedzielę jadę po konsolę , chyba zestaw z Forzą i Fifą najlepszy ( Lego mam, a Kinecta się boję ), Powiedzcie tylko czy jakaś wybitna gra coop jest na X-a teraz, tak żeby z żoną pograć? Cytuj
zloto 737 Opublikowano 19 września 2014 Opublikowano 19 września 2014 Forza 5 ma split screen, a za jakis czas kolekcja szefa kuchni, wiec setki godzin wspolnej zabawy was czekaja: D Polecam jeszcze Rayman'a Legends, jesli nie graliscie na ps360 to rowniez syta gierka dla dwojga(przetestowane i potwierdzone : ) Cytuj
Lokomotywa 371 Opublikowano 19 września 2014 Opublikowano 19 września 2014 Da się jakoś powrócić do aktywacji tego Golda na 30 dni, co się pojawia przy pierwszym uruchomieniu konsoli? Na początku to anulowałem i nie wiem czy jakoś teraz mogę do tego wrócić? mój kolega do tego wrócił, poszukaj w ustawieniach -> subskrypcje czy coś takiego Cytuj
prz3mus 20 Opublikowano 20 września 2014 Opublikowano 20 września 2014 Da się jakoś powrócić do aktywacji tego Golda na 30 dni, co się pojawia przy pierwszym uruchomieniu konsoli? Na początku to anulowałem i nie wiem czy jakoś teraz mogę do tego wrócić? Ja tez anulowałem. Pozniej zalogowałem sie na xbox.pl i tam w dziale z goldem były trzy opcje do wyboru - rownież ta darmowa. Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj
Gomlin 17 Opublikowano 20 września 2014 Opublikowano 20 września 2014 Hejka, Czy orientuje się może ktoś jak sprawdzić czy bundle xboxa one jest przeznaczony na rynek eu ? Bo chciałbym kupić a nie chce wtopić ze kupie anglika ? Na pudełku są jakieś oznaczenia ? Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 20 września 2014 Autor Opublikowano 20 września 2014 jak anulować subskrypcję golda? na xboxie albo przez stronkę? Cytuj
wrog 609 Opublikowano 20 września 2014 Opublikowano 20 września 2014 Szukaj tutaj: https://account.xbox.com/pl-PL/?xr=mebarnav albo na konsoli w opcjach subskrypcji. 1 Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 20 września 2014 Opublikowano 20 września 2014 Zaplace za ea access debetowka z mbanku, czy nie pojdzie? Moze w ogole niech ktos zalozy temat o tej usludze tutaj, bo w sumie to xboxowy 'ex', a bez sensu przeczesywac ten temat zeby sie czegos dowiedziec. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 20 września 2014 Opublikowano 20 września 2014 Jeżeli opłacasz nią zakupy z XBL, to za EA:A też nią zapłacisz. Zresztą dlaczego miałaby nie działać, normalna karta płatnicza Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi