Opublikowano 22 września 201410 l Nie chodzi o to, że im się nie podoba, a o żałosną argumentację (po godzinie nie ma już wszystkich przeciwników, całego arsenału, gra za mało "normalna", trudna lulz).
Opublikowano 22 września 201410 l Co do QB to obstawiam Q2 2015. Jeśli chodzi o SO cóż mam mieszane odczucia wobec tego tytułu choć spodziewam się tytułu na solidne 8/10 nie więcej
Opublikowano 22 września 201410 l Ta, na poly pisali, że the last of us to nudna gra więc wiesz. Chociaż w sumie po SO też nie oczekuje mesjasza. można się czepiać poly ale już z 3-4 takie opinie czytałem że SO nie podchodzi, czuje w kościach że to będzie gra na 7/10. Ja też, ale w oceny wbijam kija i podbijam. Zwłaszcza od takich miernot dla których gra jest zbyt normalna albo że brakuje cover systemu Edytowane 22 września 201410 l przez _Be_
Opublikowano 22 września 201410 l Koleś napisał, że brakuje mu normalności, lol. 95% gier jest zupełnie szara i normalna i jak wychodzi raz na rok zachodnia, kolorowa gra to od razu, że jednak to chciałby takie nudne i szare strzelanie. Do tego nie ma cover systemu i gra na ziemi jest trudna ho ho ciekawe jak kiedyś grał w gry. ... Poważnie tak napisali? Ale powaznie? Nie chce mi się wierzyć.
Opublikowano 22 września 201410 l Koleś napisał, że brakuje mu normalności, lol. 95% gier jest zupełnie szara i normalna i jak wychodzi raz na rok zachodnia, kolorowa gra to od razu, że jednak to chciałby takie nudne i szare strzelanie. Do tego nie ma cover systemu i gra na ziemi jest trudna ho ho ciekawe jak kiedyś grał w gry. ... Poważnie tak napisali? Ale powaznie? Nie chce mi się wierzyć. Wejdź sobie na poly i poczytaj. Strzelał z karabinu na winyle i stwierdził, że to zbyt dziwaczne.
Opublikowano 22 września 201410 l Autor z polygamii szanuje tylko teksty Koso, dożywotni szacuken za gnojenie klaperstwa.
Opublikowano 22 września 201410 l W tych polskich portalach chyba same odpady poprodukcyjne piszą. Wczoraj czytałem wrażenia z Horizon 2, chyba na Gamezilla i autor pisał, że grę robi Turn 10 i kłamali w kwestii framerate'u bo Horizon 2 jest w 30 FPS a miało być 60 FPS i że nie ma w grze uszkodzeń pojazdów... Nadal brakuje mi w Forzie uszkodzeń pojazdów. Nie jestem w stanie sobie wyobrazić do czego zdolni byliby twórcy z Turn 10, gdyby tylko pozwolono im na poobijanie aut... Szkoda tylko, że gra jedynie potwierdza kłamstwa, jakie ostatnio firma z Redmond rozgłasza PR-owo. O 60 klatkach na sekundę można sobie pomarzyć. http://gamezilla.komputerswiat.pl/zapowiedzi/2014/9/tgs-2014-forza-horizon-2-dla-tej-gry-warto-kupic-xboksa-one Edytowane 22 września 201410 l przez DonSterydo
Opublikowano 22 września 201410 l na gamezilla ostatnio pisali, że MS zamiast Minecrafta w tej cenie mógł wykupić Take Two, Rockstar i GTA razem wzięte (i chyba coś tam jeszcze). zero myślenia racjonalnego i byleby się przypodobać innym klapkom, szkoda gadać.
Opublikowano 22 września 201410 l Coś te polskie portale na psy schodzą. PSX, Poly, GZ, gram, co kolejne? Chyba tylko Eurogamer zostanie do czytania. Edytowane 22 września 201410 l przez Lukas_AT
Opublikowano 22 września 201410 l GOL w tym roku mnie zaskoczył.Zaczęli dużo surowiej oceniać gierki i w większości się zgadzałem z ich oceniaczką.W sumie to tak myślę,że jak reszta jest za PS to na Golu częściej chwalą gierki na xboxa.Pewnie to zasługa miłości do blachy i windowsa
Opublikowano 23 września 201410 l Poziom polskich portali zawsze był słaby, ale to co ostatnio wyczytuję, to żenada do kwadratu. Nołnejmy, które nazywają siebie redaktorami nie potrafią dotrzeć do materiałów źródłowych, a jak już coś tłumaczą, to się okazuje, że akapit tekstu w języku angielskim przerasta ich możliwości. Do tego pisanie piramidalnych bzdur o grach, których na oczy nie widzieli jak w przypadku tego tekstu o Horizon 2.
Opublikowano 23 września 201410 l Ktoś jeszcze potrzebuje tych redaktorzyn do czegokolwiek? widzę trailery, gameplaye i ide do sklepu po swoją kopię/nie idę.
Opublikowano 23 września 201410 l Przeciętny posiadacz konsoli szuka informacji o grach dopiero przed zakupem i wtedy najczęściej trafia na jakieś przypadkowe materiały w sieci. Ostatnio kumpel znajomego, mający X360 pytał się mnie czym różni się Forza Horizon od Forza Motorsport. Masa ludzi nawet tak podstawowych informacji nie posiada.
Opublikowano 23 września 201410 l Autor czy komuś się udało odpalić cyfrową wersję Fify 15? Niby premiera w USA 23 września, mam ustawiony taki region i nie mogę odpalić.
Opublikowano 24 września 201410 l A gdzie „kupiłeś”? Jak wpisałeś kod na polskim regionie i naszym sklepie, to musisz czekać na polską premierę.
Opublikowano 24 września 201410 l czy komuś się udało odpalić cyfrową wersję Fify 15? Niby premiera w USA 23 września, mam ustawiony taki region i nie mogę odpalić. łączę się w bulu z Toba Mazz.
Opublikowano 24 września 201410 l W tych polskich portalach chyba same odpady poprodukcyjne piszą. Wczoraj czytałem wrażenia z Horizon 2, chyba na Gamezilla i autor pisał, że grę robi Turn 10 i kłamali w kwestii framerate'u bo Horizon 2 jest w 30 FPS a miało być 60 FPS i że nie ma w grze uszkodzeń pojazdów... Szkoda tylko, że gra jedynie potwierdza kłamstwa, jakie ostatnio firma z Redmond rozgłasza PR-owo. O 60 klatkach na sekundę można sobie pomarzyć. http://gamezilla.komputerswiat.pl/zapowiedzi/2014/9/tgs-2014-forza-horizon-2-dla-tej-gry-warto-kupic-xboksa-one Jest odpowiedź redaktora w komentarzach: Po drugie - głowy popiołem nie posypię, bo uderzam w fałszywy PR Microsoftu, a nie twórców. Oni owszem - nic takiego nie mówili, ale MS krzyczy, że ich gry to tylko 1080p i 60 klatek. No to znów pytam się gdzie.
Opublikowano 24 września 201410 l Po drugie - głowy popiołem nie posypię, bo uderzam w fałszywy PR Microsoftu, a nie twórców. Oni owszem - nic takiego nie mówili, ale MS krzyczy, że ich gry to tylko 1080p i 60 klatek. No to znów pytam się gdzie. Ten "redaktor" na głowę upadł? Gdzie M$ tak krzyczy? Gość pomylił obozy chyba, albo zielony myli mu się z niebieskim. Dno.
Opublikowano 24 września 201410 l Gość pomylił obozy chyba, albo zielony myli mu się z niebieskim. Dno. Akurat ani Sony ani MS nie krzyczą o 1080/60fps i nigdy nie krzyczały. Edytowane 24 września 201410 l przez Lukas_AT
Opublikowano 24 września 201410 l No nie, to była tylko niskich lotów analogia do sytuacji z Watch_Dogs swego czasu Ale przykro czytać takie informacje, bo ludzie i tak mają w Polsce marne pojęcie o Xboxie, a tutaj dochodzą tego typu kwiatki na rzekomo rzetelnych portalach.
Opublikowano 24 września 201410 l Beka z Gamezilli. Ten portal do rzetelnych to się chyba nigdy nie zaliczał.