Gość DonSterydo Opublikowano 22 września 2014 Opublikowano 22 września 2014 Nie chodzi o to, że im się nie podoba, a o żałosną argumentację (po godzinie nie ma już wszystkich przeciwników, całego arsenału, gra za mało "normalna", trudna lulz). Cytuj
Karas 433 Opublikowano 22 września 2014 Opublikowano 22 września 2014 Co do QB to obstawiam Q2 2015. Jeśli chodzi o SO cóż mam mieszane odczucia wobec tego tytułu choć spodziewam się tytułu na solidne 8/10 nie więcej Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 22 września 2014 Opublikowano 22 września 2014 (edytowane) Ta, na poly pisali, że the last of us to nudna gra więc wiesz. Chociaż w sumie po SO też nie oczekuje mesjasza. można się czepiać poly ale już z 3-4 takie opinie czytałem że SO nie podchodzi, czuje w kościach że to będzie gra na 7/10. Ja też, ale w oceny wbijam kija i podbijam. Zwłaszcza od takich miernot dla których gra jest zbyt normalna albo że brakuje cover systemu Edytowane 22 września 2014 przez _Be_ Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 22 września 2014 Opublikowano 22 września 2014 Koleś napisał, że brakuje mu normalności, lol. 95% gier jest zupełnie szara i normalna i jak wychodzi raz na rok zachodnia, kolorowa gra to od razu, że jednak to chciałby takie nudne i szare strzelanie. Do tego nie ma cover systemu i gra na ziemi jest trudna ho ho ciekawe jak kiedyś grał w gry. ... Poważnie tak napisali? Ale powaznie? Nie chce mi się wierzyć. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 22 września 2014 Opublikowano 22 września 2014 Koleś napisał, że brakuje mu normalności, lol. 95% gier jest zupełnie szara i normalna i jak wychodzi raz na rok zachodnia, kolorowa gra to od razu, że jednak to chciałby takie nudne i szare strzelanie. Do tego nie ma cover systemu i gra na ziemi jest trudna ho ho ciekawe jak kiedyś grał w gry. ... Poważnie tak napisali? Ale powaznie? Nie chce mi się wierzyć. Wejdź sobie na poly i poczytaj. Strzelał z karabinu na winyle i stwierdził, że to zbyt dziwaczne. Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 22 września 2014 Autor Opublikowano 22 września 2014 z polygamii szanuje tylko teksty Koso, dożywotni szacuken za gnojenie klaperstwa. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 22 września 2014 Opublikowano 22 września 2014 (edytowane) W tych polskich portalach chyba same odpady poprodukcyjne piszą. Wczoraj czytałem wrażenia z Horizon 2, chyba na Gamezilla i autor pisał, że grę robi Turn 10 i kłamali w kwestii framerate'u bo Horizon 2 jest w 30 FPS a miało być 60 FPS i że nie ma w grze uszkodzeń pojazdów... Nadal brakuje mi w Forzie uszkodzeń pojazdów. Nie jestem w stanie sobie wyobrazić do czego zdolni byliby twórcy z Turn 10, gdyby tylko pozwolono im na poobijanie aut... Szkoda tylko, że gra jedynie potwierdza kłamstwa, jakie ostatnio firma z Redmond rozgłasza PR-owo. O 60 klatkach na sekundę można sobie pomarzyć. http://gamezilla.komputerswiat.pl/zapowiedzi/2014/9/tgs-2014-forza-horizon-2-dla-tej-gry-warto-kupic-xboksa-one Edytowane 22 września 2014 przez DonSterydo 1 Cytuj
Lokomotywa 371 Opublikowano 22 września 2014 Opublikowano 22 września 2014 na gamezilla ostatnio pisali, że MS zamiast Minecrafta w tej cenie mógł wykupić Take Two, Rockstar i GTA razem wzięte (i chyba coś tam jeszcze). zero myślenia racjonalnego i byleby się przypodobać innym klapkom, szkoda gadać. Cytuj
Lukas_AT 1 209 Opublikowano 22 września 2014 Opublikowano 22 września 2014 (edytowane) Coś te polskie portale na psy schodzą. PSX, Poly, GZ, gram, co kolejne? Chyba tylko Eurogamer zostanie do czytania. Edytowane 22 września 2014 przez Lukas_AT Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 22 września 2014 Opublikowano 22 września 2014 GOL w tym roku mnie zaskoczył.Zaczęli dużo surowiej oceniać gierki i w większości się zgadzałem z ich oceniaczką.W sumie to tak myślę,że jak reszta jest za PS to na Golu częściej chwalą gierki na xboxa.Pewnie to zasługa miłości do blachy i windowsa Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 23 września 2014 Opublikowano 23 września 2014 Poziom polskich portali zawsze był słaby, ale to co ostatnio wyczytuję, to żenada do kwadratu. Nołnejmy, które nazywają siebie redaktorami nie potrafią dotrzeć do materiałów źródłowych, a jak już coś tłumaczą, to się okazuje, że akapit tekstu w języku angielskim przerasta ich możliwości. Do tego pisanie piramidalnych bzdur o grach, których na oczy nie widzieli jak w przypadku tego tekstu o Horizon 2. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 23 września 2014 Opublikowano 23 września 2014 Ktoś jeszcze potrzebuje tych redaktorzyn do czegokolwiek? widzę trailery, gameplaye i ide do sklepu po swoją kopię/nie idę. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 23 września 2014 Opublikowano 23 września 2014 Przeciętny posiadacz konsoli szuka informacji o grach dopiero przed zakupem i wtedy najczęściej trafia na jakieś przypadkowe materiały w sieci. Ostatnio kumpel znajomego, mający X360 pytał się mnie czym różni się Forza Horizon od Forza Motorsport. Masa ludzi nawet tak podstawowych informacji nie posiada. Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 23 września 2014 Autor Opublikowano 23 września 2014 czy komuś się udało odpalić cyfrową wersję Fify 15? Niby premiera w USA 23 września, mam ustawiony taki region i nie mogę odpalić. Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 23 września 2014 Opublikowano 23 września 2014 pewnie kod jest europejski Cytuj
wrog 640 Opublikowano 24 września 2014 Opublikowano 24 września 2014 A gdzie „kupiłeś”? Jak wpisałeś kod na polskim regionie i naszym sklepie, to musisz czekać na polską premierę. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 24 września 2014 Opublikowano 24 września 2014 czy komuś się udało odpalić cyfrową wersję Fify 15? Niby premiera w USA 23 września, mam ustawiony taki region i nie mogę odpalić. łączę się w bulu z Toba Mazz. Cytuj
Lukas_AT 1 209 Opublikowano 24 września 2014 Opublikowano 24 września 2014 W tych polskich portalach chyba same odpady poprodukcyjne piszą. Wczoraj czytałem wrażenia z Horizon 2, chyba na Gamezilla i autor pisał, że grę robi Turn 10 i kłamali w kwestii framerate'u bo Horizon 2 jest w 30 FPS a miało być 60 FPS i że nie ma w grze uszkodzeń pojazdów... Szkoda tylko, że gra jedynie potwierdza kłamstwa, jakie ostatnio firma z Redmond rozgłasza PR-owo. O 60 klatkach na sekundę można sobie pomarzyć. http://gamezilla.komputerswiat.pl/zapowiedzi/2014/9/tgs-2014-forza-horizon-2-dla-tej-gry-warto-kupic-xboksa-one Jest odpowiedź redaktora w komentarzach: Po drugie - głowy popiołem nie posypię, bo uderzam w fałszywy PR Microsoftu, a nie twórców. Oni owszem - nic takiego nie mówili, ale MS krzyczy, że ich gry to tylko 1080p i 60 klatek. No to znów pytam się gdzie. Cytuj
MatekDM 1 300 Opublikowano 24 września 2014 Opublikowano 24 września 2014 Po drugie - głowy popiołem nie posypię, bo uderzam w fałszywy PR Microsoftu, a nie twórców. Oni owszem - nic takiego nie mówili, ale MS krzyczy, że ich gry to tylko 1080p i 60 klatek. No to znów pytam się gdzie. Ten "redaktor" na głowę upadł? Gdzie M$ tak krzyczy? Gość pomylił obozy chyba, albo zielony myli mu się z niebieskim. Dno. Cytuj
Lukas_AT 1 209 Opublikowano 24 września 2014 Opublikowano 24 września 2014 (edytowane) Gość pomylił obozy chyba, albo zielony myli mu się z niebieskim. Dno. Akurat ani Sony ani MS nie krzyczą o 1080/60fps i nigdy nie krzyczały. Edytowane 24 września 2014 przez Lukas_AT Cytuj
MatekDM 1 300 Opublikowano 24 września 2014 Opublikowano 24 września 2014 No nie, to była tylko niskich lotów analogia do sytuacji z Watch_Dogs swego czasu Ale przykro czytać takie informacje, bo ludzie i tak mają w Polsce marne pojęcie o Xboxie, a tutaj dochodzą tego typu kwiatki na rzekomo rzetelnych portalach. Cytuj
Oski918 63 Opublikowano 24 września 2014 Opublikowano 24 września 2014 Beka z Gamezilli. Ten portal do rzetelnych to się chyba nigdy nie zaliczał. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi