Opublikowano 30 września 201410 l Czy Play & Charge Kit można ładować poprzez zwykle podłączenie go pod prąd lub kompa. Chyba nie muszę podpinać go pod konsole by grać i ładować jednocześnie ? Wolę się upewnić przed zakupem.
Opublikowano 30 września 201410 l Pewnie da radę tak, ale będzie się dłużej ładować. Kiedy podpinasz pod konsolę, to pad robi się przewodowy.
Opublikowano 1 października 201410 l http://www.androvid.de/images/news/windows-10-alle-geraete.jpg Tak miałby wyglądać nowy dash do jedynego
Opublikowano 1 października 201410 l Ktoś mi może podpowiedzieć czemu w sygnaturze X'a na forum mam napis "Privacy Settings Enabled"? W ustawieniach konta na stronie MS, mam by publicznie wyświetlało listę gier/osiągnięć
Opublikowano 1 października 201410 l No po kliknięciu w siga pokazuje normalnie gierki więc może to po ich stronie, swoją drogą bardzo brzydko to wygląda.
Opublikowano 1 października 201410 l Cholera jasna, mam problem ze ściąganiem gier. Demo forzy ściągałem ponad 3 godziny. Jak zrobiłem test, to pokazało mi ping na poziomie 300. Co to może być? Źle ustawione DNSy?
Opublikowano 1 października 201410 l Mam pytanko, gdzie najlepiej/najtaniej dokupić konto XBL Gold? Na allegro tego pełno ale nie wiem, które to oryginalne i prawdziwe doładowanie Gold.
Opublikowano 1 października 201410 l Keye.pl http://www.keye.pl/games/product/id/90/XBOX-Live-Live-Gold-12-Miesi%C4%99cy-PL/EU/US Edytowane 1 października 201410 l przez DonSterydo
Opublikowano 2 października 201410 l Nie ma tematu o Fifie 15 więc pozwolę sobie tutaj zapytać. Jest możliwość grania na XO w Fifę 15 w polskiej wersji (menu itd) ale z angielskim komentarzem?
Opublikowano 2 października 201410 l http://www.psxextreme.info/topic/106570-fifa-15/page-53?do=findComment&comment=3208557
Opublikowano 2 października 201410 l Da radę wykupić subskrypcję EA Access bez karty kredytowej? Np. doładowaniami 2 x 50 zł?
Opublikowano 2 października 201410 l Da radę wykupić subskrypcję EA Access bez karty kredytowej? Np. doładowaniami 2 x 50 zł? Nie. Karta, jeszcze chyba paypal wchodzi w grę.
Opublikowano 2 października 201410 l Rzeczywiście, wystarczy do PayPala przypisać konto bankowe i kartę debetową (no i oczywiście podpiąć PayPala do konta MS)i można subskrybować. Dzięki. Edytowane 2 października 201410 l przez Grze(pipi)
Opublikowano 3 października 201410 l Może ktoś się orientuje. Jak gram w Forzę Horizon 2 po angielsku ( przestwione na UK ) to jak gram online to łączy mnie raczej z wyspiarzami czy tam gdzie lepszy ping?
Opublikowano 3 października 201410 l Tam gdzie masz lepszy ping. Jak gralem w TitanFalla na regionie USA to i tak mnie laczylo z Europa.
Opublikowano 4 października 201410 l Wlaczylem parę gierek na xbonie i ogólnie te gry wydawały mi się w porównaniu z ps4 takie bez kolorów ,takie wyprane. Dopiero na forum wyczytalem,ze trzeba zmienić ustawienia na colour space na PC zamiast TV. Gry o wiele lepiej wyglądają,większość januszy nawet o tym chyba się nie dowie,bo jako standard jest ta opcja TV.
Opublikowano 4 października 201410 l Wlaczylem parę gierek na xbonie i ogólnie te gry wydawały mi się w porównaniu z ps4 takie bez kolorów ,takie wyprane. Dopiero na forum wyczytalem,ze trzeba zmienić ustawienia na colour space na PC zamiast TV. Gry o wiele lepiej wyglądają,większość januszy nawet o tym chyba się nie dowie,bo jako standard jest ta opcja TV. Juz nie jestem januszem...
Opublikowano 4 października 201410 l Dzięki za odjanuszowanie. Jeszcze bym jeden poziom janusza sobie usunął jakby mi ktoś wytłumaczył na co ma wpływ ile bitów wybierzemy w opcjach Xa. Teraz mam 12, zmieniałem i jakiejś różnicy nie widzę.
Opublikowano 5 października 201410 l Wlaczylem parę gierek na xbonie i ogólnie te gry wydawały mi się w porównaniu z ps4 takie bez kolorów ,takie wyprane. Dopiero na forum wyczytalem,ze trzeba zmienić ustawienia na colour space na PC zamiast TV. Gry o wiele lepiej wyglądają,większość januszy nawet o tym chyba się nie dowie,bo jako standard jest ta opcja TV. Juz nie jestem januszem... Zmieniales cos z głębią kolorów, co da,odhaczenie odświezania obrazu 50hz ? Edytowane 5 października 201410 l przez S_600
Opublikowano 5 października 201410 l Czy może mi ktoś wytłumaczyć co można kupować na X ze zdrapek a co musi być kupowane przez kartę/paypal?
Opublikowano 5 października 201410 l za subskrypcje trzeba placic karta tj xbox live, ea access, cala reszta zdrapki
Opublikowano 5 października 201410 l Na Golda też są zdrapki i tylko je trzeba kupować (ze względu na niską cenę), ale za Golda czy EA: Access nie zapłacisz zdrapkami z pieniędzmi.