Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Czy Play & Charge Kit można ładować poprzez zwykle podłączenie go pod prąd lub kompa. Chyba nie muszę podpinać go pod konsole by grać i ładować jednocześnie ? Wolę się upewnić przed zakupem.

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano

Pewnie da radę tak, ale będzie się dłużej ładować. Kiedy podpinasz pod konsolę, to pad robi się przewodowy.

Opublikowano

=/ 

To chyba jednak zostanę przy akumulatorkach zwykłych.

Opublikowano

Opublikowano

Ktoś mi może podpowiedzieć czemu w sygnaturze X'a na forum mam napis "Privacy Settings Enabled"? W ustawieniach konta na stronie MS, mam by publicznie wyświetlało listę gier/osiągnięć :/

Opublikowano

No po kliknięciu w siga pokazuje normalnie gierki więc może to po ich stronie, swoją drogą bardzo brzydko to wygląda.

Opublikowano

Cholera jasna, mam problem ze ściąganiem gier. Demo forzy ściągałem ponad 3 godziny. Jak zrobiłem test, to pokazało mi ping na poziomie 300. Co to może być? Źle ustawione DNSy?

Opublikowano

Mam pytanko, gdzie najlepiej/najtaniej dokupić konto XBL Gold? Na allegro tego pełno ale nie wiem, które to oryginalne i prawdziwe doładowanie Gold.

Opublikowano

Nie ma tematu o Fifie 15 więc pozwolę sobie tutaj zapytać. Jest możliwość grania na XO w Fifę 15 w polskiej wersji (menu itd) ale z angielskim komentarzem?

Opublikowano

Da radę wykupić subskrypcję EA Access bez karty kredytowej? Np. doładowaniami 2 x 50 zł?

Opublikowano

Da radę wykupić subskrypcję EA Access bez karty kredytowej? Np. doładowaniami 2 x 50 zł?

Nie. Karta, jeszcze chyba paypal wchodzi w grę.

Opublikowano

Rzeczywiście, wystarczy do PayPala przypisać konto bankowe i kartę debetową (no i oczywiście podpiąć PayPala do konta MS)i można subskrybować. Dzięki.

Edytowane przez Grze(pipi)

Opublikowano

Może ktoś się orientuje. Jak gram w Forzę Horizon 2 po angielsku ( przestwione na UK ) to jak gram online to łączy mnie raczej z wyspiarzami czy tam gdzie lepszy ping? 

Opublikowano

Tam gdzie masz lepszy ping. Jak gralem w TitanFalla na regionie USA to i tak mnie laczylo z Europa.

Opublikowano

Wlaczylem parę gierek na xbonie i ogólnie te gry wydawały mi się w porównaniu z ps4 takie bez kolorów ,takie wyprane.

Dopiero na forum wyczytalem,ze trzeba zmienić ustawienia na colour space na PC zamiast TV.

Gry o wiele lepiej wyglądają,większość januszy nawet o tym chyba się nie dowie,bo jako standard jest ta opcja TV.

Opublikowano

Wlaczylem parę gierek na xbonie i ogólnie te gry wydawały mi się w porównaniu z ps4 takie bez kolorów ,takie wyprane.

Dopiero na forum wyczytalem,ze trzeba zmienić ustawienia na colour space na PC zamiast TV.

Gry o wiele lepiej wyglądają,większość januszy nawet o tym chyba się nie dowie,bo jako standard jest ta opcja TV.

Juz nie jestem januszem... ;)

Opublikowano

Dzięki za odjanuszowanie. 

Jeszcze bym jeden poziom janusza sobie usunął jakby mi ktoś wytłumaczył na co ma wpływ ile bitów wybierzemy w opcjach Xa. Teraz mam 12, zmieniałem i jakiejś różnicy nie widzę.

Opublikowano

Juz nie jestem januszem... ;)
Zmieniales cos z głębią kolorów, co da,odhaczenie odświezania obrazu 50hz ?

Edytowane przez S_600

Opublikowano

Czy może mi ktoś wytłumaczyć co można kupować na X ze zdrapek a co musi być kupowane przez kartę/paypal?

Opublikowano

za subskrypcje trzeba placic karta tj xbox live, ea access, cala reszta zdrapki

Opublikowano

Na Golda też są zdrapki i tylko je trzeba kupować (ze względu na niską cenę), ale za Golda czy EA: Access nie zapłacisz zdrapkami z pieniędzmi.